Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 642
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 285
Роси, бихме ти помогнали, но като виждам не си от темата, не си и писала досега нищо при нас. Попитай първо в магазина за дубликат на бележката.

Благодаря ,ще опитам и там Sad , тъй като нещата съм ги купувала през юни и незнам дали ще е възможно ... дано да стане ,че много ще ме е яд 😫

# 286
Момичетаааа ,плаче ми се 😭😭😭
Преди малко ми пратиха съобщение ,че съм спечелила от играта на Oral-B ( което е супер и съм на седмото небе ) ,ноооо .... не мога да си номеря касовия бон от покупката на продукти на Oral-B,тъй като изискват и него при даването на данни за информация 😥😰😥😰😥
Малеее  ,умирам си от яд 😱😭😭😭😭
По принцип съм прибрана и тези неща са ми като трън в очите и стриктно се пазят , но май мъжо е участвал в прибирането ( по точно изхвърлянето ) на част от бележките ми 😔😔😔

А защо не ходиш за дубликат?! Нали си пуснала номер на бележка, за да участваш. Отиваш в магазина,дават ти дубликат...и готово.

Аз например чаках вчера Хайнц и не си намерих бележката. Не печеля де,но бях решила ако спечеля,да им звънна да ми пратят снимката,която бях качила в играта и да отида до Билла (понеже знам,че пазарувах там), да кажа номер и да си извадя дубликата.

Естествено,ако сте играла честно , този вариант винаги го има!

Благодаря , в доста игри съм участвала и винаги съм пазила стриктно всички бележки,вложки или опаковки , тъй като съм супер запалена в такива игри ! Ще отида до магазина от където си напазарих и ще пробвам дали ще могат да ми издадат дубликат , но се притеснявам ,дали ще може ,тъй като тя е от юни 😔
В играта в Инстаграм на Антоанет Пепе не изискаше тогава да се даде инфо за бележката , а да се напише коментар и да се закупят продукти на Oral-B до края на юни !
Благодаря ви все пак !  Хубав ден 🌞

# 287
За халатире на Шаума имаше и през юни игра. Сега получих мейл, но с друго име, явно грешен линк . Иначе в тегленето ме има, видях си името. Всеки път при тях си има нещо . Все пак съм доволна.

Може ли линк към печелившите за юни?

# 288
Oт Чупа чупс спечелих ваучер за 50лв, за Озон. Май малко от темата са още спечелилите... Още вечерта ми изпратиха ваучера по мейл. Много са бързи.
За Хайнекен-  регистрирам след като преоразмеря и нямам проблем. С Brave браузер.

# 289
Rosica Marinova някак си по ми се струва логично ,който има бележка да чака като отпаднат тези като теб без бележките и  да изтеглят резерви Laughing

Успех , Благодаря ти все пак 🌞

# 290
За халатире на Шаума имаше и през юни игра. Сега получих мейл, но с друго име, явно грешен линк . Иначе в тегленето ме има, видях си името. Всеки път при тях си има нещо . Все пак съм доволна.

Може ли линк към печелившите за юни?

https://nature-promo.bg/winners-june2022

# 291
  • София
Подарявам 5000 мб на А1, важащи 24 часа.

Аз например чаках вчера Хайнц и не си намерих бележката. Не печеля де,но бях решила ако спечеля,да им звънна да ми пратят снимката,която бях качила в играта и да отида до Билла (понеже знам,че пазарувах там), да кажа номер и да си извадя дубликата.
Хубаво, че в случая не е имало нужда да вадиш дубликат. В Била такова нещо може да стане само в текущия месец.  Приключат ли месеца, не става. Освен това дубликатите, които вадят са с номер, различен от този на основната бележка.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:52 от Тaня67

# 292
Моля, който е спечелил домашна караоке система от Ная да сподели какъв модел е. Моята е Elekom EK-P08, а в правилата пишеше, че ще е Elekom EK-P12-12. И тази ми харесва, ще се радват децата, но питам за справка.

# 293
Oт Чупа чупс спечелих ваучер за 50лв, за Озон. Май малко от темата са още спечелилите... Още вечерта ми изпратиха ваучера по мейл. Много са бързи.
За Хайнекен-  регистрирам след като преоразмеря и нямам проблем. С Brave браузер.
И с него не става. А бележката ми е по-малко от 800кб

# 294
  • Тук и там
Моля, който е спечелил домашна караоке система от Ная да сподели какъв модел е. Моята е Elekom EK-P08, а в правилата пишеше, че ще е Elekom EK-P12-12. И тази ми харесва, ще се радват децата, но питам за справка.

Като се прибера и разопаковам, ще видя и ще пиша.

# 295
И аз съм с халат. Честито на печелившите!

# 296
Мен ме има в резервите….Дано скоро стане ясно ще има ли отказали се.
Допълвам се. Аз също не можах да кача бележката си, излизаше ми червеното поле, но явно са ми я приели. Само с една бележка участвам.

# 297
# 298
Накой с награда от Клоран?

# 299
Мен ме има в резервите….Дано скоро стане ясно ще има ли отказали се.
Допълвам се. Аз също не можах да кача бележката си, излизаше ми червеното поле, но явно са ми я приели. Само с една бележка участвам.
В правилата пишеше, че ще се участва с 3 бележки за тези награди ама явно нещо не са го спазили при тегленето това...

Общи условия

Активация на акаунт