Звездни компромати - Юли'22

• 329 804
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 210
Андонова-Тасевска и тя ли се е прекроявала? Изглежда неузнаваемо.
Благо и съпруга поне хотел не се налага да търсят. Чиста далавера.😆
Новата е съща Златка-пози, джуки.....
Това гледах, че по великден май още бяха със Златка, и после за месец-два чак сватба вдигна. Ама и тя не си е губила времето.

# 211
  • Пловдив
Джери Хол се развежда с Мърдок.
Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок в съда на щата Калифорния. В мотивите й се изтъкват „непреодолими различия“ след шестгодишен брак, предаде Би Би Си.
Раздялата е изненадваща за близките на семейството. По време на брака си с Джери Хол Мърдок публикува в туитър, че е „най-щастливият човек на света“, защото посвещава време на съпругата си.

# 212
  • Sofia
Нищо не разбрах от тази история. Първоначалната информация беше, че Мърдок я е уведомил с мейл, че с брака им е свършено и тя била с разбито сърце. Сега пък тя била подала документите за развода...

# 213
ББС и доста други медии пишат, че Джери Хол е подала документи за развод - https://www.bbc.com/news/world-us-canada-62020070

Вчера пуснах точно обратната информация от Гардиън - че той я е уведомил по мейл за развода им, че тя е много изненадана и т.н.
Кой знае къде е истината.

# 214
  • Варна
Не съм и предполагала, че някой все още се вълнува от Kichka… Ще я запомня с табелата на автомобила и с това звучно име. 😁

# 215
По много смътни спомени, Кичето през 80-те бяга в Гърция и се омъжва за грък с графска титла. Идея нямам дал още са заедно, но ако са то тя си е лейди Кичка,въпреки че гърците нямат вече монархия.

# 216
Лейди Кичка 😂😂😂

# 217
  • In The Middle Of Nowhere
Не мога да не го споделя просто🤪
Скрит текст:

# 218
Благодаря за темата. Simple Smile

Аз пък симпатизирам повече на Панайот, отколкото на Кичка. Simple Smile

# 219
  • Бургас
По много смътни спомени, Кичето през 80-те бяга в Гърция и се омъжва за грък с графска титла. Идея нямам дал още са заедно, но ако са то тя си е лейди Кичка,въпреки че гърците нямат вече монархия.
Заедно са.

# 220
Е стига де, Кичка може да напълни зала 1 на НДК, много хора ще отидат да я гледат, колкото и да е изненадващо. Панайот кой го помни и кой ще отиде да го гледа? Аз вярвам на нейната версия, можела е и без неговото присъствие, а той вместо да се радва, че някой го вади от нафталина, се пазари за 20 лева и после пише обидни постове

# 221
Панайот съм го гледала в интервюта и се изживява като някакъв плейбой. То вярно, че всички застаряващи певци са така, но този съм го запомнила, че е с високо самочувствие и си живее за кефа.

# 222
Джери Хол се развежда с Мърдок.
Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок в съда на щата Калифорния. В мотивите й се изтъкват „непреодолими различия“ след шестгодишен брак, предаде Би Би Си.
Раздялата е изненадваща за близките на семейството. По време на брака си с Джери Хол Мърдок публикува в туитър, че е „най-щастливият човек на света“, защото посвещава време на съпругата си.
И аз това идвай да напиша
https://epicenter.bg/article/Aktrisata-Dzheri-Hol-e-podala-molba … amp;fs=e&s=cl

# 223
На Графиня Кичка, много харесвах гръцкия й албум, само един такъв издаде, че и на грамофонна плоча го слушах. Но в ББрадър рЕзко ми падна в очите.
Другото което ми направи впечатление около сегашните монархии е, че нашите балкански "аристократи", много не ги тачат. Например нашия цар Симеон, не съм го видяла на нито един прием при испанския двор.

# 224
  • Sofia
Точно обратното е моето впечатление за Симеон и фамилия - често са канени по тържества, за мен даже учудващо добре са приети, предвид че никога не е бил реално цар. По-скоро Симеон е възрастен и рядко отива, но иначе по сватби, събития, последно на пълнолетието на принцесата на Норвегия бяха цялото младо поколение от семейството сред доста кралски особи от Европа.

Общи условия

Активация на акаунт