ДЕКЕМВРИйчето вече е голямо дете, сяда, яде и отива на море! (Тема 5)

• 19 636
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, включвам се отново. Малко диагоналната прочетох, но съм в час.

Ами ние в момента сме болни от Ковид. Първо го изкара детето, мина му за ден и половина (и добре че) и после като ни “тръшна” и нас с мм - още не знаем на кой свят сме, но определено е много по-добре от миналата седмица. Надявам се скоро да приключи. Каним се за септемврийско море, та дано да сме по-спокойни за него.

Блу, дано мине леко!

# 526
Блу да минава скоро и без болезнено тоя Ковид. Включвам се след много време. Бяхме на море и нещеш ли малкия пролази там.

# 527
  • до най-прекрасния мъж
Моята Т взе да спада, но и Мими е с 39 Т. Баща й я закара на спешен кабинет и ми я прибира да си я гледам. То и двете като сме болни, няма смисъл вече да е отделена. Явно вчера съм я заразила, въпреки че я отделихме.
Пазете се много, има вирус само с температура и трудно се повлиява. На моята кръстница детенцето е вече пети ден с температура, без нищо друго.

# 528
Блу, бързо да минава. Най-лошо е, когато децата са болни. А още повече, когато и ти, а същевременно трябва да се грижиш за тях. Да е кратко и бързо да минава още веднъж.

# 529
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм вече доста по-добре, изписаха ми Изопринозин, витамини и Нурофен Стоп Колд, и явно се повлиях веднага. Вече няколко часа нямам Т и костите спряха да ме болят така силно. Но се потя страшно много, през час сменям чисто мокри тениски. Ужасно е, пазете се много. Особено сега, в жегата е кошмарно да те втриса и да ти е студено на 35 градуса.

# 530
Добър, че си по-добре, Блу, дано и Мими се оправя бързо:four_leaf_clover:

# 531
Бързо да минава, Блу!
Габи, как си ти? Дойде ли му акъла на твоя?

# 532
  • до най-прекрасния мъж
Тази нощ пак се влоших и вдигнах Т и така днес до обяд. Малката е на моменти. За моя изненада почти си изяде пюрето на обяд и кашата следобед и то с голям апетит. Мислех да я държа на мляко няколко дни, докато се пооправи. Обаче, за млякото е война, не го иска и това е. Явно с тия спринцовки на сиропите я травмирахме и тая вечер си легна гладна. Както и снощи, всъщност. Събуди се да играе и да яде посред нощ, беше весела и гукаше. Днес като й падне Т е весела, смее се. Но вдигне ли, наддава вой. Поспа си доста днес, дано минава бързо.
Иначе, за да не скучаем само ние двете болни, днес към нас се присъедини и баща й. И той е с 39 градуса от този следобед. Та така, заразно е много, каквото и да е.

# 533
Ние пък сме в болница, Митко за един час повръща 12 пъти. Сега е на системи и се задържа да не повръща. Но пътеката е три дни и сигурно ще ни държат толкова. По-добре, че ни вкараха в болницата, понеже беше доста обезводнен и прижълтял.

# 534
Бързо оздравяване Titanka.

# 535
  • до най-прекрасния мъж
Бързо оздравяване и от мен, Титанка. Много е гадно да гледаш детето ти да е болничко и да не можеш особено да помогнеш. Пък то тепърва се почва, тръгнат ли по ясли и градини, ще се срещат с бацили. Две години се пазихме от всичко и сега явно имунитетът ни е загубил тренинг. Аз не съм боледувала от дете с 39 температура. А ММ откакто сме заедно вече почти 11 г, не съм го виждала толкова зле. 2 метра и 140 кг мъж буквално го свали за 1 час.

# 536
Титанка, бързо да минава при вас. Това на морето ли или вече се прибрахте?

# 537
Dentz Малко съм болна и аз. Колко му е дошъл не се знае. Само времето ще покаже.

# 538
Бързо възстановяване на всички! 🍀🍀

Габи, как се чувстваш отвъд, че нещо си пипнала? Помага ли ви той?

Момичета, вашите бебета правят ли понякога нещо като втрисане? Напоследък няколко пъти сякаш го втриса, както си седи и потреперва за две секунди. Случва се на различни места, няма връзка със студено.

# 539
Титанка, бързо да минава при вас. Това на морето ли или вече се прибрахте?
Ние ходихме юли месец на море. Така и не зная причината.

Общи условия

Активация на акаунт