Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 97 921
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 60

Ваучер за гориво е наистина страхотна награда днешно време 😁
[/quote]
Сега ще дадеш идея на Кока-кола и ще пуснат такъв за 5лв. с примерно 10-15 койнса за участие.

# 61
  • Тук и там
Ами да, с тези високи цени си е примамлива награда Simple Smile Дано и други организатори се сетят и пуснат такива игри. Simple Smile

# 62

То пък с тия цени на горивото..... Не е кой знае какво! 😂😂😂😂😂😂

# 63
Не съм Елвис, нито Фреди, но и не се виждах с Веспа 😂
Малко да ви разсмея.
И да добавя взех си раницата от крадеца и фантастико.
Успешен месец!

# 64
  • При децата ми
Teddyto1, бях тръгнала да проверявам дали съм платила телефоните, на сайта, в Моят А1 ми излезе това огромно колело на монитора.

Нямаме Фантастико и тази игра на КК явно ще я пропусна. А това червено барбекю май е същото, което беше в играта в Била.

Преди малко спечелих 2 лв от Tesserum.

Като каза Tesserum, от три месеца сигурно имам спечелени 5 лв. общо, но ни вест, ни кост от тях.
И аз съм с 5000 МВ от А1.

Редактирам се: 6 лв. били. Сега видях, че имам спечелен 1 лв. от 20.06. и го заявих.Grinning

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 17:07 от Hrispa76

# 65
  • Бургас
Някой няма ли да се похвали от Ариел?😁

# 66
О, мисля да се включа в роден край, бисквитите ги харесвам, тъкмо ще пробваме и други неща. Само дано намеря близо магазин, където да ги изписват правилно.

# 67
  • Сливен
Азотново влизам да се похваля, с награда от Инстаграм - кафеварката. Ще се пие яко кафе... 😁

# 68
  • Nesebar
И аз си получих чашите от шуменско.Имам раница на старопрамен от преди две години някой ако я иска (не е ползвана)

# 69
На мен не ми допадат наградите на Престиж. Малко ме хвана яд, защото им купувам бисквитите и ще се изкуша да играя Satisfied Не си падам по награди, които са продуктови пакети. Купувам продукта и не бих искала да спечеля пак продукти, а нещо кеш Satisfied или някоя по-голяма награда.

# 70
  • Пловдив
Тъкмо ми останаха последните 20 лв от КК и Метро и утре ще налея малко бензин Joy Ваучерите за гориво са много добра награда Joy
Тези дни и ваучерите от Куинс издухах - бях ги забравила съвсем и взех с тях така мечтания Диксит на Дреб Joy
В Ариел участвах, но не съм отбелязала нищо в календара Rolling Eyes Сигурна съм, в участието, защото пакета капсули беше с 1 ст. по-малко от необходимата и взех 2 пакета, та изправих косата на ММ Joy

# 71
Спечелила съм бутилка Джони, обаче понеже не можах след 3 дни яко търсене да си намеря бележката Flushed днес им казах да изтеглят друг на мое място, така че дано има късмет някой от темата:hugs:

# 72
  • Пловдив
Честит най-хубав месец юли!Пожелавам ви много желани награди🏖Аз нямам награди с покупка, но истаграм не мога да се оплача-миналата седмица-билети за премиера на филм и 12 бр протеинови напитки,а днес уикенд в Аспен ризорт(точно се чудех къде да идем в планината след морето)Весело лято на всички 🌞

# 73
Честит нов, горещ месец! Иска ми се да има повече награди със сладолед - сега му е времето! Време е да разчестя и стари бележки, че се насъбраха...

# 74
А то като се замисля и една няма със сладоледи.

Общи условия

Активация на акаунт