Звездни компромати - Юли'22

• 328 804
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 120
  • Rock & Roll feeling ...
Много благодаря Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

Много хубав Бекъм;)
Благодаря за темата, очаквах по-големи пикантерии, ако трябва да съм честна.
Бих осигурила, ако бях сама папарак/журналист.
В момента само препредавам каквото са могли да осигурят  "колегите" Simple Smile

Колко обикновена изглежда в гръб Анджелина Джоли и най-вече снимана рандом :
Скрит текст:

# 121
И аз щях да ви снимам Стивън Тейлър, но отмениха концерта ( и той да не види нещо от наш Панайот 😂). От нова година се бях наточила и преди месец казаха няма да има. По здравословни причини. На едно място писаха петата му уж нещо, на друго пак го върнали на рехаб. Та кой знае. Дано се оправи човека.

Леле, на тая последната снимка Лена “убавица” е ужасон на квадрат. Не, не и не. Пратете ми от вашите очила да гледам и аз секси.

# 122
  • Варна
В последните дни ми излизат само клипчета във ФБ от чрд на Преслава! Олеле, дива цигания, без извинение! Двете със Софи се надвикват под звуците на маанета в присъствието на невръстни деца. Дори ЧРД успяха на гьобек да докарат.
Лена…хм, скоро по-нагла и самовлюбена физиономия не бях виждала. Тези са потънали в някакъв собствен свят. Явно не само министърът на културата употребява помощни вещества…

# 123
Ле-ле, Линда Еванджелиста каква лелка е станала! Язък!

# 124
  • Glasgow
И аз щях да ви снимам Стивън Тейлър, но отмениха концерта ( и той да не види нещо от наш Панайот 😂). От нова година се бях наточила и преди месец казаха няма да има. По здравословни причини. На едно място писаха петата му уж нещо, на друго пак го върнали на рехаб. Та кой знае. Дано се оправи човека.

тук отмениха в последния момент Red hot chilli peppers заради ilness 🤔 не ми вярват, че съм ги гледала в бг за 50 лв. Изобщо на колко концерти съм била в България за смешни суми, дето тук в квартален пъб като има група е по скъпо. Обаче виждам по влаковете реклама на концерт на Тексас в единбург и вокалистката е като мъж на снимката. Дали не е нещо non binary и тя станала...

# 125
Margot Robbie на 32. Чрд!
Скрит текст:

Lindsay Lohan на 36. Чрд!
Скрит текст:

Ashley Tisdale на 37. Чрд!
Скрит текст:

Presley Gerber на 23. Чрд!
Скрит текст:

# 126
Вокалистката на Тексас от време оно изглеждаше малко момчешки, сега като е остаряла ...

# 127
Аз пък незнам как ви харесват Тотювите жени. Аз виждам само едни кухи лейки, а на една такава какво да и харесаш...

# 128
Ар Кели е обвиняем и по обвинението, че се е оженил за Алия, когато е била на 14.Доказали са, че е фалшифицирал документите.

# 129
Много благодаря Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

Много хубав Бекъм;)
Благодаря за темата, очаквах по-големи пикантерии, ако трябва да съм честна.
Бих осигурила, ако бях сама папарак/журналист.
В момента само препредавам каквото са могли да осигурят  "колегите" Simple Smile

Колко обикновена изглежда в гръб Анджелина Джоли и най-вече снимана рандом :
Скрит текст:
То не беше към теб, а към звездите;)

# 130
Обаче има един  много интересен феномен. Американският съд като накаже някого с 20 години затвор хората казват, че е добър. Като оправдае някого- става лош. Нека изясним Американският съд добър ли е или лош? Върши ли си работата или не си я върши?

# 131
Обаче има един  много интересен феномен. Американският съд като накаже някого с 20 години затвор хората казват, че е добър. Като оправдае някого- става лош. Нека изясним Американският съд добър ли е или лош? Върши ли си работата или не си я върши?

Това по повод Ар Кели ли е?
Понеже аз поне смятам, че постъпката му е чудовищна и даже са му малко 30г.

# 132

Това по повод Ар Кели ли е?
Понеже аз поне смятам, че постъпката му е чудовищна и даже са му малко 30г.
Не попринцип. Забелязала съм, че хората много се влияят от звездите, които харесват и които не харесват и мерят с двоен аршин. Ако някого, когото харесват е обвинен се вдига олелия до Бога, като оневинят някого, когото не харесват- също. Съдът не работи по този начин, Слава Богу. Simple Smile И за мен е недостойно, когато някой е оневинен ти да противоречиш и да се оплакваш само защото някой не те кефи.

# 133
Златка от Миконос, по-скоро аниме нейно, но това са подробности. Не ми се вижда бременна….
https://www.instagram.com/p/Cfel56jrL7Y/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 134
  • София
Балоните й са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт