Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 792
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Моят пубер е в "Княз АклександърI"

# 631
  • ВАРНА
Не питайте днес как събуждах дете, което през последните месеци е ставало към 11ч...
Днешния ден да им го бяха писали дъждовен на нашите Simple Smile
30 минутни часове, програма само за днес. Очаквам да им дадат последното инфо за помагала и уч тетрадки и да поръчвам.

Вчера на дъщеря ми ѝ е станало лошо по време на откриването на учебната година. Заяви, че за последен път отива на 15 септември. Много горещо беше във Варна. Откриването беше в 10ч30. Повече от 30 минути е продължило.

# 632
  • София
Здравейте,
записвам се при вас с девойка в седми клас. Мързи я да чете, върти я пубертета и лятната ваканция още. Ще видим как ще избутаме. Поне се е стреснала малко от матурите и се надявам постепенно да влезе в час.
Успешна учебна година на всички!

# 633
  • Къде ли не
Честит втори учебен ден!:grinning:
При нас школо проработи още вчера, имаме програма, имаме учебници и помагала. Учителите са дали всичките си изисквания още преди седмица. По всичко личи, че са готови да работят с пълна сила На наборката ѝ се удължи ваканцията още с ден, защото днес има планувана стоматологична операция. Дано всичко да е наред и в понеделник да е на училище!

# 634
  • София
И моят гейми, но предимно на компютъра. Телефонът обикновено е метнат някъде с изключен звук.
Баща му му сложи family link на телефона и някакво подобно на лаптопа, за да може да му ограничава времето за различни приложения, ако го видим, че прекалява. Разбрали сме се през учебната година геймингът да е само петък и събота вечер. Миналата година го спазваше, тази ще видим как ще е.

От днес официално вече е тийнейджър Simple Smile

# 635
Честит Рожден Ден на Ники, да в много здрав,щастлив и успешен на матурата

# 636
Успешна учебна година на всички!
И при нас заработи вчера Школо, имат програма, дали са им учебници. Помагала и уч.тетрадки не съм купувала, като кажат какви ще ги поръчам, че е лудница по книжарниците.

# 637
При нас помагала - 74лв. с отстъпката от 15%...Поне ще е обща поръчка и ще ги доставят направо в училището от книжарницата до седмица след заявката.
Школо е все така мълчаливо - няма активен потребител, училището не си е актуализирало базата данни.
Всеки ден ще имат по 7часа, в сряда - 8. Но пък почват сутрин в 8:00ч.

Соник, ЧРД на младежа.

# 638
  • Бургас
При нас помагала - 74лв. с отстъпката от 15%...Поне ще е обща поръчка и ще ги доставят направо в училището от книжарницата до седмица след заявката.
Школо е все така мълчаливо - няма активен потребител, училището не си е актуализирало базата данни.
Всеки ден ще имат по 7часа, в сряда - 8. Но пък почват сутрин в 8:00ч.

Соник, ЧРД на младежа.
А пък при нас 140 лв помагала и сборници. Гледам си касовото бонче и му се радвам. Проблемът е, че доста ще е тежка раницата. Където е възможно /особено сборниците по математика/ ще режем листи, няма начин. Ще си носи само страничките, които му трябват.
Школо при нас е актуализирано.

# 639
Соник, честит да е тийнейджъра ти!
Нашата програма е с по 6 часа всеки ден без понеделник, защото имат Час на класа 7ми час. В Школо инфото е актуализирано и девойката вече е 7ми клас.
Моята не играе на телефон и компютър, но може по цял ден да гледа ТВ… Пише домашни на включен телевизор и имаме разправии по този въпрос!
В началото на седмицата й пуснах входни нива по БЕЛ (справи се прилично, без да е преговаряла изобщо лятото) и по математика (положението е плачевно!)

# 640
  • София
Отчитам:
Училище 1 - родителска на 14.09 с всички учители. Казаха си помагалата. Тази по БЕЛ иска 6 броя Astonished Кой и кога ще мине всички не знам. По физика както се усмихваше каза, че в петък т.е. днес преговарят, а във вторник - входно...На 15.09 дадоха всички учебници. И цялата програма. 1 ден 8 часа, 3 дни - 7, петък -6!
Училище 2. Учебниците ще си ги раздават час за час съответния учител и съответно аз , ще търча като луда ден за ден да купувам помагала. Програма нямаше дори за днес. Девойката отиде само с 1 тетрадчица. За род. среща не се споменава..
Школо мълчи...все още с профилите
Те така...
Здрава, успешна и присъствена учебна година!

# 641
  • Някъде там...
Какви са тези програми с толкова часове... Ние имаме 3 дни със 7 и 2 с по 6.
Школо щяло да бъде достъпно най-рано на 19.

Всички помагала и учебници са си у нас вече, трябва да видя как да ги подвържа. Някой в офис 1 подвързвал ли е машинно? Подвързията перманентна ли е или може да се свали? Нали трябва да връщаме учебниците после.

С телефоните е вечна борба. Бяха с фемили линк, но като станаха на 13 се договорихме да го махнем, действаше им на самочувствието. Резултатът е плачевен, не отлепят от тях, особено едната. Действам по най-простия възможен начин - взимам им ги. Сега лятото ги бях оставила малко по-свободно, но смятам да съм по-строга през учебната година.

# 642
Синът ми пък има 3 дни по 8 часа и 2 дни по 7, втора смяна е, поне са ги сложили нулеви часове и няма да е всеки ден до 19:30.

# 643
При нас по програма са 3 дни по 7 часа и два дни по 6. Ще има и някакъв допълнителен час по БЕЛ(мисля, че ФУЧ го водят), днес са попълвали заявления, така, че ще станат четири дните с по 7 часа.
Относто уч.тетрадки и помагалата - всеки учител си ги казва в часа. Ще изчакам да ми каже по всички предмети и тогава ще поръчам, преди сряда няма как да стане. По български ще са с учебник на едно издателство, а тетрадката на друго.

# 644
  • на последния етаж
Какви са тези програми с толкова часове... Ние имаме 3 дни със 7 и 2 с по 6.
При нас дори четири дни имат по 7 часа, един ден - 6.
И моята калпазанка е рожденичка днес. Пожелавам ѝ да е здрава, все така щура, смела и любопитна. Същинска Пипилота. BlushHeartSunglasses
Да е успешна, здрава и спокойна учебната година за всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт