Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 146
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 080
Може да имат човек във веригата.

# 1 081
# 1 082
  • при късмета
Мирослав живее в София, явно не следите нещата достатъчно отдавна. Иначе да, бабиерата не е тук

# 1 083
  • sofia
Винаги във Фантастико печелят тези хора. Винаги.

# 1 084
Преди имаше сигнали срещу тях и за кратко спряха да печелят във Фантастико, но отново старата песен на нов глас. За мен е виновна рекламната агенция. Както и за играта на Lidl в Инстаграм. Пълен непукизъм. Важното е да се дадат наградите, пък дори и печелившия да е Многоръкия Шива с шизофренично раздвоение на личността.

# 1 085
ПОДАРЕН!

Някой желае ли го?

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 15:01 от BonniBonn

# 1 086
  • при късмета
Преди имаше сигнали срещу тях и за кратко спряха да печелят във Фантастико, но отново старата песен на нов глас. За мен е виновна рекламната агенция. Както и за играта на Lidl в Инстаграм. Пълен непукизъм. Важното е да се дадат наградите, пък дори и печелившия да е Многоръкия Шива с шизофренично раздвоение на личността.
Взе ми го от клавиатурата. Вероятно за активностите на Фантастико са върнали старата агенция

# 1 087
Населението в световен мащаб, особено в България намалява, а тези се размножават в геометрична прогресия! Може и да имат хора в КК, че в Арр-а нали крият кой печели, пък и тук не съм видяла някой да се похвали, освен ако не са 7000 награди.
Имам покана за UNTOLD, ако има някой луд фен на електронната музика, с удоволствие ще му я подаря. Полудях по тези десерти на Eti- Dare. Имах много бележки, но пуснах само едно участие ей така и те взеха, че ме изтеглиха. За първи път играх за нещо, което не ми трябва, ама с толкова бележки, ме засърбяха ръцете. Билета е за 4 дни в Румъния на м.ната си, ама може и да има луди като мен, дето заради Мейдън ще ида на Иракската граница.
Pure Love, да не вземеш да ме пуснеш в другата тема сега 😉

# 1 088
Чудя се някой хора в инстаграм как им се занимава с това безумно тагване на куцо и сакато по сто пъти даже и тагове на едни и същи хора което уж в условията е забранено.
От години гледам едни и същи във всяка игра може ли така да си изкараш живота ...

Лили Дрогерие ЕООД
5 ч  ·
Нямаме търпение да обявим печелившите от играта на Лили Дрогерие 💙 и Swiffer 😊 Ето ги и тях 🥳
🏆 Marin Borislavov
🏆 Валентина Михайлова
🏆 Моника Божинкова
🏆 Боян Нейков
🏆 Михаил Михайлов
🏆 Милена Титова
🏆 Milena Stoqnova
🏆 Илиян Илиев
🏆 Радостина Йорданова
🏆 Марина Михайлова
🏆 Доника Богоева
🏆 Yordan Kisyov
🏆 Румяна Шаламанова

# 1 089
Печеля хладилна чанта от Лидл в ИГ. 😊 Има доста познати лица в спечелилите. Явно Марияна е теглила честно. Сибел я няма! 😂

# 1 090
  • Пловдив
Печеля хладилна чанта от Лидл в ИГ. 😊 Има доста познати лица в спечелилите. Явно Марияна е теглила честно. Сибел я няма! 😂
Да,аз съм с формички😀вече напълно съм готова за коктейли 🍹

# 1 091
Пак аз от швепс, но така й така си го купувам и пия с джинче, сега спечелих сет за коктейли. Нямам обаче още отговор за Барманския сет след като попълних и изпратих данните си

# 1 092
  • София
За Барбекюто на Кока Кола и Фантастико, трябва да искат ЕГН, той може да даде примерно на баща/брат/братовчед, но името отговарящо на това ЕГН ще е различно не би трябвало да допуснат това, ако агенцията е чиста, ако и те са в кюпа работата е ясна

# 1 093
Инфлуенсърките ги интересува да имат хиляди коментари, за да си оправдят хонорара от рекламодателя. Затова и следвам предимно такива, които филтрират дублиращите коментари. Ще взема да си направя нова чистка и да махна всички, които искат да коментираш безкрай.

# 1 094
И в играта на Babyhub.bg в инстаграм спечели някаква Сибел..не знам дали е някакво шантаво съвпадение в имената, ама е леко странно. А толкова да я исках конкретно тази награда Confused

Общи условия

Активация на акаунт