Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 318
  • 586
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Момичета, искам мнения за Италика и Дама Бланка Зержоф както и за новия инстант на Герлен. Пробвала съм го само от капачка и ми се стори същия като стария, пръснах го в дъглас докато бях на път-стори ми се съвсем различен, а в нашия дъглас разбира се го няма.... Генерално си търся аромат с подобен профил затова загледах и Junoon Noir на  AL haramain който хвалвхте в предишни теми и във фрагрантика, евентуално да го ползвам за "тестер" на дама Бианка. Търся си нещо меко, уютно но и все пак да има малко женствен, секси нотка. До сега за тази цел ползвах Шанел 5 премиер (имам такива домашни асоциации с него) , но много бързо ми омръзна
Junoon Noir на  AL haramain хич не става за "тестер" на дама Бианка, както се изразявате, по-добре намерете проби и на двата

# 482
Amouage е за "лято" в централна Европа, от 18‐-22°C. ❤
Dama Bianca ухае на майсторски направени ванилени рогчета - пухкава, мека, вълшебна, да я схруска човек.  Сладки от придворния сладкар на Медичите. Ще си взема 30чка за пред-Коледния период, докато правя традиционните за Чехия ванилени рохлички.
Не носи нищо от вайба на хладния алдехид, пълен антипод е, но е чудесен аромат. От тези които съм пробвала на Xerjoff ми е фаворит.

На море съм, и въртя Womanity Eau pour Elles и Intense Tiare. Вечер проучвам отливката на Naxos. Чудесен е в жега, но до бутилка няма да стигна. 10мл ми стигат богато.

# 483
Някой има ли отзиви за Viktor& Rolf - Good fortune? Не съм имала възможност да го пробвам все още.

# 484
От вчера нося Inchnusa, не е истина каква прелест е върху мен този аромат - "сякаш си накълцала дървото заедно с листа, кора и млечните смокини и си се овъргаляла в накълцаното" 🌿
Как да не се облееш цялата 😃

Но парфюма не стои на всеки, младата госпожица, очарована от аромата върху мен се напарфюмира и 5 минути след това влезна в банята за душ, ужасен ужас върху нея, но пък тя пръска Fugues&Agrumes / Lancome и и стои прелестно.

Щастлива съм с нов парфюм, Pure eVe е божествен аромат, но тия дни пътувам с колеги и не ми е удобно да нося толкова женствен и секси аромат.

И съм ужасно нетърпелива за Datura Blanche, 1 август очаквам да пристигне. Вечер специално спирам на едно място с нацъфтял татул и се наслаждавам на аромата

# 485
Kenzo Flower много ли е ретро?

# 486

Звучи страхотно Heart Eyes

# 487
Не е точно ретро, но е особен. Нищо общо няма с макове, за съжаление. За мен е зелен, воднист, със стъбла на някакви цветя. Нещо от типа на Eden Cacharel, без да си приличат.

# 488
Не е ретро, но има нещо задушливо и воднисто в него, има къде къде по добри предложения

# 489
Моля, който го познава, да сподели мнение за Jo Malone Silver Birch & Lavender? Благодаря!

# 490
  • The Evergreen State
Тук настъпиха сериозни жеги, даже високо в планината не успяхме да се спасим от тях. Взех със себе си Mon Guerlain Floral, лавандулата се вписа добре на фона на ухаещи сухи билки и треви, а вечерите при разходка в китния курорт даваше и малко класа. Сега отново на градските жеги, опитвам се да стоя свежа с Hermes Twilly Eau Poivree.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 07:41 от Athena

# 491
Моля, който го познава, да сподели мнение за Jo Malone Silver Birch & Lavender? Благодаря!
Аз съм му писала ревю.
http://densi.info/silver-birch-lavender-cologne-jo-malone-london/

# 492
  • Бургас/Пз
Здравейте Simple Smile
Може ли малко помощ за парфюмната и тоалетната вода на Irresistible Givenchy https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenc … ilette-66496.html.   https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html Виждам, че има малки разлики в пирамидите, но ако има възможност някой, който е тествал и двата да ги сравни.

# 493
И аз ще помоля за същото сравнение. Тествах ги, но не мога да преценя парфюма ли беше това което много се носеше.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:42 от Lale_Lili

# 494
Аз съм влюбена в ЕдТ версията! Има обявени много рози, но не е розов аромат. Ако е, значи харесвам рози в парфюм, но такива! (иначе, не съм голям почитател). ЕдП е изключително сладък за мен, претруфен, нещо в него ми е в повече! Eau Fraiche, не ме впечатли. Някак невзрачен, размит и съвсем различен. За себе си съм толкова категорична, защото многократно ходих, пробвах и сравнявах. Това трябва да направите и вие, защото това е моят вкус и усещане. Много харесвам Civenchy Irresistible EdT
и силно искам да го имам! Жизнерадостен, игрив, лек, щастлив (като чувство), на мен ми харесва от началото, до края, а го усещам през целия ден. Като зареден с младост, вдъхновение, енергия и оптимизъм. Създаващ настроение аромат. Подходящ е от ранна пролет, чак до зимата, мисля. Има момичешко звучене, но също е фин, елегантен и женствен. Пробвайте и сравнете за себе си.
Lale_Lili, ти имаш предвид Very Irresistible. Givenchy Irresistible Edp, EdT & Eau Fraiche са от 2020-2021г.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 21:35 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт