Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 526
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,вчера си купих кисело мляко Верея 1 кг.Има код за регистрация,то не успявам,понеже такава страница няма NacionalnoTaratorenoProuchvane.bg
Някой знае ли нещо?

Има я страницата, просто играта почва от утре - 4.07
Благодаря

# 121
Има ли спечелили в играта на Тресемме. До съм регистрирала 5-6 бележки и досега нищо.

# 122
  • София, Дружба 2
И аз не печеля в тресеме, но съм само с две бележки до сега.

# 123
Има ли спечелили в играта на Тресемме. До съм регистрирала 5-6 бележки и досега нищо.
А никак не са им ефтини нещата, заредена съм с шампоани и препарати за коса за половин година

# 124
  • София
Някой има ли нужда от безкраен интернет за 24 часа на А1?

# 125
Някой има ли нужда от безкраен интернет за 24 часа на А1?
За мен, ако може.

# 126
Коя е играта с пуфовете на Милка?

# 127
# 128
Благодаря Simple Smile

# 129
Здравейте момичета имам питане, преди малко спечелих във една игра на Maped Bulgaria във facebook. Публикуваха линк за спечелилите, но от тях виждам само мен с коментар. В този линк ми излизат условия (уж безплатни), но като цъкна линка за регистрация ми дава да се абонирам за някаква глупост за "скромните" 6лв. Пиша си номера, но ми изписва да опитам по-късно. (p.s. Не, че искам да се абонирам, но нали следвам въпросните "лъжливи за мен" инструкции)Unamused Прочетох в условията и правилата, че при печалба трябва да се пише на страницата. Е, писах, но никакъв отговор все още. Rolling Eyes Та мисълта, на която ме навежда цялата тая дълга и широка "печалба" е,че е измама! Вие как мислите, чували ли сте, и сблъсквали ли сте се с въпросните "Maped Bulgaria" ?  Прикачила съм и снимков материал! Flushed Trollface
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 130
  • София
Liyana9, кликни на името, което те поздравява. 99% съм сигурна, че ще се отвори друга страница или човек с това име, а не официалната, която е пуснала играта. Кога трябва да се теглят печелившите? И за това съм почти сигурна, че ще е по-късно, а не днес. Wink

Намерих играта. Официалната страница е с над 9000 последователя и теглят наградите на 4-ти. А този, който пише "Честито" е с двама последователи. Освен това "печеливши" са всички коментирали, а не само един човек, както е в условията. Simple Smile Иначе много точно имитира страницата.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 20:34 от Тaня67

# 131
Благодаря много за споделената игра на Персил!
Тъкмо търсех игра за перилни препарати, трябва да купувам. Смятам да се включа.
Каква е играта на Персил,не откривам нищо

# 132
Liyana9, кликни на името, което те поздравява. 99% съм сигурна, че ще се отвори друга страница или човек с това име, а не официалната, която е пуснала играта. Кога трябва да се теглят печелившите? И за това съм почти сигурна, че ще е по-късно, а не днес. Wink
Разцъках въпросната игра-печеливш ще е само един, тегленето е утре. Фалшивият честитящ е поздравил сега в рамките на един час 4-5 участника.

# 133

Намерих играта. Официалната страница е с над 9000 последователя и теглят наградите на 4-ти. А този, който пише честито е с двама последователи. Освен това "печеливши" са всички коментирали, а не само един човек, както е в условията. Simple Smile Иначе много точно имитира страницата.

Лелееее, колко съм глупава, забравила съм как се следи дали са измамници. Въпреки, че се усъмних и то много, ама хич не погледнах колко последователи имат и се чудех защо не им излиза публикацията в страницата + че се обявяват утре печелившите... Много благодаря, добре че я има тази група да помагате момичета! Triumph Close Expressionless

(p.s. Писаха ми от истинската страница да ми се извинят и че това е хакерска измама! Сега вече се убедих! )

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 20:48 от Liyana9

# 134
Благодаря много за споделената игра на Персил!
Тъкмо търсех игра за перилни препарати, трябва да купувам. Смятам да се включа.
Каква е играта на Персил,не откривам нищо

https://henkel-promo.bg/

Общи условия

Активация на акаунт