Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 99 575
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 720

От първия път 🙂

Пожелавам късмет на всички 🍀
Честит Емечо, Станимир! И аз ще се пробвам заради дребния вкъщи.

Аз пък съм с коктейлна кутия от Швепс!
Така че днес ми е ден, а и очевидно този месец ми е късметлийски! Пожелавам на всички да спечелят желани награди!

# 721
Ей Сикрет,честито! И аз много исках слушалките,но се радвам,че са в "познато" лице. 🤗
От вчера ме чака кухненския чопър от играта на Бг мама в Спиди,но не стигнах до там. Утре ще ида да го взема. Дойде и барбекюто от КК и Кауфланд. Доста е дребосъчно,но е удобно за пикник и излет.

# 722
  • Сливен
Благодаря Anyyyone  . Все познати лица,да се срещаме сред печелившите. Hands V

# 723
Моляя,спешно,ако някой прави анкети в daedalus или е печелил нещо от тях- да ми пише.Получих мейл,че печеля ,но не знам колко е реален..,а искат и егн за теглене ..

# 724
Моляя,спешно,ако някой прави анкети в daedalus или е печелил нещо от тях- да ми пише.Получих мейл,че печеля ,но не знам колко е реален..,а искат и егн за теглене ..

Аз съм заявявала сума. Преведоха ми парите за около 1 седмица. Иска се егн и банкова сметка, да. Обаче не изпращат имейли, че печелите.
През сайта има форма, в която попълвате и заявявате данни за плащане. На имейл нищо не изпращат. Проверете да не е фалшив имейла.

# 725
  • Пловдив
Дреб е на лагер и няма да се прибере до края на месеца... Опукал си е МБ на Йетел, та ако на някой му се паднат излишни в петък, ще съм много благодарна Kissing Face

Йетел имат безплатно 24 часа МБ на макс.скорост веднъж месечно през приложението.
24 часа са твърде малко до края на месеца Rolling Eyes
Все пак благодаря Simple Smile

# 726
Кога ви е отчетния период?
На Йетел обикновено на 15 число се презареждат МБ, така че би трябвало утре да имате целия обем. (Ако ви е такъв договора де)

# 727
  • Пловдив
На 1 число ни засичат и дотогава е без нет.

# 728

Нова игра на Шуменско от утре

Не знам дали ще са само бири наградите или ще има регистрация в сайта

# 729
  • Бургас
Аз искам някой, който има кодове на Туборг, да вземе да ми спечели нещо и направо да ми го изпрати, за негова сметка разбира се...
Мерилин дали са звънели вече за телефоните, няма ли някой да се похвали?

# 730
Аз пък сега писах на Швепс, или аз съм сляпа, което е така 😂🤣😂, или код няма. Сестра ми иска награда, ама съм и взела без код 🤣😂🤣
Ходихме на пазар и една каса бира беше на 4 бележки, много лошо ме гледа касиерката, но и без това Хайнекен не ме харесват, а пък аз им харесвам наградите и не спирам да играя 😉

# 731

https://kamenitzapromo.bg/ Каменица от утре

Мисля , че това е най-слабата промоция на Каменица. Минали години на всеки 15 минути раздаваха Хладилници сега 5 броя за цялата игра. Преди и телефони и телевизори имаше сега кенче бира 😀

Играта е само за град Варна

# 732
  • Б
Aз  чакам  шуменско чаши. Даже не помня от кога са спечелени. Има ли вероятност да не дойдат?

# 733
Има и хубава страна това, че няма много игри или че дават тъпи награди - купуваш си каквото искаш и не даваш излишни пари. Само Швепс ме изкушиха днес, но и там греда.

# 734
Аз искам някой, който има кодове на Туборг, да вземе да ми спечели нещо и направо да ми го изпрати, за негова сметка разбира се...
Мерилин дали са звънели вече за телефоните, няма ли някой да се похвали?
Това ако е написано заради моя коментар, който вече е изтрит просто е неуместно. Не искам от никого нищо наготово. Не ми достигат 5 кода. Видях, че играта свършва днес и затова помолих. Лека вечер Дарина и се извинявам, ако съм те подразнила с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт