Майка на дискотека

• 9 198
  • 339
  •   1
Отговори
# 30
Ама какво значение има кой какво обича по принцип? Тук говорим за конкретна ситуация, в която има едно 7 месечно, което някой трябва да го гледа и този някой е бащата, който е предложил да поеме тази грижа. Цялото чудене е в главата на авторката.

# 31
  • София
Момичета, защо се хабите. Темата не може да е истинска.

Защо да не е истинска? Масово жените са си вкъщи постоянно, без разнообразие, без излизания с приятелки и време за тях след раждането. Съвсем реални неща от живота са това. Не всяка жена има до себе си хора, които да и помагат и да не и внушават излишна вина, че е решила 1 път на високосна година и то на повод, да се позабавлява и да поразпусне.

# 32
  • София
Ама какво значение има кой какво обича по принцип? Тук говорим за конкретна ситуация, в която има едно 7 месечно, което някой трябва да го гледа и този някой е бащата, който е предложил да поеме тази грижа. Цялото чудене е в главата на авторката.
Говорим, че не е лошо човек да е с мъжа си на дискотека. Сийка коментира, аз допълних. Сега разбираме, че на бащата не му се ходи, и супер, той ще гледа бебето, тя ще си ходи с когото има желание.

# 33
  • София
Щом мъжа ти те пуска, излизай.

Аз лично бях на бар/малка дискотека преди месец с една приятелка. Изкарахме си супер, никой не ни е досаждал.
Нормално е жената да излезе на рождения си ден, с когото желае. Това е един път годишно!

# 34
Да, да, горките жени, трябва някой да ги пусне и дори тогава се чудят дали е незаконно да отидат на дискотека.

# 35
  • София
Да, да, горките жени, трябва някой да ги пусне и дори тогава се чудят дали е незаконно да отидат на дискотека.
И мъжете използват израза, че са ги пуснали като ходят някъде. Тъпичко, но донякъде е вярно. Ако е с див балкански субект той може яко да се разсърди, че е излязла нощем сама. За тоя тип човек ходи на дискотека, за да си намери гадже или някой за секс. Те откровено не разбират онези от нас, които винаги са излизали просто да танцуват и да се забавляват. Ей заради тях обичам в компанията да има мъж.

# 36
  • София
Мисля си, че различните хора имат много различна предства за дискотеката. За мен лично, единствената причина да стъпи крака ми на такова място е за да свалям жени. Веднъж в живота ми се е случвал да се прибера у дома с майка на малко дете, която е жената. Тогава бях по-млад и не бях забелязъл халката на време, но вече като бяхме у нас ѝ обърнах внимание. Питах я, тя каза че имала дете на под 1 годинка, малко се зачудих тогава на акъла ѝ, ама какво да се прави.

За други хора, ходенето на дискотека е свързано с други неща - наркотици, алкохол, секс в кенефа, стрелба с пистолети във въздуха, а за защо не и бой пред дискотеката, подкупване на ченгета за да не те арестуват и т.н. Преди години бях в една по-селска дискотека и там на коледа пуснаха едно малко праценце, за награда на който го хване. Голям сеир беше, докато един не извади пистолет и го застрля и каза мое е !

Ако аз съм на мястото на мъжа ѝ, не бих я пуснал сама, именно за да не попадне в някоя кофти ситуация и да пострада.

Има и доста по-културни дискотеки, например в София, където може би е безопасно да си пуснеш жената, особено ако е по-тлъстичка и непривлекателна.

Аз съм за, щом мъжа ѝ я пуска. Негова отговорност е да я защитава, а щом той е преценил че е безопасно - нека си излезе

# 37
Стреми се да няма напрежение между теб и мъжа ти, задоволявай го сексуално, за да е всичко ок,
Ако няма "наличие", по-добре си стойте двамцата. Времето за дискотеки мина.
Вече си майка и съпруга, или поне трябва да си, това си избрала.
Ще припадна, задоволявай го сексуално?!
А масаж на краката, да му затопли седалката на тоалетната,  че иначе няма да е обгрижен златния?

# 38
  • София
Вие не сте наред?
Жената иска да се забавлява и да отпразнува рождения си ден с приятелки вероятно, а не да ходи по мъже.  
Колко трябва да си откачен и глупав, за да оставиш съпруга ти и бебе на 7 месеца и да ходиш да си вееш фустата за някакви тъпунгери дето търсят да "боднат" в тия дискотеки.
Не всичко се върти около свалки и секс и тн. Хората искат и да се забавляват съвсем нормално, но явно вече това не е прието и всичко се свежда до изневери и тн. Жалко!
Светът се е побъркал, каквото и да кажем, всеки има различно виждане за това.

Както го чувствате - така направете! Това е най- правилното!

# 39
  • София
Ето и тук се появи този тип, който не разбира парти енимъл съществуването и празнуването.

Мисля си, че различните хора имат много различна предства за дискотеката. За мен лично, единствената причина да стъпи крака ми на такова място е за да свалям жени. Веднъж в живота ми се е случвал да се прибера у дома с майка на малко дете, която е жената. Тогава бях по-млад и не бях забелязъл халката на време, но вече като бяхме у нас ѝ обърнах внимание. Питах я, тя каза че имала дете на под 1 годинка, малко се зачудих тогава на акъла ѝ, ама какво да се прави.

За други хора, ходенето на дискотека е свързано с други неща - наркотици, алкохол, секс в кенефа, стрелба с пистолети във въздуха, а за защо не и бой пред дискотеката, подкупване на ченгета за да не те арестуват и т.н. Преди години бях в една по-селска дискотека и там на коледа пуснаха едно малко праценце, за награда на който го хване. Голям сеир беше, докато един не извади пистолет и го застрля и каза мое е !

Ето този тип не изброи нито един от видовете хора, които излизат по 30 и повече години. Много е радостно, че повечето такива не ги пускат в добрите дискотеки и барове.

# 40
Ма жената вече и е набито в  главата, че не е редно, затова пуска и тема. Опасявам се, че убеждението и се потвърди. Защото :

Как така ще иска да излезе без мъжа си, значи между тях има проблем, трябва да и се иска да излиза само с мъжа си.
Сами жени в дискотека, те отиват да  се свалят, а и да не искат, няма не искам, там това се прави.
Тя вече е омъжена жена и майка, а те ходят навсякъде с мъжете си.
Ако не ходят навсякъде с мъжете си, значи в брака има проблем
Ако няма, ще има.

И да отиде на дискотека, ще и е меко казано, некомфортно и виновно. Най добре да иде с мъжа си на ресторант. Той може да не иска, но трябва да иска.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:02 от Iris04

# 41
Да, вече ми е ясно защо жената пуска темата. Извинявам й се за заядливия ми и кофти първи коментар... ако около нея само и внушават колко лошо е да илзезеш да се забавляваш, нормално да се чуди... ужас!!!

Не ви знам в какви дискотеки ходите. Тука във Варна, примерно, хората са нормални и по дискотеките не дебнат опасности. Ако ти се забива с мъж, забиваш се. Ако просто ти се танцува, танцуваш си и се кефиш. И не, не съм грозна и тлъста леля, дето никой не я поглежда Grinning

# 42
Ама то и аз не го разбирам. Дискотеката е последното място, на което бих искала да бъда за да прекарам приятно. Даже и зад оставане вкъщи с телевизора и компа. Оглушителен шум, дим, от надутите басове гръдната ти кост вибрира и едно безсмислено подскачане... Бих си го причинила само с някаква цел.

# 43
  • София
"Щом мъжът я пускал"...
Сериозно ли в България, а не в Иран (примерно) се счита за нормално/подразбиращо мъж да дава разрешение на пълнолетната си жена да излезе на дискотека?

П.П. Обратното ми е също толкова абсурдно – жена да "пуска" мъжа си.

Иначе като гледам авторката как изчезна и регистрацията ѝ, също все повече си мисля, че става въпрос за пързалка.

# 44
  • София
Да, вече ми е ясно защо жената пуска темата. Извинявам й се за заядливия ми и кофти първи коментар... ако около нея само и внушават колко лошо е да илзезеш да се забавляваш, нормално да се чуди... ужас!!!

Не ви знам в какви дискотеки ходите. Тука във Варна, примерно, хората са нормални и по дискотеките не дебнат опасности. Ако ти се забива с мъж, забиваш се. Ако просто ти се танцува, танцуваш си и се кефиш. И не, не съм грозна и тлъста леля, дето никой не я поглежда Grinning
Какво разбирате от прочетеното изобщо? Казах, че не ми е приятно да се занимавам с разни като по-горе писалия. Не, че е опасно или неприлично. Просто не ми е приятно. Има безброй селяни и във Варна, и навсякъде, които мислят, че всяка дискотека е като демонстрационно меню на публичен дом. Или още по-тъпо. Мога ли да не харесвам това и то да няма драматична връзка със случая?

Общи условия

Активация на акаунт