Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 677
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 315
  • Тук и там
Dovedove  и моето караоке е като твоето, Elekom EK-P08. Но много ми хареса, нищо че има разминаване в моделите от условията на играта   Simple Smile

# 316
Някои ако иска 50 смс-а на А1, да пише на лични.

# 317
  • Варна
И моята е Elekom EK-P08
Моля, който е спечелил домашна караоке система от Ная да сподели какъв модел е. Моята е Elekom EK-P08, а в правилата пишеше, че ще е Elekom EK-P12-12. И тази ми харесва, ще се радват децата, но питам за справка.

# 318
Разликата е 100 лв по-евтина, но здраве да е!

# 319
  • Бургас
Hell класик 500мл участва ли в играта с покупка? https://hell.hellenergypromo.bg/

# 320
  • Велико Търново
Търсете си правата. По този начин заблуждават клиентите и участниците в играта.

# 321
Търсете си правата. По този начин заблуждават клиентите и участниците в играта.

Аз не мога да спечеля един химикал...... Камоли да разбера ако има разлика в наградите! 😁😁😁
Толкова ще съм развълнувана, че няма никакъв шанс да обърна внимание...

# 322
Днес получих наградата от Мерилин. Гифт карт, заредена със 100 лв. Разнася ги Спиди.

# 323
  • София
Аз бих си търсила правата, ако има разлика в моделите, дори да е малка. За мен това е въпрос на принципи. Все пак, ако има обявена сума от 4 лв. за участие, а Вие купите неща за 3 лв., Организатора няма да се радва, че участвате, въпреки че не сте спазили правилата, а ще Ви отстрани. Има правила и е крайно време в България да се научим да ги спазваме.

# 324
  • Сливен
Наградата от Инстаграм.

# 325
Днес получих наградата от Мерилин. Гифт карт, заредена със 100 лв. Разнася ги Спиди.

И аз имам смс за доставка,  но не знаех, че под формата на Гифт карт.В условията на играта пише "Голяма награда при регистрация на минимум 1 касова бележка: Ваучер на стойност 100лв за магазин DOUGLAS & BEAUTY | ZONE – 100 броя".

# 326
  • София
Най-накрая си получих чашите от Шуменско, спечелени на 06.05. Момичето разнасяше и други награди, но не разбрах от коя игра. Казваше за някой, че не е дал всички кодове и са му отказали наградата.

# 327
  • Nesebar
Вчера спечелих куфар от Стела артоа днес получих имейл,че не отговарям на изискванията защото бележката била дубликат

# 328
Вчера спечелих куфар от Стела артоа днес получих имейл,че не отговарям на изискванията защото бележката била дубликат
А вашата бележка дубликат ли беше или те са решили, че е такава?
В доста от игрите съм срещала в правилата, че не приемат касова бележка дубликат.

# 329
Всъщност ако си изтеглиш бвшежката от приложението, за да я регистрираш така, понеже е по-малко КБ, отгоре пише КОПИЕ.
Но  не знам дали случая е такъв….

Общи условия

Активация на акаунт