Звездни компромати - Юли'22

• 328 308
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 345
Хубавка е Диляна, ама отвори ли си устата и всичко отива на кино. Грам не искам да съм като нея. Баш с Хоакин Confused

# 3 346
На живо - чичото на Лияна вдигна бесен пиянски скандал на рецепцията на Кемпински с крясъци да се извика мениджъра нощна смяна, защото не ги обслужвали добре. Дъщеря й е с нея - аз никога не съм виждала по-дълго и слабо същество.

# 3 347
Аа, Диляна слага филъри в устните и си го е казвала, не отрича. Има намеси и тя, но деликатно.
Наживо не съм я виждала, но щом Ивайла Бакалова е супер, представям си Диляна...

# 3 348
Дъщерята на Лиана ли е дълга и слаба?

# 3 349
До преди малко седях до Диляна Попова, потиснАх са!😅 Страхотна е на живо! Много нежна, висока, слаба, разкошна кожа, няма целулит, нищо бе! Висчко и беше 6! Как може?!😅
Има много приятно излъчване и категорично младее, по шорти и потник на опшка, без грим, мигли, екстеншъни- натурална, българска хубост!

Малкият обаче целият на татко си, нищо от нея не е взел:)
Често я виждам да обядва на същото място, където и аз. Много е подута от всякакви филъри, особено в устните, така че, това с натуралната бг хубост може да го зачеркнем.

# 3 350
Ами ще си позволя да вярвам на очите си:) Днес катргорно не беше подута от нищо. Ако има нещо слагано е деликатно, така че да не се вижда от самолет. На фона на наистина нажилени и то съвсмем малди момичета, които бяха наоколо, Диляна беше като свеж полъх.
Това в моите очи, тя красотата за щастие е субективна:)
Споделям мое мнение, не го налагам, като последна инстанция.
Не бих пляснала папарашка снимка на никого тук, не го намирам за ок.
Тя си плажува с детето не е на фотосесия.

# 3 351
Да, добре, че е субективно всичко.

# 3 352
Ретро снимки от 2000-те:

Кармен Електра
Скрит текст:
Дестинис Чайлд
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Джей Зи
Скрит текст:
Енрике Иглесиас
Скрит текст:
Еминем
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:
Хилари Бъртън и Манди Мур
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Парис Хилтън и Роб Шнайдър
Скрит текст:
50 Цента
Скрит текст:
50 Цента, Кармен Електра и Ла Ла
Скрит текст:
Кели и Джак Озбърн
Скрит текст:

# 3 353
   И аз завиждам на Диляна Попова. Съвсем благородно. Дай боже всекиму. Има такива жени, има. Някои дори не са известни. Вчера видях една позната, на 45-46 е, плод-зеленчук магазин има, става в 6, работи по цял ден. Никак не е принцеса, дори внуче има вече. Като момиченце е. То фигура, то лице... С едно клинче облечена и една тениска. Истинска красавица. Има...

# 3 354
И аз съм виждала  такива естествени жени, които изглеждат много добре и младеят. До скоро си мислех, че за целта трябват пари и поддръжка. Но напоследък често виждам случай, в които жените нито имат пари, нито са особено суетни. Моята шефка е с огромна заплата и постоянно е по-процедури, ботокс, масажи и т.н.  и изглежда по-възрастна  от друга моя позната  на нейната възраст, която живее в моето  село,  работи за няма и хиляда лева пак там и гледа 2 деца. Втората просто не е мръднала последните 10 год. Без скъпа козметика, без салони за красота,
Диляна не  съм виждала на живо, но ми се прииска.  Hug

# 3 355
И аз съм я виждала Диляна. Красива е много. На мен не ми се видя толкова висока, щото съм по - висока от нея, но е много нежна и говори едно мило. Само в устните има малки поправки.
Пп. Владимир Карамазoв иска да ме последва в инста...! Ти да видиш! Пак някой е откраднал снимки на актьора и си прави профил. Ейй хора без работа, значи. Joy Grinning

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 09:07 от Amber*

# 3 356
j.K. Rowling на 57. Чрд!
Скрит текст:

Wesley Snipes на 60. Чрд!
Скрит текст:

# 3 357
Водещата на сутрешното предаване по нова Марина Цекова е бременна.Тя е омъжена за водещият на Тази сутрин Златимир Йончев

# 3 358
Честито!

# 3 359
Rita Ora
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт