Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 869
  • 567
  •   1
Отговори
# 450
Някакви кодове за Starcorp?

# 451
# 452
Eто я поръчката ми от parfumi-eu.com. Имало е цена на дъното на кутията, не знам дали физически предлагат стоката си някъде.

# 453
Взех си ароматите, които поръчах от Парфимо. Балансирано луксово звучание.

# 454
  • by the sea
Eто я поръчката ми от parfumi-eu.com. Имало е цена на дъното на кутията, не знам дали физически предлагат стоката си някъде.
Скрит текст:

[/spoiler]

честито Фръц! Simple Smile
аз имам 3 парфюми от тях през последните години, които другаде не намерих, 
доволна съм и аз оригинални са си.

# 455
  • София
И аз да се похваля. От частна колекция. Pure poison Elexir ме изненада много приятно, а другия ми е бекъп

# 456
Може ли в другата тема да споделите малко по-подробно за тях, че и аз им се двоумя!
Взех си ароматите, които поръчах от Парфимо. Балансирано луксово звучание.

# 457
Открих случайно един спрян парфюм, помня, че имаше любителки тук Flowers Hibiscus
http://www.parfum-bg.com/chloe-l-eau-de-chloe-toaletna-voda-za-jeni-100-ml

# 458
  • Сливен
А дали сте си го поръчали? Защото от друг сайт с това описание получих розовото клое.

# 459
Не съм си го поръчала единствено защото имам почти пълна стотица без 5-6 мл максимум и при моите наличности... не ми е нужен. А иначе от сайта имам доста поръчки във времето, коректни са и парфюмите са оригинални. Единствено, ако са забравили да си обновят наличностите, поради отпускарския сезон, но на мен никога не ми се е случвало да ми откажат парфюм. 🌺

# 460
Чудесен за есен-зима.Препоръчвам!
Цената прекрасна

# 461
Привет!
Някой може ли да сподели мнение,впечатления за магазините Duglas?Надеждни ли са,парфюмите ,които се предлагат там автентични ли са,мога ли да им се доверя и да си поръчам оттам парфюм?
Благодаря предварително!

# 462
Дъглас продават оригинална козметика 🙂
Ака имате съмнения си поръчайте от официалния сайт на марката.

# 463
# 464
Благодаря!
Моите впечатления са противоречиви,затова зададох такъв въпрос.Преди съм получавала 2-3  пъти парфюми подарък оттам и не съм имала забележки,но последния път си взех един Purе poison на Dior от този магазин и трайността му беше под 2 часа...

Общи условия

Активация на акаунт