Звездни компромати - Юли'22

• 329 788
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Екимова не прокопса с музика, сега е решила да вее сиси. Под зоркото очо на личния си ПР, вярвам. Скръб!

# 196
Внучката на Рупърт Мърдок - Шарлът- се е омъжила
Скрит текст:
шаферките
Скрит текст:
удобни обувчици
Скрит текст:
дядо и мама
Скрит текст:

# 197
Отворих ИГ на Тоца и съм потресена как детето й говори все още по бебешки и баща му го премята на ръце защото е с боси крака. На колко е Бест?

# 198
Шафера и обувките на булката къртят.

# 199
Tom Cruise на 60. Чрд!
Скрит текст:

Patrick Wilson на 49. Чрд!
Скрит текст:

# 200
Аз пък незнам как ви харесват Тотювите жени. Аз виждам само едни кухи лейки, а на една такава какво да и харесаш...

Точно пък Яна (нали така се казваше първата му приятелка) изобщо не ми прилича на куха лейка. Изпусна я той, за мен е страхотна. Като излъчване, нали, от няколкото снимки и двата клипа, в които съм я гледала, щото нито я познавам, нито съм я виждала наживо.

# 201
[/i]
Отворих ИГ на Тоца и съм потресена как детето й говори все още по бебешки и баща му го премята на ръце защото е с боси крака. На колко е Бест?

На 3 и половина, абсолютно нормално си говори.

# 202
Кристин също не бих я определила като куха лейка. Тя ми изглежда на хитрушана Simple Smile Не е необходимо всички да са академични гении. Пък и тя имаше някакви напъни да прави видеа, интересува се момичето от някакви паранормални неща, линиите на ръцете, ако не греша.
Между другото си е направила зъбите и сега изглеждат доста по-добре.

# 203
Коцето и Надя са като  герои от "Семейство Флинстоун". Кичке, Кичке..мълчанието е злато, не знаеш ли? На П.П. името било на тракторист. Да си тракторист обидно ли е? А Кичка име на какво е? На дама от висшето общество?

# 204
  • Sofia
Не споменаха ли по-горе, че това не е от Кичка, а от фалшив профил? Нещо като пост-виц.

# 205
Човек да съжали, че е дал глас в защита на Кичка...
Много провинциален манталитет, лошо домашно възпитание и болно его от страна и на двете ни "звезди". Голяма излагация и сеир за народа.
Панайот било име на тракторист, а Кичка на какво е, на академик?! 😆

П.п. достатъчно се изложиха и без последното, ако е от фалшив профил

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 16:52 от Tess d`Urberville

# 206
Много е хубаво Надето на Коцето. И дъщеря им ще е красавица също.

# 207
  • София
Хаха,  шаферката с косматите гърди!! Вчера попаднах на едно meme с текст - Мъже, ОК е да се чувствате като момичета и в това няма лошо, но не забравяйте за профилкатичния преглед на простатата като станете на 40! Grinning

# 208
  • София
Мегън Маркъл като момиче на късмета
Скрит текст:

Ромина Андонова - мис "България" 2010 г.
Скрит текст:

и сега вече Тасевска 2022 г.
Скрит текст:

# 209
Меден месец в хотел Алегра? А?
https://www.instagram.com/p/CfgmZamLjIK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт