Звездни компромати - Юли'22

• 329 809
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 225
https://www.instagram.com/p/CfeSmTfoBvl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Изабел Гулар - тази жена има извънземно тяло. Чак се чудя красиво ли е.

# 226
  • Sofia
Ако може да се вярва на Хотарена (Уикенд) - Благо сега е сключил само църковен брак, гражданският е бил още преди месеци. Булката не била бременна, просто голяма любов. Никога не е бил по-влюбен и щастлив и отварял нова страница в живота.

# 227
Ми дано. Макар, че никой не вярва. Но знае ли човек. Съдбата понякога има странно чувство за хумор.

# 228
Ако може да се вярва на Хотарена (Уикенд) - Благо сега е сключил само църковен брак, гражданският е бил още преди месеци. Булката не била бременна, просто голяма любов. Никога не е бил по-влюбен и щастлив и отварял нова страница в живота.

Много странно.
Откога на Благо му е притрябвало брачно свидетелство за да опрашва жени, докато е във връзка с дете.Innocent
И за такава любов милия не се прежали за меден месец у гръцко поне, а се плацика безплатно под зоркия поглед на тъщата. Явно наистина е скъсал джоба.

# 229
  • Sofia
И за медения месец пише. Не е започнал още, вероятно щяло да е в Гърция, защото булката има страх от летене и много не искала да пътува, макар че Благо нямал търпение да й покаже света Simple Smile

# 230
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И за медения месец пише. Не е започнал още, вероятно щяло да е в Гърция, защото булката има страх от летене и много не искала да пътува, макар че Благо нямал търпение да й покаже света Simple Smile

До Бали не я било страх да лети, явно е прясна фобия.

# 231
  • Sofia
Може да е било наложително да избягат надалече от Златка Simple Smile
Голяма любов било и Благо не крил от Златка, веднага се бил разкрил и на двете. Цял живот тая жена бил чакал Simple Smile

# 232
Благо всяка следваща я изживява като Единствената. Joy И си вярва.

# 233
Благо всяка следваща я изживява като Единствената. Joy И си вярва.

Аз мисля, че той си вярва. Като децата - ей това тука сега е първо и последно.

# 234
  • Sofia
И аз мисля, че той си вярва, въпросът е девойките как му вярват, като толкова много единствени имаше преди тях Simple Smile
Още помня Куини Алис или както там се казваше, как обясняваше, че тя ще промени Благо и той вече не е същият Simple Smile
Някой по-напред се чудеше баща й защо не се е разправил с него, а то човекът сигурно банкет е вдигнал. В крайна сметка девойката се отърва с малко срам и тинейджърски сълзи, но за щастие без бракове/деца. Какво стана с нея всъщност?

# 235
Никога не е бил по-влюбен и щастлив и отварял нова страница в живота.
Залагам, че и за следващата ще говори така Joy
Днес гледах стичащата Калинка и Боби Турбото. И там голямата любов ги треснала изведнъж, като светкавица

# 236
  • Glasgow
Куини Алис ако не се лъжа след него беше доста време с малкия, най нормален Арабаджиев , Вълчо

# 237
Ако и 4 - ите му деца на Джизъса са с него постоянно и завинаги, дали Поля ще е с него!?
Глупави жени, вместо да си пратят децата при бащата щом е толкоз ербап, те са се нагърбили да ги гледат! Тогава няма да му е май до кекс на Блаже!
Тате искам на балет, аз на ски, аз на театър, аз на..., да го накъдрят малко!😃

# 238
Куини-Алис е с Недко Сланината, който от своя страна я прави баджаначка с Преслава. Grinning
С този прякор обаче не си представяйте престарял и дебел бизнесмен.

# 239
Недко Сланината?!?!?! Бих искала да видя кой е тоз левент!

Общи условия

Активация на акаунт