ДЕКЕМВРИйчето вече е голямо дете, сяда, яде и отива на море! (Тема 5)

• 19 632
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
Потриса се или като пишка, или малко преди да започне да пишка. Случвало се е да е голичка за гимнастика, да се потресе и да се изпиша веднага след това. Виждам я редовно да го прави, не е от студ.

# 541
Да, при пишкане се втрисат.
Болните да ви минава бързо и леко 🍀

# 542
Бързо оздравяване на всички!
Дее при нас го има същото,не знам на какво се дължи ,но не мисля че е някакъв проблем.

# 543
При пишкане е и при нас. С каката ни бяха наплашили, че и на невролог ни пращаха...в крайна сметка се оказа толкова банално нещо, че чак се чудя как съм се вързвала така да ме стряскат.

Бързо оздравяване на всички. Ние също си минахме всички по реда. Първо каката от едни рождени дни, след нея аз, после малкия и сега май татко им е на ред.
Днес бяхме на преглед заради хремата и го тегли и мери, защото миналия месец нищо не беше качил на кг, нито беше дръпнал на ръст. Но въпреки че не хапва много добре, е +400 г и +3 см за месец, та каза да не го мисля.

# 544
dee92 Да, той помага и се грижи за малкия. Не знам какво съм пипнала. Не е Ковид. В събота ми правиха тест.

# 545
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, с Ковид сме - аз, баща й, малката и баба й. Правих два теста, понеже аз съм на 4ти ден вече и двата са положителни. В петък правих, като вдигнах Т, но беше отрицателен. Взехме два различни и двата са плюс. Ясно е, че сме болни от едно и също, за 4 дни ни натръшка всичките.
Пазете се, много е заразен този щам. Аз изобщо не знам от къде съм го пипнала, с болни не съм имала контакти.

# 546
Момичета, с Ковид сме - аз, баща й, малката и баба й. Правих два теста, понеже аз съм на 4ти ден вече и двата са положителни. В петък правих, като вдигнах Т, но беше отрицателен. Взехме два различни и двата са плюс. Ясно е, че сме болни от едно и също, за 4 дни ни натръшка всичките.
Пазете се, много е заразен този щам. Аз изобщо не знам от къде съм го пипнала, с болни не съм имала контакти.
Блу, може да не знаят, че са болни. Оздравявайте бързо, но ти препоръчвам да се информираш къде могат да ви прегледат при нужда, защото се оказа, че в София местата не са много.

# 547
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, дано не се налага. Ще проуча въпросът. Ние с детето бяхме на преглед още в събота, аз сутринта, а Мими баща й я закара следобед, като вдигна Т. Днес и той ходи, още преди да знаем, че е Ковид. Засега няма нищо притеснително, дано така си и остане. Мисля, че в болницата, в която бяхме, има Ковид отделение или поне имаше декември, като се роди малката. Тогава я водихме на спешен педиатричен кабинет и минахме покрай Ковид отделението. За момичетата от Пловдив, става въпрос за Пълмед.

# 548
Блу, не е достатъчно само да има Ковид отделение, ами да преглеждат и приемат деца. Иначе отделения при нас има почти във всяка болница. Ти май следиш темата за въпроси за бебета. В началото писаха как обикалят болниците с бебетата и ги вкъщат от всякъде. Направо ужасно.

# 549
В болницата, която сме също има много болни от ковид, затова ми казаха да не излизам от стаята.

Блу, бързо възстановяване на всички. Добре, че го карате леко. Дано и до края е така.

Митко днес е по-добре, но по-голямата част от деня я преспа. Дано и вечерта си спи. Днес не е повръщал, но е отпаднал. Въпреки това му се играе и когато бях в тоалетната, падна от леглото. Поплака малко, но няма травми.

Митко не е с Ковид, а с повръщане и пак не ни приеха в първата болница, която отидохме.

# 550
  • до най-прекрасния мъж
Януари приятелка лежа с детето в Пълмед точно с Ковид, там са ги приели. То няма много опции в Пловдив. Или в детско спешно към Педиатрията, или в Пълмед, където също има педиатрично отделение. Другаде не знам да приемат по принцип деца за болничен престой. Евентуално инфекциозна, но там да не се налага да постъпваш по принцип. Но в детско спешно им се бяха скарали, че са я завели и им казали, че детето се усмихва, значи е добре. А малката е била с пневмония. Болниците са кошмар, дано не се налага на никого.
И аз вчера щях да я изпусна да падне от дивана. Играеше си седнала и аз се присегнах да й взема кърпата да я избърша буквално за секунда. Обръщам се я гледам как полита към пода с главата надолу. Успях да я хвана и да я задържа преди да се удари. Опита да ревне, защото се уплаши, но Слава Богу размина се този път. После си викам - то не стига, че е болна, ами и да си падне на главата, та пак спешни отделения.

# 551
В болницата, която сме също има много болни от ковид, затова ми казаха да не излизам от стаята.

Блу, бързо възстановяване на всички. Добре, че го карате леко. Дано и до края е така.

Митко днес е по-добре, но по-голямата част от деня я преспа. Дано и вечерта си спи. Днес не е повръщал, но е отпаднал. Въпреки това му се играе и когато бях в тоалетната, падна от леглото. Поплака малко, но няма травми.

Митко не е с Ковид, а с повръщане и пак не ни приеха в първата болница, която отидохме.
Титанка, какво му е, казват ли?
Направо не знам как могат да отпратят болни дете. Чета и ми се реве... Какви са тези лекари.

# 552
Ей, да ви се оправят дечицата, момичета, че наистина е много гадно така.
И аз днес съм пак сама с двамата. Баткото една седмица на ясла и пак болен вкъщи.
Поне партито за рд изкарахме.

# 553
Нека всички бебчета се оправят бързо! Положението с болниците навсякъде е плачевно! Моя приятелка е лежала с детето й с ковид в инфекциозна болница в София, доколкото разбрах, не ги знам точно всички болници там. И са й казвали какво си го докарала това бебе тук, тук е за умиращи стари хора, бебета си ги гледайте у вас с парацетамол… Нямам думи и като се сетя за ада, който аз преживях в отделението на НКБ! Между другото там има лист в чакащи 100 деца за сърдечни операции, като на месец минават около 8, вие си правете сметка. И като се роди някое бебе като моето, чието състояние е спешно и списъка все назад върви! Децата ни в България са оставени на произвола на съдбата. 😔😔😔

# 554

Титанка, какво му е, казват ли?
Направо не знам как могат да отпратят болни дете. Чета и ми се реве... Какви са тези лекари.
Изпратиха ни другаде. Не казват от какво е, защото явно не знаят. Докторът ми обясни така: Попаднало е нещо в него, но и ние не знаем какво. Като повръща ще се изчисти, а нашата задача е да не се обезводни.

За сега съм доволна. Чакам с нетърпение да ни изпишат. Но е правилно, че постъпихме, понеже е доста отпаднал. Постоянно спи, будуванията му са за кратко и малко.

Общи условия

Активация на акаунт