Предстои ми инсеминация - Тема No 31

• 25 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Аз два пъти съм пила кломифен- нямах никакви странични ефекти.
От Дуфастона и аз се подувам, но на мен вкнаги утрогестан ми изписват.
Аз напускам темата. 4 неуспешни инсеминации, подадохме документите за фонда!

Следващата тема, моля някой друг да я направи.

Желая Ви успех и нека темата е все по-пълна с положителни новини!
🍀🍀🍀

# 151
И аз се разписвам с 4та неуспешна инсеминация, утре ме викат да подготвим документите за фонда.

Пожелавам успех и късмет на всички!

# 152
Съжелявам за неуспехите ви! Пожелавам ви успех със следващото начинание и кой знае може приятно да се изненадате. Flowers Four Leaf Clover

# 153
УСПЕХ МОМИЧЕТА !

# 154
Сърдечно благодаря, момичета, успех и на вас!

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 155
  • София
Пиша това, за да споделя. Днес имах преглед в клиниката. Аз отидох да се проверя за кисти, ама нямам, предишната е изчезнала. Това добре. От вратата на кабинета ми предложиха биопсия или инвитро. За момент бях в лек шаш. С две неуспешни инсета съм и понеже нямам партньор съм правила само три целенасочени опита за забременяване. Само при първия, обаче видях положителния тест. Както и да е. Просто не знам... Когато споменах, че тайно съм си измерила естрадиола, май ми се стори, но докторката си преглъдна. Е, време е аз да отида да потърся и второ мнение, но не може ли направо да ми каже, направо де - не мога да проведа следващите инсеминации. Някак си по-професионално изглежда, отколкото да търси вината в мен, ами ако вината е в нея с лошото и таймиране и не следене на хормони. Аз се прибрах в Бг, за да направя точно инсеминации, а не инвитро. Е, както и да е... Аз вече си мислех, за режим “Бягство“ и без това. Сами си вадете изводите. Лека вечер!
Здравей мила, подобен на теб случай съм - две инсета, донорски, без успех. Смених клиниката и в новата ме съветват да си мина на ин витро и да не си губя повече времето. Добавям, че имам една запушена тръба и втора пропуснала под налягане, което според доктора, дори в случай на успешно оплождане при инсеминация, можело да доведе до извънматочна. След задгранична командировка и прясно изкаран ковид, още се колебая как да процедирам занапред.

# 156
И аз се преместих в нова клиника. Днес точно беше консултацията. Те имат семенна банка, ама ми казаха, че донорският материал е само 10 млн. Чудя се, дали да направя само две инсета и ако не дай си Боже няма нищо да отивам на инвитро. Но, да си призная, това с биопсията не ми харесва. Поне съдейки от прочетеното от коментарите на инвитро пациенти, а и май някакви вливки препоръчват. Нашите майки как са раждали без това?
Инвитрото не е по-сигурно, просто при него 100% знаеш, че има оплождане и ембрион. Това мисля е най-съществената разлика.
Да добавя, лейди, ако за тръбите това е сигурно, те тези хора, които ни съветват инвитро, може и добро да ни правят. Ти сама мама ли искаш да бъдеш? Жените без партньор, дали могат да кандидатстват за финансирано инвитро от държавата?

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 16:34 от Фрида

# 157
Записвам се с отрицателен резултат на 12-я ден. Сега само се чудя кога ще ми дойде и ще има ли кой да ме прегледа следващата седмица - то като гледам всички са в отпуска?!

# 158
Съжалявам зарезултата ти. Ти при Чапанова ли беше?

Поправка - Персеска е от 5 до 21. Аз мисля, че ще трябва да я изчакаш. Не знам дали друг ще те приеме да ти прави инсеминация.

# 159
Проблем ли ще е да продължа Дуфаст0на още няколко дена? Така може малко да удължа идването на МЦ и евентуално само първия преглед да е при друг. Така няма да пропусна този цикъл, а не ми се отлага.
Съжалявам зарезултата ти. Ти при Чапанова ли беше?

Поправка - Персеска е от 5 до 21. Аз мисля, че ще трябва да я изчакаш. Не знам дали друг ще те приеме да ти прави инсеминация.

# 160
Ами, според мен можеш да си забавиш цикъла така. И на мен ми е хрумвало да си забавям/ускорявам цикъла, заради техните графици.

# 161
  • София
Да, Фрида, всяка жена може да кандидатства за финансиране по Фонда ако изпълнява условията им. Сигурно е, че имам една напълно запушена тръба, но понеже втората пропуска, за да изпълня условията им трябва да мина 4 инсеминации. Съществената разлика е, че тъй като оплождането се случва в тръбите и дори при и  да следят за овулация при здравата тръба, тя може също да има някакви частични сраствания и дори да е пропуснала под налягане, в нея да не може да се осъществи оплождане (по мнение на последния лекар), а при инвитрото се заобикалят тръбите и директно ти връщат в матката оплодения ембрион и в тоя случай за жени като мене е мн по-сигурно и по-безопасно.

# 162
Благодаря за отговора. Ами не знам за твоят случей. Или искай някакъв документ от лекаря, който казва, че тръбата не може да пропуска (мисля, че в старите теми имаше жени, които са минали само две инсета и после са кандидатствали). В другият случей направи две инсета на ЕЦ, за да не се тровиш излишно с лекарства.

# 163
Момичета, продава ли се Прегнил в БГ и къде?

Голям зоримам с този прегнил Satisfied

# 164
Момичета, продава ли се Прегнил в БГ и къде?

Голям зоримам с този прегнил Satisfied
Хориомон ,едно и също е

Общи условия

Активация на акаунт