Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 51 223
  • 551
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, днес мина втората ми ФМ, с бебка всичко е почти наред. Правих феталната в Надежда при Георгиев и той забеляза по- малък размер на дясната камера на сърцето спрямо лявата и ни прави при д-р Маринов. Има ли други мами с подобни показания и повече информация какво би означавало в бъдеще като проблеми какво може да се очаква.

# 91
При засилено течение винаги ми пускат микробиология. Колкото е нормално, толкова и не е. Особвно щом е имало гъбички трябва да се проследи.

# 92
При засилено течение винаги ми пускат микробиология. Колкото е нормално, толкова и не е. Особвно щом е имало гъбички трябва да се проследи.
Да, то лечението е с прекъсване от няколко дни и отново вагинални глобили, съответно приключва в петък.Тогава съм и на преглед и ще обясня ситуацията.
Благодаря

# 93
А как вървите с наддаването на килограми? В 22 седмица съм и съм качила 5кг /започнах от 53кг./. А през първия триместър свалих два килограма от повръщане.

# 94
Аз съм 25 седмица и съм 8 кг нагоре. Astonished Добре е, че засега не съм видимо напълняла, ако изключим корема и гърдите разбира се, честно казано не знам къде се съхраняват тези кг. Grinning

# 95
В 25 седмица съм качила 6кг. Започнах 44. С първата бременност пак бях качила толкова. Sweat Smile Накрая завърших с 12кг общо и си ги свалих много бързо.

# 96
  • БГ
Здравейте, в 24+5 съм, започнах 66,6 кг и в момента съм 66,3 кг. само на корем съм пораснала към момента.

# 97
23+4, до момента съм качила 1 кг. Корема порасна малко, обаче дупето ми се стопи.

# 98
22+4 съм с 3,5кг отгоре, но коремчето е малко още, всички го отбелязват Grinning

# 99
  • София
Малее, как ви завиждам, аз съм +10 кг в 23 г.с... до края не ми се мисли Grinning

# 100
Здравейте,има ли някой,който иска да ражда секцио в АГ Варна. Дали вече сте взели списък за родилното?

# 101
Здравейте може ли някоя да ми каже дали има нужда да се притеснявам от тези резултати ?

# 102
  • София
Имате бактерия. Предполагам ще изпишат антибиотик, защото е дадена и антибиограма. Взимайте с него и пробиотик и го пиите и 20 дни след спиране антибиотика.

# 103
  • София
И аз имах Ешерихия коли, излекувах я с антибиотик Аугментин и пиех пробиотик Прокомбо и продължавам да си го пия. АГ каза, че често се среща при бременни.

# 104
Момичета, моля ви препоръчайте добър пробиотик, защото е невероятна лутаница с този голям избор. Аз имам впечатления от Пробиен - лоши и от Линекс - не особено добри.

Общи условия

Активация на акаунт