Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 651
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 300
Пристигнаха и моите чаши от Шуменско срещу кас.бон

# 301
Аз имам три бележки на Отал Б!Срещу скромна сума може да се разделя с някоя! JoyJoyJoy
Пс:Това е шега!!!Гадно е,че сте си изгубили бележката,но такива като мен с 3 и не ги теглят Sad

# 302
Мен ме има в резервите….Дано скоро стане ясно ще има ли отказали се.
Допълвам се. Аз също не можах да кача бележката си, излизаше ми червеното поле, но явно са ми я приели. Само с една бележка участвам.
Добре де, как печелите с 1 бележка, като се изискват три за наградите от юли? Аз съм с 3 бележки и отново не печеля. Изписваше ми "успешна регистрация". За втори път участвам в Хайнекен и все греда.
П.С. Това не е лично към Вас, а към тези от Хайнекен, които не си спазват собствените правила.

# 303
Влизам да се похваля в витамини от ФБ. Включих се и в Хайнц, хубави са им продуктите, но като чета шансовете са малки. Чакам барбекюто от Кауфланд и КК и май няма друго. Хайде да пускат хубави игри с повече награди (полезни), че така много скучно. ММ и той се зариби покрай мен, ама на него малко му и трябваше... Simple Smile

# 304
Жената се е мъчила с качването на бележка!Ако я е качила без да иска повече от 3 пъти,нормално е да я приемат за участие за голямата награда.Като проверят бележките ще видят грешката си.Няма нужда да се ядосвате за такова нещо!

# 305
На мен не ми е дало червен надпис, изписваше си "успешна регистрация", но щом е имало проблеми с качването, може пък да не е успешно, няма как да знам, като виждам надпис за успешна регистрация (че и скрийнове имам).

# 306
Да, точно така е станало. Пробвах със сигурност три пъти. Изобщо тази част от правилата съм я проспала. Ядосах се и се отказах да участвам повече, т.е нямах намерение да купувам повече Хайнекен. А защо дава да се участва с една бележка толкова много пъти? Явно все пак не получават снимките за да ги гледат.

# 307
  • Под Слънцето
От няколко дни съм на работа най-сетне след операции и болести. Обаче.. се разминаваме с куриери като ..
Та след работа обикалях и събирах от офиси по списък. Взех си Ная-та от Лео - доволно. Можеше да не е синя торбичката.. ама айде. Фафлите и пастите не са се разтекли. Нищо, че цял ден ги друсаха в буса. Прибрах и няколко кашончета с чаши и ваучерът от Белвита. После от Еконт си взех  две други наградки. И там доволна.  Минах през  Елитис за шампоан, че само  там я намирам  тази марка и една девойка тъкмо  разпъваше сергия на Бочко с 2 плажни кърпи, 3  плажни топки  и другото не го загледах. Казах й директно да ми дава едната кърпа и питах какво трябва да купя за нея. Момичето разпалено взе да ми обяснява как трябвало да купя нещо си на Бочко за над 10 лв и ми сочи слънцезащитните. Погледнах ги.. викам скъпо е, а не ми вършат работа и че  аз съм на фактор 50+.
Забърсах едно фъскало срещу насекоми и едно кремче за нахапани дупета, спретнах 12 и нещо сума на кб, платих и се върнах. А девойката ми вади тесте скреч карти и вика " сега теглете"... Малко панаир , ама ми даде накрая кърпа, де. Мноо е мекичка и няма нищо общо с останалите награди кърпи напоследък от различни фирмени кампании.
Сега да си почина малко и хуквам към К. да пазаря и ще се оглеждам какви продукти има с картончета за игри.

# 308
  • Сф
Извинете, къде се качват бележките на Фантастико и Кока кола за над 6 лв?

# 309
  • София, Дружба 2
coca-cola.promo
Simple Smile

# 310
Има препратка в приложението на кока кола. После в меню и играй.

# 311
Редактирам се___ сменете браузъра си при мен се получи. 

Накой с проблем с регистрацията на Роден край... Уж бяха си оправили сайта.. Имам 2 бележки да регистрирам изписва че кода на касовия бон е непълен или неправилен! Рестартира страницата (въвеждам пак след което ми пише кода на картинката е грешен а пиша малки, големи букви всичко необходимо)  Може да съм кюрава ама чак пък толкова да не мога да напиша 3 числа 😅 след друг рефреш на страницата процедурата с кода от бележката се повтаря... Чакам малкия да заспи и ще им звънна на Престиж.
Аз успях да регистрирам две бележки и това ще ми е за роден край

# 312
Открих обект за играта на Каменица, но нищо.
Видях и плакат на Самърсби, но нямаше скреч карти
Минах покрай Кауфланд и имаше някакъв плакат за игра на нещо, но докато го видя и го отминах 😂🤣😂

# 313
  • Под Слънцето
Боби, по  селата  при нас  в магазините има плакати бол. Не съм питала дали имат скреч карти, щото си гледам моята стока и едва смогвам с графика, но явно таргета този път са по-малките населени места.

# 314
В мойто село плакат има ,карти няма Tired Face.   Включих се с още една бележка на Фа и с две кисели млека .сладко не искам да копувам

Общи условия

Активация на акаунт