Звездни компромати - Юли'22

• 329 787
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 180
  • Rock & Roll feeling ...
Каква хубава снимка на Иван и Стрина, не ги познах!

Меган ми е красива спрямо Кейт, иначе я определям просто като симпатична. Но наистина е хитруша, жалко че е  проста и посредствена. Ако имаше малко акъл, щеше да стане интересно.

# 181
Дара Екимова какво откачи и тя?Някаква любовна мъка ли има или творческа криза?Изведнъж се промени.Да не говорим,че майка и изглежда по-свежо от нея.

# 182
На младата Екимова ич не и отива секси имидж, по я възприемам като бунтарка, рокаджийка, мотористка, или просто певица, но не и кифла! Дано се опомни.

# 183
Камелия избухва на София Прайд.Smirk
https://fb.watch/e0mLYf7Lrl/

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 23:03 от daizy_g

# 184
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Мара, пуснала някъф безумен лайф , но докато се прави на много велика, на задната седалка три деца се возят и на едното очевадно не му понася силния звук на чалготията и си запушва ушите …
Не искам да си представям с какви ценности ще израстват тези деца.
https://www.instagram.com/tv/Cfeqc0VqWO5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Скрит текст:

Това клипче много добре онагледява нелепостта им - детето отзад си запушва ушите, тя се кълчоти, дори не забелязва. Ако не беше трагично, щеше да е просто смешно.

# 185
Бе то вярно, че чичо Панайот малко изтрещело се държи, ама за мен е по-разпознаваем и с по-богат репертоар от Кичка. На дърти години се излагат.

# 186
  • София
Покрай безкрайните воаяжи на Батинкови напоследък и аз се бъгнах. Отварям линка към профила й в Инстаграм и чета Ситония (вместо Антония)! Чудя си - на госпожата какво първо ще свърши - парите или мерака?

# 187
Камелия избухва на София Прайд.Smirk
https://fb.watch/e0mLYf7Lrl/
Изкопа дъното!

# 188
Обаче е интериорен дизайнер от класа.
Скрит текст:

# 189
  • София
Оф, моля запознайте ме къв е този парчелък сланина? Сигурна съм, че е скъпо и гъзарско, ама на мен ми е откровено 🤢

# 190
Мая Савова … страхотна жена.

# 191
Оф, моля запознайте ме къв е този парчелък сланина? Сигурна съм, че е скъпо и гъзарско, ама на мен ми е откровено 🤢
Хамон. Не е толкова скъпо. Филе Елена може да го бие по цена.
Време им е за крокодил на скара. Цял разбира се.

# 192
Хамон. Не е толкова скъпо. Филе Елена може да го бие по цена.
Време им е за крокодил на скара. Цял разбира се.

Крокодил по хайдушки Grinning !

# 193
Не думайте-Тоци да се метне на скарата!🤣🤣🤣

# 194
Обаче Кико и Ленчето не се разделят, въпреки, че цялата преса гръмна за няколко дни покрай тях.
Много бързо утихнаха нещата, а на тях откровено не им пука.
Как успяха?

Общи условия

Активация на акаунт