Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 682
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Вчера спечелих куфар от Стела артоа днес получих имейл,че не отговарям на изискванията защото бележката била дубликат
А вашата бележка дубликат ли беше или те са решили, че е такава?
В доста от игрите съм срещала в правилата, че не приемат касова бележка дубликат.
Да не би да са казали, дублирана? Защото изришно в правилата пише:
"Не е допустимо участие повече от веднъж с една и съща касова бележка или код. При проверка на печелившото участие, тези случаи ще се дисквалифицират като невалидни и наградата ще бъде върната за повторно теглене."
Само като вариант го споменавам...

# 331
Идвам да се похваля с барбарон от сокове Теди и да изкажа добрите си впечатления от тях. Преди няколко дни(3-4) се обадиха на мъжа ми за наградата, а днес сутринта Еконт я донесе Simple Smile

# 332
  • Варна
Те донякъде са се застраховали с точка
6.2.2. Възможно е наградата да се различава от описанието в и визиите на рекламните материали.
От общите им условия.

# 333
Подарявам 5000 мб към А1 (мисля, че са валидни за някакво кратко време), но ако все пак някой иска да се възползва, нека да пише.

# 334
  • Тук и там
Те донякъде са се застраховали с точка
6.2.2. Възможно е наградата да се различава от описанието в и визиите на рекламните материали.
От общите им условия.

Ако сте забелязали във всяка втора игра я има тази точка.

# 335
Вчера спечелих куфар от Стела артоа днес получих имейл,че не отговарям на изискванията защото бележката била дубликат
Как така? Какво като е дубликат? Търсете си правата.

# 336
  • оттам, откъдето започва България
Идвам да се похваля с барбарон от сокове Теди и да изкажа добрите си впечатления от тях. Преди няколко дни(3-4) се обадиха на мъжа ми за наградата, а днес сутринта Еконт я донесе Simple Smile

Много искам барбарон, но така и не разбрах кои са обектите, от които трябва да купуваме сокове. Ти откъде купи соковете?
От правилата излиза, че трябва да влизам във всеки хранителен магазин и да се оглеждам за плакати, рекламиращи играта.

# 337
Ами и аз така го разбрах, но успях да намеря такъв магазин чак на морето вчера.

# 338
  • оттам, откъдето започва България
BonniBonn, тази година докато стигна до морето играта ще свърши. Simple Smile

# 339
  • Пловдив
Евала на Стела!
Всяка касиерка може да си изкара дупликат на бележката и да участва в играта, без да е купила бира.
Добро впечатление ми правят!

# 340
Не разбрах, самата бележка няма ли сериен номер? Не участвам в тази игра, извинявайте ако въпросът ми е глупав, но повечето игри с касови бележки не са ли със снимка/ сериен номер. Например сериен номер 7772, ако си я изгубил, в профила имаш снимка с номера, отиваш, показваш я и точната покупка, и тогава да издават дубликат със същия сериен номер на бележката ?
Допълвам: наясно съм , че се завъдиха едни съмнително изгубили бележки, просто ми е интересно при игра със снимка какво ще кажат, нали трябва да се качи снимка на покупка - реално трябва да са я направили?

# 341
  • Дупница
Как така? Какво като е дубликат? Търсете си правата.
В Била Дупница,когато плащаш с карта прибират оргинала ,а на клиента дават дубликат/копие/. Така им били казали,оргинала в магазина ,копието на клиента.

# 342
Някой вадил ли е дубликат на бележка, и ако е вадил, номера на оригинала дали е един и същи с този на дубликата? Защото, ако са различни, ми се изяснява защо не приемат дубликати, защото може да си извадиш няколко и да ги разиграваш тях, а реално да си направил само една покупка. Ако обаче е еднакъв, не виждам проблем да приемат дубликата, ако в системата им не е регистрирана друга бележка със същия номер разбира се. Ама то май не би трябвало да може да се регистрира един и същи номер на бележката два пъти, тя системата изначално трябва да я отхвърли.

# 343
Някой вадил ли е дубликат на бележка, и ако е вадил, номера на оригинала дали е един и същи с този на дубликата? Защото, ако са различни, ми се изяснява защо не приемат дубликати, защото може да си извадиш няколко и да ги разиграваш тях, а реално да си направил само една покупка. Ако обаче е еднакъв, не виждам проблем да приемат дубликата, ако в системата им не е регистрирана друга бележка със същия номер разбира се. Ама то май не би трябвало да може да се регистрира един и същи номер на бележката два пъти, тя системата изначално трябва да я отхвърли.
Когато си вадиш дубликат винаги номера на бележката на дубликата е поредния след този на оригиналната бележка. Няма как два поредни касови бона да са с един и същ номер независимо, че единият е дубликат. А дубликат съм вадила в момента на покупката. Номерата на бележките винаги са поредни. Не ми се е налагало да ходя в друг ден за дубликат тъй като едва ли някой ще се занимава да търси в касовия апарат конкретна бележка за определен ден та да ми я изкара отново, но дори и да го направи номерът на бележката няма да има нищо общо с този на оригинала.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 17:24 от validaa

# 344
И все пак, нека ahmoreto се включи и да каже какъв е случая!

Общи условия

Активация на акаунт