Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 177
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 960
  • София, Дружба 2
В правилата на швепс пише, че може по награда от вид на човек, но аз не съм се пробвала за втора, след като спечелих веднъж. Струва ми се, че ще е доста трудно. Като в Споко - с 13 бележки и нищо. Simple Smile

# 961
Днес ми доставиха хавлия от Хелл, много са бързи наградата е от миналата седмица, но доста глуповата , след като я изпрах на ниски градуси и избледняха цветове.

# 962
  • гр. Кюстендил
Тъй като и аз въртя в А1, но самите дневни бонуси не мога да ги използвам, ако някой желае, може да си изпрати номер и да му ги пращам. Днес са 5000МБ.

Скоро от никъде нищо не бях печелила, особено от ФБ, та днес ме изненадаха от вафлите Варна с една хавлиена кърпа и няколко кутии с вафли.
ММ ще е на плажа с тази на Бургаско, а аз с вафлената Grinning

# 963
  • Велико Търново
Получих серума от DM. Вчера писах до DM, следобед ми звъннаха от куриерската фирма и днес ми донесоха серума.
Може ли имейл за вързка с ДМ и Тип топ ли ви беше доставчика?

# 964
  • Плевен
Похвалвам се-печеля барбарон от Куинс, снощи ми се обадиха.Тийнът вкъщи е на седмото небе, вече пита кога ще дойде....

Каква е играта на Куинс?
Играта на Куинс е тази на Теди. Куинс, Велинград, Теди и Тайгър са марки на Куинс, Тимбарк България...

# 965
Eха, току що спечелих Коктейлна кутия, от първи опит -16:28 ч.

# 966
  • Nesebar
След предишния ми неуспех с бележката дубликат на Стела Артоа късмета ми се усмихна отново вчера спечелих куфар от името на майка ми,а днес от на мъжа ми.Супер доволна съм.Когато нещо е писано да се случи то се случва.

# 967
Получих серума от DM. Вчера писах до DM, следобед ми звъннаха от куриерската фирма и днес ми донесоха серума.

Писах на този, от който ме уведомиха, че съм избрана. Сега нямам възможност да го видя.
Имате ли уведомителен е-мейл?
Да, Тип Топ ми го доставиха.

# 968
  • Велико Търново

Писах на този, от който ме уведомиха, че съм избрана. Сега нямам възможност да го видя.
Имате ли уведомителен е-мейл?
Да, Тип Топ ми го доставиха.
Не, нямаме и затова издирвам имейл.

# 969
печелившите в играта на parfium.bg и celipharm.com

g**_dr****4e*a@abv.bg
****lova_a****as*a@yahoo.com
**i_pe***va6*@abv.bg
ts****ge*rg***a_t@abv.bg
si***a_pe***ev*@abv.bg
**na.da***eva@abv.bg
ni***ovalor***2@gmail.com
g***y.laz****a@abv.bg
m.to***a11@gmail.com
g***ov@gmail.com
dan****a.*.dim***ova@gmail.com
kr***ki*s_@abv.bg
sv***an*.svi***o*a@abv.bg
ma***na*q**ov*@abv.bg
m***na_b.i**or@abv.bg
*.v***va@abv.bg
h***hi*v.i**n@gmail.com
*_m***ova@yahoo.com
a.b****ov*@gmail.com
sv***na.e*@gmail.com

# 970
Закупете 1 бутилка джин Savoy 500мл, 700мл или 1l или розов джин Savoy 700мл, регистрирайте касовата бележка на специалният ни сайт www.savoy.bg/gin
 и я запазете.
Всяка седмица теглим награди, в продължение на 5 седмици.
Период на играта 18.07 до 21.08 включително.
https://www.savoy.bg/gin/#

# 971
И на мен още не са ми го доставили

# 972
Една  игра на Пощенска банка "Спечели луксозен автомобил или екзотична почивка" https://www.postbank.bg/bg-BG/Individualni-klienti/Karti/Credit- … a-summer-campaign

# 973
Има ли активна игра на сокове Куинс?

# 974
Има ли активна игра на сокове Куинс?

Понякога недоумявам защо не се чете темата, а всеки пита когато каквото му хрумне и повтаряме едни и същи неща

https://www.bg-mamma.com/?topic=1461574.msg45055443#msg45055443

Общи условия

Активация на акаунт