Звездни компромати - Юли'22

• 329 836
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 285
Laetitia Casta за Marie Claire Франция, септември 2022
Скрит текст:

# 3 286
Уил Смит е пуснал видео, в което се извинява за шамара на Крис Рок преди четири месеца, и казал, че работи върху поведението си - https://www.nytimes.com/2022/07/29/movies/will-smith-video-chris … 8Jj1gpPSZJvsq_fv0

# 3 287
  • Glasgow
Кабаева къде живее

# 3 288

Последно се спрягаше, че е някъде около Позитано.

# 3 289
Anne Hathaway за Harper’s BAZAAR Япония, септември 2022
Скрит текст:

Интересно, защо японците са решили, че ушите й трябва да са така на показ. Не бих казала, че са особено с добра форма.

# 3 290
Еmerald81, това е част от тяхната концепция за красота.
На живо е много чаровна, а никога преди не съм я харесвала.

# 3 291
Андреа
Скрит текст:

# 3 292

Божана Кацарова. И за нея малко се чудя как поддържа този стандарт.

# 3 293
Има много богато гадже.

# 3 294
Преглеждам ФБ страницата на един салон (клиника може би) за разни неоперативни процедури за красота (здравей, ботокс) и попадам на рекламното им лице Николета
Скрит текст:
Еми, изглежда ми одъртяла! Въпреки кой знае колкото тона грим и Фотошоп. Много тъмен тен на кожата, престаряла лачена чанта. Влачена. С нови дръжки 😃
Сигурно Чалъков я е гримирал отново. Той всичките ги докарва в кафяво-кална гама. Страшна скука са му гримовете.

# 3 295

Божана Кацарова. И за нея малко се чудя как поддържа този стандарт.

Тя има талант, който може да монетизира и за по-висок стандарт! Дали парите са от гаджето и е решила да си почива, не знам😉

# 3 296
Тези устни и вежди на Николета ѝ огрубяват лицето. На нея по принцип долната устна ѝ е леко издадена и отпусната, което е много симпатично, но с добавянето на обем се пресилва ефекта, сякаш ѝ тежи, и я състарява.
Въобще не мога да разбера защо жените в името на обем се лишат от хубавите си контури на устните. Неслучайно се казва за някоя красавица, че е като изписана, не се казва, че е като размазана, или подпухнала.

# 3 297
Тази Божана не беше ли една привърженичка на нелегалните субстанции ? Много ми е анти.

# 3 298
Помня как се набутваше на Петко в Биг Брадър. От онези жени, дето го играят пичове, и се подвират при мъжете под формата на приятелка. Щото на пръв поглед там жена няма, та изглеждат безопасни.

# 3 299
Палечка, умрях от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт