Майка на дискотека

• 9 207
  • 339
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Съгласна съм с кака Сийка, отиди с мъжа си на тая дискотека. Понеже съм вехт парти енимъл мога да кажа, че независимо дали съм била омъжена, разведена, без гадже или каквото, винаги съм ходела по барове минимум с един приятел мъж, или дори роднина мъж, защото излизам да танцувам, не за друго. Като има около теб мъж  не ти се лепят навлеци, имаш кавалер и спокойствие. Ако това е твоят мъж вече имаш и удоволствието да се забавлявате заедно. Не виждам причина за кокошо излизане, но не заради бебето. За мен ако не искам да изляза с мъжа си/гаджето си на дискотека или бар ще е ясен знак, че с тоя човек емоционално не сме заедно и ми е по-добре без него. Разбира се, други хора могат да са по друг начин, но за мен кокошото излизане на дискотека е като да си търсиш белята във всеки смисъл.

# 16
Дано само свекърва ти не ти прави фасони, че си излязла без мъжа си.  Сами жени на чаршията...

# 17
Глууупости Joy чак не мога да повярвам какво чета Joy така така, жената само с мъж на дискотека!!! Ако е сама - с чаршаф на главата, сакън да не вземе някой да я открадне или тя да не кривне от правия път. Все пак най-важно е да задоволява мъжа си сексуално, че да няма драма между тях!! Joy

# 18
Е, какво ще е поведението й? Не всяка жена в дискотека си търси мъж. Понякога просто ти се иска да се нагласиш, да излезеш с приятелки и да потанцуваш. Наистина риска да се лепне някой вирус е голям, ама то и от магазина може, няма как да живеем под похлупак.
Имам предвид, че някои отиват на дискотека да танцуват, но пият и алкохол, а не един и двама прекаляват. Две млади жени на дискотека може и за свалката да са там.

Никога не съм харесвала дискотеките - навалица, бутаница, мъжете смятат, че щом си там сама си обект за свалки, шум до небесата, дим от цигари, вейпове, трева и кой знае още какво... Но не съдя тези, които ги харесват, обаче омъжена жена и майка без мъжа си ми е наистина странно. Представям си ако мъж беше пуснал тема как иска да остави жена си с бебето и да отиде на дискотека как щеше да бъде разпънат на кръст...

# 19
  • Пловдив
Пффф, аз реших, че искаш да ходиш с компанията на детето си.

# 20
Съгласна съм с кака Сийка, отиди с мъжа си на тая дискотека. Понеже съм вехт парти енимъл мога да кажа, че независимо дали съм била омъжена, разведена, без гадже или каквото, винаги съм ходела по барове минимум с един приятел мъж, или дори роднина мъж, защото излизам да танцувам, не за друго. Като има около теб мъж  не ти се лепят навлеци, имаш кавалер и спокойствие. Ако това е твоят мъж вече имаш и удоволствието да се забавлявате заедно. Не виждам причина за кокошо излизане, но не заради бебето. За мен ако не искам да изляза с мъжа си/гаджето си на дискотека или бар ще е ясен знак, че с тоя човек емоционално не сме заедно и ми е по-добре без него. Разбира се, други хора могат да са по друг начин, но за мен кокошото излизане на дискотека е като да си търсиш белята във всеки смисъл.
Аз исках да отидем заедно,но той отказа и ме пуска сама да ходя

# 21
Ти си пълнолетна и няма нужда да те пуска. Би трябвало сама да не се пускаш и да не ти е гот, но не мога да те съдя. Прави каквото смяташ за редно.

# 22
Добре, а той какво предлага, какво да правите заедно навън без детето? Може пък да му се ходи на заведение с теб, на разходка или нещо друго. По-рано ходехте ли по дискотеки?

Ама недейте така, имате бебе, а вече няма какво да правите заедно, и то на рождения ти ден. Ето така се развалят семейства...

# 23
  • Пловдив
Когато преди много години ходех на дискотека, още през 20-и век, обикновено с кокоша компания ходех. Това за свалките съм чувала, че е така, ама аз като бях грозна - ни гадже, ни свалки. Wink

Сериозно - аз нищо лошо не виждам да отидете веднъж с приятелка на дискотека. И за мъж не виждам лошо да отиде веднъж с приятел, щом и в двата случая не е като да го прави само единият и редовно.

П.П. Ние, жените, ходехме заради танцуването обаче. Според ММ мъжете ходят заради свалките.

# 24
  • София
Не мога да повярвам какво чета в темата.

Мястото на майките не било по дискотеки...
Мъжът пускал жена си...
Щяла да пие и да се сваля...
Какво щяла да каже свекървата (като че ли има право на глас)...

След като мъжът ти не иска, разбира се, че можеш да ходиш без него. Като родих с мъжа ми редувахме вечерните излизания, защото нямаше кой да гледа малкия. Не че сме се скъсвали да излизаме, но когато го правехме единит гледаше детето, а другият  излизаше.

Надявам се, че е пързалка.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:59 от milenaka

# 25
Ма вие сериозно ли я хокате жената, защо ще ходела на дискотека без мъжа си?!
Съвсем нормални са тия неща, излез повесели се, разпусни. Нищо лошо няма няма жена да отиде с приятелка на дискотека…. За Бога!

# 26
  • София
Защо да не може? Като сме с деца да не би да сме по-малко хора? Щом бащата ще го гледа и всичко ще е наред, вие ще сте спокойна, че детето е добре, ми идете и разпуснете?!
Как редно ли е? Редно е всеки да си прави каквото му харесва без да дължи обяснение на хората.

# 27
Не мога да повярвам каква тема чета и съответно коментарите от жени и майки. Жената ще излезе за няколко часа на дискотека, няма да ходи на презокеанско пътуване в държава без интернет и телефонна връзка.
Явно ограниченията в главите на хората са по-силни от всякакви физически окови.

Отивай на дискотека и спри да го мислиш. Детето е на 7 месеца, не на 7 дни. На такава възраст оставяхме малката на баба й и с мъжа ми пътувахме в чужбина за повече от седмица. Отделно, че най-редовно той я гледа, за да мога да спортувам, да се виждам с приятели и т.н. И , о!изненада - всики сме оцелели досега.

# 28
  • София
Аз исках да отидем заедно,но той отказа и ме пуска сама да ходя
Е, ако не обича дискотеки си излизай сама, не виждам проблем. Майка, баба, няма връзка с дискотеката. Забавлявай се!

Глууупости Joy чак не мога да повярвам какво чета Joy така така, жената само с мъж на дискотека!!! Ако е сама - с чаршаф на главата, сакън да не вземе някой да я открадне или тя да не кривне от правия път. Все пак най-важно е да задоволява мъжа си сексуално, че да няма драма между тях!! Joy
Да обясня аз. Както казах, вехт парти енимъл, излизам по дискотеки и барове от 30 години. Лично аз, подчертавам аз лично, не харесвам да сме сто кокошки в бар. По-приятно ми е да има 1-2 броя мъж. Обясних защо, не ми се занимава със сульо и пульо, Печно харесал една от другите кокошки и хоп, останалите трябва да се занимаваме с приятелите му, или пък някой решил, че понеже подскачам сега ми се говори с всеки и трябва да се обяснявам и с него. Като има мъж той нещата са много по-парти и много по-малко съм лелка в детска градина. С това не укорявам кокошите партита, просто аз лично не си падам. И естествено, отново лично аз, ако имам мъж или гадже обичам той да е този мъж.

# 29
Момичета, защо се хабите. Темата не може да е истинска.

Общи условия

Активация на акаунт