Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 44 478
  • 905
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Браво Тит, на колко годинки става?

# 136
  • при моите деца .....
Доволен е днес Митето от училището...
Има 🙂 - знак за Отличен след написаното.
За утре иска за закуска филия с лютеница, нарязани краставица и морков....

# 137
Браво Тит, на колко годинки става?
още е бебе -246 години:joy:

# 138
  • някъде ... тук ...
Деси, здрава и щастлива да е рожденичката! Честит празник!

# 139
Титина, жертвай се и с баклавици и кюнефе.

# 140
Деси, да е честита рожденичката Simple Smile

Бубе, Мари, ужас ...

# 141
  • гр.София
Благодаря ви момичета 🤗
Рожденичката си изкарва супер, днес са ги водили до Созопол на екскурзия, приятелките са и направили подарък/изненада 🙂
Аз да му мисля, още не съм и взела подаръка 😁 настройвам са за цената на найковете.
Фонсе, Маги първо любопитства, интересно и е, после категорично отказва да ходи😁

# 142
  • Бургас
Ени, добре сте дошли! Вики ми се опъва нещо, но ние с Марто може и да ви се натресем утре на плажа. Имам ти номера от миналата година, ще дрънна, ако решим.

Тит, мъка викаш Stuck Out Tongue Winking Eye Ожалих те.

# 143
  • на Мелмак
Селесте, екстра сме, уморени Grinning
Франция е страхотна Heart
Днес започнахме обиколката на Барселона, чудна е! Времето е идеално.
Честито на всички празнуващи тези дни! Здрави и щастливи да са!

# 144
Добре заварили. 🤗 Ще се радваме,Селесте. Синеочка както не искаше да се къпе в морето,така не можах да я изкарам. Не че се е къпала,само до коленете,но голям кеф. Беше червен флаг и много вълни,но поседяхме. После се разходихме,хапнахме,пак се разходихме и сега заспа. Ще ти пиша пак номера на лс,че аз го сменях,после пак стария си върнах и не помня кой съм ти давала. 😆
Иначе да се оплача,че ММ му дай да се разхожда,да обикаля... Направо ни взе здравето. Казах му,ако мисли всеки ден да ни тормози така,няма да стане! Аз съм дошла на почивка Се пак. 😂
И да похваля местните хора,много услужливи. Одеве се разминаваме с един мъж,дочува,че търся чешма да измия дребната,че яде сладолед и вече го бяхме подминали,но спря да ни обясни къде има чешма. После на прибиране гледаме за магазин,да купя кисело мляко,че пия хапчетата само с него,а ме болеше глава. Под нас има плод зеленчук,който тъкмо затваряше. Питахме ги,взеха да ни обясняват къде има магазин. Качихме се ние с детето до горе,ММ носи кофичка кисело мляко. Собственика на плодовете си го бил купил за него,но му го дал,при това безплатно. Е утре ще идем да се разберем за парите,но жеста е важен. Много мило ми стана. Сигурно помисли,че е за детето млякото,но ме спаси от главобола. Че се оказа и овче. 😆
Руми,благодаря,не бях видяла,че са ме изтеглили. 🤗
Хайде да се къпя и аз и да се търкулвам,че едва гледам от умора. 🤭

# 145
  • На брега на реката
Добро утро!

Ени, весело изкарване! Наистина, много мил жест, няма как да не те трогне!

Ети, звучиш ми доволна! Браво, на вас! Барселона е прекрасна! Не съм посетила много държави и градове, но там бих живяла с удоволствие! Красота и ведри, усмихнати хора! Хубаво да си изкарате, пък и някоя снимка пусни, да оплакнем очо!

При мен на работа започна тегавия период и ще се видя в чудо, че и колежката се измъкна в отпуск /целия месец/, та ще ми се вземе душицата, ама аз пък, целия август ще изляза!  Дано ми се осъществят плановете, че не се знай!

Хубав ден, момичета!

# 146
Добро утро!

Вчера май не успях да се разпиша, но яко ме грабна седмицата. Успях да ида и на лекар, няма счупено, само натъртено. Ще си чакам да спре да  ме боли.

Ети, Ени, Лили, Тит, приятна почивка!

Маги да е жива и здрава!

Друго не запомних ...

Спокоен ден, банда!

# 147
Добро утро.
Али, добре че си млада, че нали знаеш, казват, че натъртено боли толкова дни, колкото са годините. На теб пожелавам до края на седмицата да си добре.
На почиващите пожелавам приятна почивка.  Пуснете по някоя снимка, че моята почивка е далеч.
Хубав и успешен ден.

# 148
  • гр.София
Добро утро ☕
Ети, приятно изкарване в Барселона 🤗
Ени, Лили, Тит, весело  и на вас на моренцето 🏖️
Бубе, ще дойде и нашето време 😎
Чакам изненадания да ми се обади, снощи е пристигнал колегата му към 12ч.
Пак има проблем с телефона му, писна ми, явно ще си взима немска карта.
Але, ще ти мине като на кученце😘
Тая седмица сме в Копривщица от танците, ще танцуваме на светлината на хорото, обаче като гледам какво време го дават събота лошо ми става.
Хубав ден момичета 🤗

# 149
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес мисля да се разходя до манастира....
Прозорците ме чакат, но днес не ми е ден 😝
Ени, приятна почивка.... Аз съм като твоя мъж... Става към 5.30 и се разхожда сама, снимах изгрева...
Ети, и аз се нарежда за снимки.
Лили, приятна почивка. Едни от любимите ми лета са в Приморско....
Деси, голяма любов са ми танците. Вие сте много активни, много пътувате.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт