Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 993
  • 567
  •   1
Отговори
# 180
Искам да поръчам разни неща от parfumdreams. Абонирах се за бюлетина им, но не получавам 15% отстъпка. Има ли някакви други кодове?

# 181
Искам да поръчам разни неща от parfumdreams. Абонирах се за бюлетина им, но не получавам 15% отстъпка. Има ли някакви други кодове?

До преди ден два кода беше за  -21%, ако не ти е спешно, изчкай, тепърва ще има намаления. Предполагам до обяд ще получиш.

# 182
Нотино взех тази освежаваща вода плюс душ гел за подарък, цената е супер и други неща на марката с код summer

Вчера скочих за една Datrura Blanche / Keiko Mecheri от Sprayparfums с 20% отстъпка, и още едно A'Marre че досега не сме имали такова единодушие вкъщи и всички да искаме да ползваме този парфюм Grinning
Ще покажа като пристигне Simple Smile

# 183
Да се похваля с Мега добра цена на тези парфюми -20%, с Версаче ударих Джекпота, няма такава цена!

# 184
  • виртуално
https://www.notino.bg/lancome/idole-podarchen-komplekt-za-zheni/
Lancôme Idôle парфюмна вода 10 мл. + Lancôme Lash Idôle спирала за обем и извиване на мигли 8 мл. за 47.12лв

# 185
Намалението е 21%, а за стоки в промоции едва 5%, някои брандове пък въобще не ги хваща. Ще получиш кода след няколко часа

# 186
  • Стара Загора
За flaconi.de има ли някакъв актуален код?

# 187
Новият на V&R с доста приятна цена след кода. Аз не издържах и го поръчах още миналата седмица на не толкова приятната цена и без големи очаквания (бутилката ме грабна, няма как!😍), но ще види носене, приятна изненада се оказа. Има нещо от Lancome Tresor, че и Black Opium.

# 188
Сутринта поръчах и аз Womanity от Нотино. Всички комплекти на Версаче пристигнаха ( подаръци ще има за всички от сърце)!
Колебая се дали да подновя този Mon Paris, от доста време следя цената, сега е отлична с кода (126 лв и бд)

# 189
Снощи имаше код за -10 евро от 70,но мисля че беше до полунощ.Пробвай те,кода е NIGHT10

# 190
  • вкъщи
При мен Версачетата си седяха в кошницата на добра цена,хващаше ги кодът от днес,но умницата аз ги махнах ,пробвайки други неща дали ги лови код. Явно не ми трябват...

# 191
Снощи имаше код за -10 евро от 70,но мисля че беше до полунощ.Пробвай те,кода е NIGHT10
Аз още снощи попаднах на този код, имах имейл, мисля че пишеше, че важи до полунощ, но въпреки че в кошницата имам продукт за над 150 евро, ми изписваше, че необходимата сума не е достигната....
А имейл с код след абониране за бюлетина така и не получавам, а се абонирах снощи. Между другото снощи наистина беше 21%, а от днес - 15%

# 192
Сети, смени да не е на английски: https://www.parfumdreams.de/

# 193
# 194
Да се похваля с Мега добра цена на тези парфюми -20%, с Версаче ударих Джекпота, няма такава цена!

Благодарности Татьяна, видях поста ти и веднага налетях на Womanity Mugler,  който исках неистово, а цената за която се предлага в Нотино - е няма такава готина сделка ! Щастлива съм ,много !

Общи условия

Активация на акаунт