Звездни компромати - Юли'22

• 329 853
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 180
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, но имаше и доста "по-интересни": дама на около 70 години, една девойка с много целулит (в жълтото), едно момче, цялото в татуировки и т.н.

Това е финалът на репетицията. На самото ревю имаше и допълнителен коридор, който продължаваше извън площада и беше доста дълъг.
Убедих се, колко слаби са манекенките. Жегата беше към 35 градуса и трябваше да слизат с много високи обувки по тези стъпала.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:59 от Tsugumi_

# 3 181
Страхотен пост за Евита, благодаря! Не знаех за "приключенията" на мумията й... намирам го за изключително недостойно от страна на всички замесени.

# 3 182
Скрит текст:
Направо промили, да я бяха кръстили. Наздраве 🍻

Ако се съберат с бащата дали пак ще смени името?

Нещо не ми се вярва някъде по земното кълбо ей така законно да се сменя име от единия родител, понеже се е скарал с другия.

# 3 183
Скрит текст:

Това официално през съда минало ли е ?

# 3 184
Възможно е.Не прочетох цялата статия Joy

# 3 185
Сложна е процедурата за смяна на име. Много.
По-лесно е да си добавиш ново малко име ( по-точно родител да добави второ име с тире към първото на детето). Така беше преди 15 години поне...
Интересно ми беше за историята на Перон. Смятам, че нейният мъж въобще не е имал уважение към нея.... Орхид, благодаря!

# 3 186
Няма никакви компромати в това, което ще напиша, но присъствахме на репетицията и после на ревюто на Валентино в Рим, което беше обявено като сензационно и се проведе на "Испанските стълби". Освен известни лица, дефилираха много "нестандартни" модели.

Благодаря за информацията! Много интересно изглежда. Ще потърся и разгледам. Пусни, моля, каквото имаш папарашко Simple Smile И нестандартните модели (от следващия пост) също много ми харесват. Аз на телосложение го докарвам почти като третия модел, черничката мацка и си знам, че съм си хубава Simple Smile Е, на цвят само не го докарвам.
   А за Манескин откровено завиждам...

# 3 187
Няма никакви компромати в това, което ще напиша, но присъствахме на репетицията и после на ревюто на Валентино в Рим, което беше обявено като сензационно и се проведе на "Испанските стълби". Освен известни лица, дефилираха много "нестандартни" модели.

Благодаря за информацията! Много интересно изглежда. Ще потърся и разгледам. Пусни, моля, каквото имаш папарашко Simple Smile И нестандартните модели (от следващия пост) също много ми харесват. Аз на телосложение го докарвам почти като третия модел, черничката мацка и си знам, че съм си хубава Simple Smile Е, на цвят само не го докарвам.
   А за Манескин откровено завиждам...
Нямам папарашки неща 😀
Зендая и Ан Хатауей бяха поканени. Мика (Relax) беше целия в розово, страхотен стил винаги е имал. Той живее от години в Италия и вече говори прекрасен италиански.  Наоми ужасно надменна и непрекъснато й оправяха косата и грима - една от последните дойде и от първите си тръгна. Лаура Паузини беше много мила. …

Концертът до последно беше под въпрос (Джорджа, приятелката на Дамяно, беше с Ковид). Имат доста завистници заради невероятния успех.
Усещаше се, че е много специален за тях - свиреха в родния си град, а бяха отменили доста в цяла Европа за догодина. Бяха около 74 хиляди души - в Чирко массимо. Изпълниха всички хитове и новата Trastevere, която още е в обработка (китара).

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:20 от Tsugumi_

# 3 188
Скрит текст:

Ако се съберат с бащата дали пак ще смени името?

Нещо не ми се вярва някъде по земното кълбо ей така законно да се сменя име от единия родител, понеже се е скарал с другия.
Имам близка смени името на дъщеря си след развода .Момичето днес е голямо,вече майка на две деца със супер успешна реализация в живота.Понеже разправят глупости от типа да не се сменяло името влияело на  се карма и др

# 3 189
Явно благотворно е повлияло.
Амели що не я кръстят Наска?! Само на него няма кръстено внуче, а всички в неговия дом живеят

# 3 190
Да, или Настя.
Да са живи и здрави и да се множат. Поне си се грижат за децата.

# 3 191
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Амели що не я кръстят Наска?! Само на него няма кръстено внуче, а всички в неговия дом живеят
Предлагам Атанасия, модерно е;

# 3 192
  • София

Изглежда, не е вярно това с името.
Скрит текст:

# 3 193
Тоест, Славея опровергава, че ще променя името на дъщеря си или пък не отрича, че ще го променя, но казва, че няма да ходи на съд за тази процедура (ако това е възможно?)?
Не ми е много ясен изказа й, но пък ме впечатли ''щерковци'' - имаме си нова дума!

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:41 от Tess d`Urberville

# 3 194
  • София
Да, не е много ясно какво иска да каже, но е видно, че е възмутена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт