Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 598
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Най-добрият русалков сериал беше H20 - Просто добави вода (или нещо такова) Grinning

# 1 981
# 1 982
Именно 🤣🤣🤣 Обляха ме едни вълни...ама ни океански, ни критически... Тих ужас 🤣🤣🤣

# 1 983
  • Варна
Добро утро, сутрешното кафе го върнах, ся пия второ.

Честита да е щерката, Кло, здраве и щастливи дни за всички.

# 1 984
Стеле ,откога връщаш,мари?
Кло,жива,здрава,щастлива и разумна рожденничка ,на теб наздраве!
Мойта е на вълна Машичок съкратено от Маша и Мечок,по 15 мин на ден съм разрешила и толкоз.
Търте,тия машинки за бръснене вашите хубави ли са?Взех аз ,че недовършен я чака и не се е бръснал,неговата Филипс за 100 кинта сдаде багажа за 2 г и малко .Пък таз поне 30 лв ли беше ,ама 3 г гаранция .

# 1 985
  • Варна
Ооо,Бобчи на седмицата поне два пъти се случва, ама аз не го броя, щото освен "рестото" и  подутите крака и ръце друго нямам. Не остана, на 5.08 влизам в деветия и ще я чакам с нетърпение Бориса ❤️

# 1 986
Как излетя времето, Стеле! Едно грахче, стана на голямо човече, което скоро ще те радва!
Препотих се амнайсет пъти, сутринта изчистих по хладното, минах през банята. Трябваше да ходя на едно погребение. В църква бяхме, но вътре голяма жега. Реки текоха от мен. После ходих да напазарувам малко, на прибиране си взех минерална вода, малка бутилка, почти на екс я унищожих. Сега отивам да простирам, че Пенка си е свършила работата.

# 1 987
Абе дружки,имам два трюфела,бяха три ама един настъргах в зехтина.На яйца ,ориз и салата съм слагала.Друго приложение?Ядох на ресторант кашкавал с мед и трюфел и ми хареса ,ама не ми се занимава,пипер ще пълня днес .Вътре да хакна ли малко трюфел?

# 1 988
  • София
Нарежи ги на тънко и ги изсуши. После ги стрий и добавяй в квОтсе сетиш. В картофено пюре е супер.

# 1 989
  • София
Никога не съм готвила с трюфел. Трябва да се поправя. Вие сте моите гурме музи.

# 1 990
  • Пловдив
НачЕ...ако можех щях да сменя мойта Пенка. Затвърдих, че това че нямам остатъчен аромат на прането какъвто и омекотител да ползвам е от неЙ...м да. ПиснА ми!
Пак за магазин...аман.Тия пари кат хартийки фърчат Head Band
Ся едни спагети врътнах и стига. Терасите, китки имам за оправяне, ма не ща Grinning

# 1 991
Нарежи ги на тънко и ги изсуши. После ги стрий и добавяй в квОтсе сетиш. В картофено пюре е супер.
Във фурна може ли да се суши?
Бъръльо,не всеки го харесва,но аз обичам аромата.

# 1 992
  • София
А, аз ги обичам. Просто не съм готвила лично с трюфели. Аз всички обичам, без тулумби. То си ми и личи вече, де, в екваторната област.

# 1 993
  • София
Във фурна може ли да се суши?
Бъръльо,не всеки го харесва,но аз обичам аромата.
Ако имаш вентилатор, да, на нисък градус, но за две гъби не си заслужава тока. Нарязани в тавичка за 48 часа стават.

# 1 994
Мерси,Ре!Почвам ги значи.

Общи условия

Активация на акаунт