Звездни компромати - Юли'22

• 328 810
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 135
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 136
Тоци да не би да е родила, никаква я няма?!?

# 137
  • София
Тоци да не би да е родила, никаква я няма?!?

Дано, да си имат една хубава Беста Батинкова и да видим как ще се развихри Тоци:)

# 138
  • Пловдив
Нали прогнозите бяха за рачешко бебче, време й е да ражда.

# 139
Цели се в 17.07..))

# 140
В днешната рубрика "Богатите също плачат":
Рупърт Мърдок се развежда с Джери Хол, съобщил ѝ новината с имейл - https://www.theguardian.com/culture/2022/jul/01/jerry-hall-repor … chobox=1656752688

# 141
По btv, в момента, някакъв филм с Мегън Маркъл. Ами, изключително красива жена... Фина, нежна, грацилна, с много чаровна усмивка и страхотно излъчване. Определено има голяма харизма.

# 142
По btv, в момента, някакъв филм с Мегън Маркъл. Ами, изключително красива жена... Фина, нежна, грацилна, с много чаровна усмивка и страхотно излъчване. Определено има голяма харизма.
Аз пък като я видя и правя асоциация с кибритена клечка. Не знам защо Simple Smile

# 143
Само чаровна е Маркъл, минала е покрай красотата.

# 144
  • Пловдив
Скалата семейно Simple Smile

# 145
И аз щях да ви снимам Стивън Тейлър, но отмениха концерта ( и той да не види нещо от наш Панайот 😂). От нова година се бях наточила и преди месец казаха няма да има. По здравословни причини. На едно място писаха петата му уж нещо, на друго пак го върнали на рехаб. Та кой знае. Дано се оправи човека.

тук отмениха в последния момент Red hot chilli peppers заради ilness 🤔 не ми вярват, че съм ги гледала в бг за 50 лв. Изобщо на колко концерти съм била в България за смешни суми, дето тук в квартален пъб като има група е по скъпо. Обаче виждам по влаковете реклама на концерт на Тексас в единбург и вокалистката е като мъж на снимката. Дали не е нещо non binary и тя станала...
. Jokerr не знам какво става с концертите. От снощи насам ми излиза че Whitesnake отменят концертите си в Европа. Много тъпо. При тях пишеше заради ковида. Предполагам имат подготовка някаква и изведнъж всичко по дяволите. Кофти за тях и за нас.

# 146
Само чаровна е Маркъл, минала е покрай красотата.

Ами, не знам, критериите са красота са различни. На мен ми напомня, като излъчване, на Одри Хепбърн. И от нея така не мога да откъсна очи, а съм жена, при това категорично хетеросексуална Simple Smile

# 147
  • София
Одри Хепбърн и Мегън Маркъл?!? ЖДНБ Simple Smile
Мегън има сладка, лисича муцунка и дотам

# 148
Лисанка хитранка. ММ не може да ми е красива по никакъв начин.

# 149
Коментирахме ли, че Цитиридис и Боряна Братоева са двойка. Вчера са се тагнали от един и същ аквапарк във Варна

Утре Боби Турбото и Калинка 🐞 са при Мондьо. Нямам търпение

Това синът на Жени ли е? Той не беше ли малко момченце?
Скрит текст:

И една Диана, класна поза, класна мисъл
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 16:08 от Little heart

Общи условия

Активация на акаунт