Звездни компромати - Юли'22

• 329 837
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 165
Разводът на Цацката е по негова вина - така гласи съдебното решение. Отдавна не бях виждала, все пак карат се, бият се, накрая пишат по взаимно съгласие.
https://www.mediapool.bg/sotir-tsatsarov-se-razvede-v-pernik-new … amp;fs=e&s=cl

Кога пък Бойко Рашков се е развел?

Както споменах - така се говори. Вероятно за да се прехвърлят с брачен договор имоти на негово име. Брачният договор е факт, за развода - не е потвърдено.

# 3 166
  • Sofia
orchid,много интересна история 👍

# 3 167
  • Бургас
Аз не бих се развела с нотариус 🤔....

Не всеки разбра шегата ти!:smiles:

# 3 168
Дара Екимова и Алма от общия им концерт вчера
Скрит текст:

Имам чувството, че това момиче няма други обувки за сцена. Вали, гърми - тя е с тях
Скрит текст:

# 3 169
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Петканова/Богданска е живото доказателство, че дори и да имаш хубаво тяло, вкус няма как да си купиш. Или го имаш, или го нямаш, не е като с носа, хоп плащаш и готово вече си с нов.
Двете лелчета, кхъммм..... девойки са с покъртителни аутфити. Язък им за младостта.

# 3 170
   За Дара Екимова - и на мен не ми харесват външния вид и състаряващите "подобрения", но има някои хубави песни.
   На Алма направо съм й фен Simple Smile , макар да съм на възрастта на майка й. Красиво и талантливо младо момиче, със собствен, оригинален стил. Песните й не са много, лесно могат да се изслушат всичките. Изслушах/изгледах ги, според мен една лоша няма.

# 3 171
Може сега така да е модерно сред младите ...

# 3 172
Защо бе Славче? В тоя живот не всичко е материално. И като бивш главен прокурор Цацата едва ли е останал само по бели гащи.

# 3 173
Бойко Рашков нали и той се разведе с нотариус?

заедно са си.

# 3 174
  • София
Ивайла Бакалова не беше ли бременна в началото на годината?

# 3 175
Няма никакви компромати в това, което ще напиша, но присъствахме на репетицията и после на ревюто на Валентино в Рим, което беше обявено като сензационно и се проведе на "Испанските стълби". Освен известни лица, дефилираха много "нестандартни" модели. Всички бяха прекрасни. Бяха поканени известни международни фигури. Дрескодът беше в розово.
На следващия ден бяхме на концерт на Māneskin, на който неочаквано присъства и Анджелина Джоли, която снима по книга на Барикко в Рим. Беше с дъщеря си и се радваха доста на концерта. Чест прави на групата, че дори не я споменаха, но от време на време Дамяно превеждаше на английски по молба на някои от публиката. Изпълниха и неиздавана песен на английски език.
Имам основно видеа, които не съм сигурна, че мога да кача.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:42 от Tsugumi_

# 3 176
Тези ли

# 3 177
Ивайла Бакалова я видях в заведение преди няколко седмици на морето и изобщо не изглеждаше бременна. Беше в компанията на Росица Черногорова, после се присъедини и Азис, имаше и други хора.
И двете наживо са ''уау''! Слаби, със страхотни фигури, високи, поддържани и впечатляващо хубави. Чак не мога да повярвам, че го казвам, специално за Ивайла, защото никога не съм я харесвала, но на снимка и по тв е едно, наживо - съвсем друго. Егати мадамите!

# 3 178
Скрит текст:
Направо промили, да я бяха кръстили. Наздраве 🍻

# 3 179
  • Стара Загора
Ако се съберат с бащата дали пак ще смени името?

Общи условия

Активация на акаунт