Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 97 998
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 335
Промо опаковките, които видях на Фибела, са на същия принцип от миналата година. Кодът се намира в прозорче, което трябва малко сила да се отвори (залепено е два пъти - веднъж върху опаковката на млякото и веднъж самия стикер).
Вашите кодове бяха отворени и изтрити ли?
Бяха си залепени и изтрити

# 1 336
Според мен Хайнекен изтеглиха всички, които успяха да се регистрират! Играта не вървеше от самото начало.
Имаше няколко човека тук, които казаха, че въпреки многото изпита бира, не са били изтеглени, така че очевидно е имало как да пуснат и останалите награди.
Та или просто системата нещо им е забила и ще се поправят (незнайно кога), или част от наградите просто са потънали, доста голяма част при това.

# 1 337
Мислели са си, че регистрират, но не са. Споделям моя опит, в последния ден пробвах около 50 пъти с моето, на ММ, на детето имена и не искаше изобщо да реагира екрана. Пробвах с името на една приятелка и стана. Има я към края на раниците.

# 1 338
  • Б
На никой от спечелилите от Хайникен обади ли ли са се? АЗ  съм със слушалки , но не виждам да имат някаква форма за попълване с адрес за доставка. Само с една бележка.  А за швепс досега само веднъж ми се падна бутилка с код. То късмета тук май е самия код.

# 1 339
Аз имам 4 скрийншота с успешна регистрация за концертите, но на първото  теглене са изтеглили за резерва жена с 1 бележка. Има хора с по няколко сим карти, които се повтарят, те и предният път се повтаряха, когато мен ме нямаше.

# 1 340
Според мен Хайнекен изтеглиха всички, които успяха да се регистрират! Играта не вървеше от самото начало.
Имаше няколко човека тук, които казаха, че въпреки многото изпита бира, не са били изтеглени, така че очевидно е имало как да пуснат и останалите награди.
Та или просто системата нещо им е забила и ще се поправят (незнайно кога), или част от наградите просто са потънали, доста голяма част при това.
И при Зева преди няколко месеца беше така няколко пъти участвахме с моя мъж аз спечелих а той не а имаше много не раздадени награди

# 1 341
Относно Хайнекен,чакам отговор от Загорка…..Как без да си раздадат всички награди,аз с 3 касови бележки и изписана успешна регистрация накрая.Нямам награда.Не ми пука за наградата,искам да е честно……ама нека да ми се обадят,тогава пак ще пиша.

# 1 342
Офф кога регистрирате на швепс, 5 кода вече и нищо. А толкоооова искам чашата.

# 1 343
Добро утро! Ако някой има излишен код за Емаг или спечелен ваучер, който би заменил за нещо, моля да ми пише на лично.

# 1 344
И аз регистрирах няколко кода и нищо

# 1 345
  • София
Някой помни ли колко лева, ваучер за озон бяха 500 точки в VN Market Research.

# 1 346
Някой помни ли колко лева, ваучер за озон бяха 500 точки в VN Market Research.

30 лв, сега е 35.

# 1 347
Днес в 3:46 уцелих преса за чесън с първия код. Няма да участвам повече, другите награди не ми трябват. Момичето, което ми взе данните, беше много любезно. Simple Smile

# 1 348
Аз съм вече 14 на 0 за тях , явно имат късмет някои хора , добре че ми дават капачки аз много рядко намирам с код , но и да намеря е опитай пак 😀

# 1 349
Току що уцелих бармански сет от Швепс след повече от 20 неуспешни опита

Общи условия

Активация на акаунт