Майка на дискотека

• 8 917
  • 339
  •   1
Отговори
Здравейте скоро имам рожден ден и с една приятелка искаме да отидем на дискотека. Малкия е на 7 месеца и исках да попитам според вас редно ли е да се ходи на дискотека. Ако отида баща му ще го гледа но се притеснявам за първи път ще ходя на диска и ще оставям малкия

# 1
  • София
Има специален закон. Казва се Закон за определяне на правата и задълженията на майките. Съгласно него дискотеки, клубове и всякакви забавления са строго забранени и се наказват с пробация до 2 години за първо нарушение. За второ и следващо се налага глоба, възможно е и до 3 години ефективна присъда.

Майтапиш се, нали?

Всяка майка, всеки баща, всеки човек - има право да прави това, което му е приятно, стига да не е незаконно и да не вреди на някого или пък да неглижира междувременно детето си.
Дащото има случаи на майки, изчезващи с дни, без да им пука децата им къде са и с кого са, но ти не виждам да имаш такива планове.

# 2
Има специален закон. Казва се Закон за определяне на правата и задълженията на майките. Съгласно него дискотеки, клубове и всякакви забавления са строго забранени и се наказват с пробация до 2 години за първо нарушение. За второ и следващо се налага глоба, възможно е и до 3 години ефективна присъда.

Майтапиш се, нали?

Всяка майка, всеки баща, всеки човек - има право да прави това, което му е приятно, стига да не е незаконно и да не вреди на някого или пък да неглижира междувременно детето си.
Дащото има случаи на майки, изчезващи с дни, без да им пука децата им къде са и с кого са, но ти не виждам да имаш такива планове.
Не знаех,че е незаконно просто исках за два три часа да излезем малко заради рождения ми ден. Никога няма да си оставя детето  в никакъв случай.

# 3
Вие сериозно ли не разбирате,  че Fever Ray се шегува???

# 4
Всичко можеш да правиш, не е забранено. Обаче аз лични никога не бих зарязала малко бебе и мъж, за да ходя сама на дискотека. Просто няма да ми е гот без половинката на такова място. И не проумявам ти какво ще търсиш  там, но аз съм дърта антика.  Освен това в теснотията на дискотеката ще се надишаш с всякакви вируси и после ще ги донесеш на бебето.
Аз бих посъветвала едно излизане по женски на кафе, чаша вино/шампанско и тортичка, после може на СПА, но не бих се навряла в пушека и тълпата на дискотека.
Но това е лично мнение, иначе нищо не те спира.

# 5
Щом има кой да гледа бебето, що да не отидеш? Обаче дали е безопасно и какво би било твоето поведение са вече отделни въпроси.

# 6
Аз имам друго предложение – приятелката остава да гледа бебето, докато вие с таткото излезете да отпразнувате рождения ти ден. На дискотека, ресторант или просто на кафе, но да си подарите малко време само двамата.

# 7
Ние на 7 месеца - или там някъде - оставихме детето на сестра ми и отидохме на концерт на АС DC. Обаче не ми беше много спокойно. Но щом детето ще е с баща си, можеш да отидеш спокойно да си потанцуваш.

А, и в дискотеките има много  майки, не ги слушай лелите.

# 8
Е, какво ще е поведението й? Не всяка жена в дискотека си търси мъж. Понякога просто ти се иска да се нагласиш, да излезеш с приятелки и да потанцуваш. Наистина риска да се лепне някой вирус е голям, ама то и от магазина може, няма как да живеем под похлупак.

# 9
  • Out of the Mix
И аз съм "за" да се остави на бабата, или сестрата, и да отидете двамата.
Все пак говорим за няколко часа, айде една вечер.
Така и така с дете времето за мама и тате става кът.
Стреми се да няма напрежение между теб и мъжа ти, задоволявай го сексуално, за да е всичко ок, търсете си време само за двама ви, разбира се при възможност и наличие на баба, на която да го оставяте.
Ако няма "наличие", по-добре си стойте двамцата. Времето за дискотеки мина.
Вече си майка и съпруга, или поне трябва да си, това си избрала.

# 10
Че има майки по дискотеките и другите увеселителни заведения, има. Никой не го отрича.
Мен лично ми вее на червен флаг желанието да си празнуваш рождения ден с приятелка, вместо с уж най-близкия ти човек – мъжа ти, ама какво ли разбират баби като мен от отношенията в младите семейства...

# 11
Е, какво ще е поведението й? Не всяка жена в дискотека си търси мъж. Понякога просто ти се иска да се нагласиш, да излезеш с приятелки и да потанцуваш. Наистина риска да се лепне някой вирус е голям, ама то и от магазина може, няма как да живеем под похлупак.
Имам предвид, че някои отиват на дискотека да танцуват, но пият и алкохол, а не един и двама прекаляват. Две млади жени на дискотека може и за свалката да са там.

# 12
И аз съм "за" да се остави на бабата, или сестрата, и да отидете двамата.
Все пак говорим за няколко часа, айде една вечер.
Така и така с дете времето за мама и тате става кът.
Стреми се да няма напрежение между теб и мъжа ти, задоволявай го сексуално, за да е всичко ок, търсете си време само за двама ви, разбира се при възможност и наличие на баба, на която да го оставяте.
Попринцип предложих на мъжа ми да отидем заедно и да оставим малкия на свекървата да го гледа. Обаче той не бил по тези неща. Иначе и на мен много ми се иска да сме двамата. Защото от както малкия се роди истината е че нямаме време за нас двамата

# 13
  • Out of the Mix
Ясно ми е какво става, при повечето е така.
В такъв случай, щом е изговорено, и той не иска, и ако е ок ти да одидеш, няма драма.
Не е важно аз какво мисля, или потребителките тук, а вашите отношения.
Проблем може да се появи в бъдеще, ако има повече такива ситуации, единият да не иска да "акомпанира" партньора си. Хората се променят с годините, но все пак трябва и заедно да прекарвате време извън детегледането и битовизмите, като двойка, интимни партньори.

# 14
Ясно ми е какво става, при повечето е така.
В такъв случай, щом е изговорено, и той не иска, и ако е ок ти да одидеш, няма драма.
Не е важно аз какво мисля, или потребителките тук, а вашите отношения.
Попринцип е така права сте

Общи условия

Активация на акаунт