Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 643
  • 1 426
  •   2
Отговори
# 270
  • Nesebar
Спечелих куфар от стела артоа

# 271
Някой да се похвали от последно теглене на орал-В,че нито публикуват печеливши и правилата си изтриха та не помня и кога беше и тегленето ама май беше тези дни?
Ако става въпрос за играта в ИГ, в правилата дават днес да е последното теглене.

# 272
# 273
Честито на печелившите! А тези, които сме ощетени и вече близо месец не можем да си регистрираме бележките...?!
Имате ли идея от кой браузър работи играта, че продължава да не се получава при мен?

# 274
Относно играта на Верея, явно ще има хитреци, които само ще си откъснат стикера от опаковката, без да я купят.
Бъдете наблюдателни, за да не попаднете на такава.

# 275
И аз от поста на съфорумката останах с впечатление, че е купила промо опаковка, но е нямало код.
Така че гледайте какво мляко взимате.

# 276
  • София, Дружба 2
И при мен не се получава качването на бележки в хайнекен и заради това и не купувам. Сега се пробвах и в нивеа сън и там не иска да регистрира.
Получих съобщение от спиди за кошницата от хел кафе. Супер бързи са, в понеделник ми потвърдиха, че са получили данните и днес кошницата ме чака. Simple Smile Шуменско трябва да се учат..... вече месец чаши няма.

# 277
  • София
Писах на вода Велинград в месинджър, в кои обекти в София се провежда кампанията им. Някой писал ли си е с тях, дали отговарят бързо и въобще отговарят ли?

# 278
От 4 браузъра пробвах в Хайнекен и не става. 😒😒😒

# 279
Момичетаааа ,плаче ми се 😭😭😭
Преди малко ми пратиха съобщение ,че съм спечелила от играта на Oral-B ( което е супер и съм на седмото небе ) ,ноооо .... не мога да си номеря касовия бон от покупката на продукти на Oral-B,тъй като изискват и него при даването на данни за информация 😥😰😥😰😥
Малеее  ,умирам си от яд 😱😭😭😭😭
По принцип съм прибрана и тези неща са ми като трън в очите и стриктно се пазят , но май мъжо е участвал в прибирането ( по точно изхвърлянето ) на част от бележките ми 😔😔😔

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 14:34 от Не се сърди, човече

# 280
Момичетаааа ,плаче ми се 😭😭😭
Преди малко ми пратиха съобщение ,че съм спечелила от играта на Oral-B ( което е супер и съм на седмото небе ) ,ноооо .... не мога да си номеря касовия бон от покупката на продукти на Oral-B,тъй като изискват и него при даването на данни за информация 😥😰😥😰😥
Малеее  ,умирам си от яд 😱😭😭😭😭
По принцип съм прибрана и тези неща са ми като трън в очите и стриктно се пазят , но май мъжо е участвал в прибирането ( по точно изхвърлянето ) на част от бележките ми 😔😔😔

А защо не ходиш за дубликат?! Нали си пуснала номер на бележка, за да участваш. Отиваш в магазина,дават ти дубликат...и готово.

Аз например чаках вчера Хайнц и не си намерих бележката. Не печеля де,но бях решила ако спечеля,да им звънна да ми пратят снимката,която бях качила в играта и да отида до Билла (понеже знам,че пазарувах там), да кажа номер и да си извадя дубликата.

Естествено,ако сте играла честно , този вариант винаги го има!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 14:34 от Не се сърди, човече

# 281
За играта на Верея/много внимание им отделихме за дребните награди, но поне да е ясно/, стикерите вероятно се лепят на място в магазина. Не знаех какво да търся като код, но опаковката е непокътната, просто не е имало стикер. Вече знам как изглежда, днес ги видях, червен стикер върху капака. Ако някой е регистрирал, да сподели. Но, с по една награда от вид, по-малък шанс и от тотото.

# 282
Роси, бихме ти помогнали, но като виждам не си от темата, не си и писала досега нищо при нас. Попитай първо в магазина за дубликат на бележката.

# 283
Rosica Marinova някак си по ми се струва логично ,който има бележка да чака като отпаднат тези като теб без бележките и  да изтеглят резерви Laughing

# 284
Хайде пак, номера със загубената касова бележка...

Общи условия

Активация на акаунт