Звездни компромати - Юли'22

• 329 852
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 255
Да, сто на сто е практика през 2-3 години в зависимост от настроението си някой от родителите да се отбива в съда и да променя името на детето.
Както вече написах ,на моя близка името и е сменено след развода на родителите.Може да се случи с добра юридическа аргументация

# 3 256
всъщност в момента име се сменя сравнително лесно, на практика не се разглеждат законовите предпоставки.

# 3 257
  • Glasgow
Щом моят градски Манчестър Юнайтед си смени името...вярно, че отне много време, но стана😅

# 3 258
Племенникът ми искаше да вземе фамилията на дядо си. Не му разрешиха. Не знам за името, но промяна на фамилия е почти невъзможно.

# 3 259
Да, сто на сто е практика през 2-3 години в зависимост от настроението си някой от родителите да се отбива в съда и да променя името на детето.

Аз казвам, как се е случило при мен на практика, не се е минавало през съд, отишъл е в общината, иначе теории много

# 3 260
За смяна на лично име специално май са станали доста лабави нещата. Може би зависи и от съда и съдията, но аз знам за моя наборка, която официално се прекръсти от Никол на...Виктория. Нито ѝ е било опозоряващо името, нито Виктория има нещо общо с Никол, а какви важни причини могат да налагат промяната не знам, но факт - мина. Може да е била кръстена на някой роднина, с когото не иска да има нищо общо и това да се е приело за основателна причина. Сигурно някой адвокат от сто кладенеца вода е носил

# 3 261
  • София
Племенникът ми искаше да вземе фамилията на дядо си. Не му разрешиха. Не знам за името, но промяна на фамилия е почти невъзможно.
Съвсем безпроблемно си смених фамилията по съдебен път, когато бях 15-годишна.
Сори за офф-топика.

# 3 262
Sydney Sweeney за The Hollywood Reporter, юли 2022
Скрит текст:

# 3 263

Съвсем безпроблемно си смених фамилията по съдебен път, когато бях 15-годишна.
Сори за офф-топика.
Ами освен пак да пробва след някоя друга година, че там е голяма драма. Явно зависи на кой съд ще попаднеш.

Джони вчера бил пуснал свои картини на сайта на галерия Castle. За няколко часа е спечелил 3 милиона £, а сайтът се е сринал поради многото посещения.
Скрит текст:

# 3 264
Андреа отново почна с тъпите сторита и чекнене пред камерата.
Скрит текст:

# 3 265
Че тя спирала ли е... Grinning

# 3 266
Бивш мениджър на Том Круз, разказва за впечатленията си от него.
"Той бе обсебен от външния си вид"
https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/114724-menidzhar-na-tom-kruz-t … -vanshniya-si-vid

# 3 267
Хубаво е Андреа като се снима, краката да са ѝ на сянка.

# 3 268
Elle Macpherson за ELLE Франция
Скрит текст:

# 3 269

От децата на Анджи и Брад, Шайло е най- обичана сякаш, всички казват, че прилича и на двамата, за мен малко повече прилича на Брад- самото излъчване сякаш. Гледайки близнаците на тая снимка обаче момчето е изцяло на Анджелина, мисля, че той най- много прилича на нея от трите деца.

Общи условия

Активация на акаунт