Звездни компромати - Юли'22

• 328 355
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 315
Tsugumi_ пак ти благодаря за разяснението! Шивачките били, а ние решихме, че са мед. сестри, защото бяха с бели престилки Relaxed

# 3 316
Името му е дълго като влакова композиция, Луѝ Жермѐн Давѝд дьо Фюнѐс дьо Галарза̀, Давид де Фунес де Галарса.  Той е "най - добрият и известен полицай"  в Сен Тропе.
Той е обичайният от всички Луи дьо Финес
( "Човекът с 40 лица на минута ")
Роден на 30.07.1914 г.  в Курбевоа предградие на Париж,легендарният френски комедиен актьор щеше да навърши 108 години днес.

"Ни чул ни видял", "Полицаят и полицайките", "Крилце или кълка", "Приключенията на Равин Якоб", "Кацнал на едно дърво", "Човекът оркестър", "Фантомас се развихря", "Полицаят от Сен Тропе" – това са само малка част от филмите на Луи дьо Фюнес.

През 1964 г. Луи дьо Фюнес се снима в "Полицаят от Сен Тропе", който положил началото на поредицата от филми с полицая Крюшо и неговата бригада. Почти двадесет години — от 1964 до 1982 г., Фюнес радва публиката в шест серии с приключенията на полицая Крюшо. Именно с тези филми и аз свързам големия актьор.

Той е оставил незабравими спомени  най-вече с невероятните си мимики. Прекарвал е пред огледалото часове наред, за да постигне тези резултати. Той е считан за един от най-виртуозните майстори на физическата комедия с невероятна способност за бързо и ефектно преминаване от едно емоционално състояние в друго. Той владее пълния спектър от физиономии до съвършенство и си спечелва прякора "човекът с 40 лица на минута".

Луи дьо Фюнес е легенда

# 3 317
Божана стана известна от Мастър шеф.
Имам предвид пробила при Петко:)

# 3 318
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Божана стана известна от Мастър шеф.
Имам предвид пробила при Петко:)
То пък голяма гордост да "пробиеш" при Петко.

# 3 319
Божана готви и има талант, но иначе е страхотна простачка. Много грубо и вулгарно поведение има. Всичките гучита, прада и пътувания трудно ще си ги позволи с инстаграм и няколко събития месечно. Ако са се разделили с американския й приятел, е явно от сравнително скоро.

# 3 320
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 3 321
Божана качва някакви сторита как готви. Непрекъснато хвърля нещо, тропа....доста е груба. Гледам доста други готвачки с удоволствие, но тя е най-безцеремонната. После почва да прави някакви тъпи физиономии като яде, явно го има за забавно. Неприятна е.

# 3 322
Ева Лонгория на първата снимка я направих на адвокатката на Джони Деп.
Божана съм я запомнила със скандалите ѝ с Кулагин в ББ. Досега да съм я забравила, че съществува, ако не беше той.

# 3 323
Ох, знам, че е звезда от голям калибър и глас има наистина, и всичко, ама толкова ми е антипатична Бионсе! Изключително анти ми е. Има няколко песни, които й харесвам, напр. Crazy in love с Джей Зи, но като личност ми е абсолютен Х . Гагата ми е 10 пъти по-симпатична. Бритни и биполярното й разстройство също.

# 3 324

Бионсе - поредната арт снимка
Много тъпа снимка. На Бионсе нещо не и се получават нито арт изпълненията, нито ренесансовите.

# 3 325
Ева Лонгория на първата снимка я направих на адвокатката на Джони Деп.
Чак сега осъзнавам колко си приличат. Даже в първият момент си викам "Камил кога пък роди?"😂

# 3 326
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 3 327
  • Стара Загора
Линда Маккартни, Пол Маккартни и Дейвид Гилмор от Pink Floyd на концерт на Rolling Stones през 70-те.

Скрит текст:

# 3 328
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Луи Дьо Фюнес и до днес си остава ненадминат титан в киното.
Уникален актьор, когато имам нужда от повдигане на настроението
си пускам някой от незабравимите му филми. Полицая от Сен Тропе си
остава непредохна класика!

# 3 329

Бионсе - поредната арт снимка
Много тъпа снимка. На Бионсе нещо не и се получават нито арт изпълненията, нито ренесансовите.

И аз така мисля, но световната преса (американска и европейска) не спира да я възхвалява и не разбирам защо

Общи условия

Активация на акаунт