Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 25 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Аз бях стимулирана с кломифен и имах 3 ф при тези стойности

# 181
С летрозол и Менопур и аз така знам, имам едно детенце вече от подобни ниски остойности, казаха ни да действаме естествено. В Щерев съм при една и съща лекарка Simple Smile

# 182
А ти ли при Юнакова? От кой път забременя с първото детенце? Четох, че 87 % от пациентите забременяват до третия път. Моята овулация нормално е на 10-тият ден, дано със тази стимулация се позабави, може и да е за добре.

# 183
Забременях от 3та процедура Simple Smile, надявам се скоро пак Simple Smile Иначе да при доц. Юнакова съм и имам пълно доверие. Стискам палци скоро да видим 2те чертички всички

# 184
Дано, дано! И аз стискам палци! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Искам да пожелая успех на Фбид на прегледа! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 185
Благодаря ти ,Фрида Simple Smile

# 186
Здравейте. Аз днес бях на преглед за стартиране на нова процедура. За щастие нямам задържани фоликули и кисти. Чиста съм, така да се каже? Smile Въпроса ми е всеки, който е бил на Менопур по колко единици си слагахте 75 или 150 и на кой ден ви беше овулацията, тоест удължи ли се фоликулярната фаза? Ох, дано не задавам тъпи въпроси, но също ми се иска да побутна тази темичка малко. За стимулация с Менопур и Летрозол става дума, но и другите, които са на хапчета + инжекции може да споделят, даже е желателно.

От днес си повтарям, че съм бременна /още си чакам 1г.с./, така че никой да не ми противоречи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 187
Фрида ,привет Simple Smile успешна процедура желая. Аз бях със същата стимулация,от 2 ден Летрозол 2х1 за 5 дни, общо 10 хапчета, /преглед ден след спирането/ , след това менопур 150 единици, наведнъж ги биеш, /междудругото имам още 75 останали,ако не си купила,мога да ти изпратя/ , сухото вещество от двете разтваряш в единия разтворител, лесно е, въпреки това аз бях до кабинет да ми я бият. Преглед след 2 дни мисля, след това 5000 Хориомон , овуто си беше точно на 14 ден.

# 188
Второто инсе ми беше с Менопур 150 единици мускулно, третото инсе Менопур 150 единици подкожно.Аз съм с ранна овулация, двете процедури са на 10/11ти ден.
Хориомон съм слагала 2х5000 за двете инсета, както и орална терапия след инсеминацията(тоест реинсето).
Менопур и двата пъти слагам всеки ден от 2ри ден на цикър по едно и също време на деня

# 189
Здрасти, Фбид. Аз забравих да питам на прегледа сутрин и вечер ли да си взимам таблетките, защото и аз съм 2 по 1. Засега имам Овълип от предишен път, то прелича на менопур и затова така питах, но благодаря за предложението, ще го имам впредвид. Ще отида пак на 8 - мия ден, а за инжекциите тя каза да си ги слагам по време на стимулацията, май беше 3,5 и 7 ден.

Хоуп и моята овулация е ранна на 10 ден. Дали ще може да се забави от летрозола не знам.

# 190
Аз от вчера съм на Летр0зол, само че 3×1 за 7 дни. Но аз съм с по скоро късна овулация. Другия четвъртък ще видим какво се е получило. Очаквах пак да ми правят стимулация с кл0мифен, но моят лекар отсъстваше и ми дадоха това (дано не се разсърди), но не ми се пропускаше целия цикъл. Нямам търпение да минават дните и процедурите, че вече почвам да се отчайвам!

# 191
Момичета, дали бяло течение пречи за инсе?

# 192
Здрасти, Фбид. Аз забравих да питам на прегледа сутрин и вечер ли да си взимам таблетките, защото и аз съм 2 по 1. Засега имам Овълип от предишен път, то прелича на менопур и затова така питах, но благодаря за предложението, ще го имам впредвид. Ще отида пак на 8 - мия ден, а за инжекциите тя каза да си ги слагам по време на стимулацията, май беше 3,5 и 7 ден.

Хоуп и моята овулация е ранна на 10 ден. Дали ще може да се забави от летрозола не знам.
Аз ги пиех така, сутрин и вечер, ако нещо не си наясно звъни и питай, няма срамно

# 193
  • варна
Здравейте, на мене този месец ми предстои първа инсеминация при др. Александров. На 42 години съм, има ли мами над 40 години които са правили инсеминация. Всички изследвания са ни в норма, нямам намален яйчников резерв, но по естествен път не ни се получава. Знаете ли някакви добавки за подобряване качеството на яйцеклетките?

# 194
Здравей Кали, тваят пост ми стана интересен. Желая ти късмет и успех от първия път. Аз съм малко по-малка от теб с няколко години. Казват, че инсеминации над 39 са загубана време. Колко е твоят яйчников резерв? Аз ще кажа какво взимам  като добавки в момента - коензим Q 10, мултивитамини за бреммени, рибено масло, инозитол и огромни дози витамин Д и за хормоните - масло от вечерна иглика и мака.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:16 от Фрида

Общи условия

Активация на акаунт