Ще имам близнаци! Тема с продължение 39

• 56 319
  • 948
  •   1
Отговори
# 750
Аз не знам как съм оперирана, но нито конци са сваляни, нито белег имам 3 години по-късно.

# 751
  • София
Моето е по Щарк, по-рано се махат конците, съответно по-малко дърпа. Белег не се вижда, диастаза нямам.

# 752
Не знам дали е по Щарк, само ми е лепена операцията, в Надежда при др. Димова раждах. Много бързо се възстанових.
Др Павлова е страхотна, потвърждавам написаното нагоре, много компетентна. Родена си е за тази работа. Тя взима само рискова бременност и не съм сигурна дали е лесно да се вреди човек за раждане при нея. Знам, че за консултация е трудно.

# 753
Малко остана Девилче! Успех!
Аз съм по Щарк както е писала Дели, но мисля че не е слагано лепило. Ще кажа и че като свършиха първите банки в реанимацията се чувствах супер и повече обезболяващи не съм взимала.
Успех!

# 754
Ето,че сами си избрахме кога да се покажем и коя зодия да бъдем и вчера рано рано направихме най-щастливи мама и тате 🥰

# 755
Heart
Девилче, честито ви рожби! Няма по-голяма радост от това! Нека бъдат здрави!

# 756
  • София
Ехаааа, страхотно! Да сте здрави и много щастливи всички и да растат девойките като гъбки ♥️♥️🍀🍀.

# 757
Честитооо ♥️ Здрави и спокойни бебета пожелавам и бързо прибиране у дома ♥️

# 758
Ехаа, страхотна новина! Честито! Бъдете много здрави 🤗

# 759
Devilche, честито и от мен!
Да са ти живи и здрави малките принцеси и много да ви радват. Прекрасни моделски мерки Simple Smile
На теб бързо възстановяване, за да имаш сили за двойната радост!

Моите юнаци все още си стоят при мама и дебелеят (а и аз с тях). Според АГ-то трябва да са по 2.500кг всеки. Нооо, след 10-тина дни им свършва рахата. Не са си платили наема за повече Simple Smile
Е, тогава вече ще ви питам как точно се гледат две бебета на веднъж. По едно - съм специалист вече Simple Smile

# 760
Честито Девилче! Много да са здрави госпожиците! Бързо възстановяване на мама!

# 761
Честито и от мен! Моите бебки бяха с подобни мерки. Пожелавам бързо да наддадат и да сте скоро всички вкъщи! Страхотно е да имаш близнаци! Веселбата тепърва започва:)

# 762
Devilche, честито ❤️❤️ Нека са здрави девойките и щастливи девойките. Те са още едно потвърждение, че чудеса се случват!

# 763
Devilche, честити госпожици.Да сз здрави, щастливи и да имат безгрижно детство.

# 764
Честити бебки. Да са ти здрави. Бързо да натрупат  грамчета и да се приберат вкъщи Wink
Моята малката девойка се роди 1840г, 44 см Wink
Голямата 2260г, 48см

Общи условия

Активация на акаунт