Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 44 474
  • 905
  •   1
Отговори
# 120
Дами, как миене на косата през ден? Това постоянно го повтарям на моята дъщеря като неправилно, влиза се в порочен кръг и скалпът се омазнява повече и повече. Това се тренира, аз съм с мазна коса и се мия 1-2 пъти седмично. Ако не се приемате, на 2-3 ден вържете косата. Ако работите нещо физически или спортувате активно, разбирам, но в противен случай миете чиста коса.

Къде е Ети, че чакаме новини от нея? Надявам се всичко да е наред!

Честито на дъщеря ти, Деси, здрава и успешна да е!

# 121
Здрава и щастлива да е на новото място Маги!Все такава усмихната чаровница да е!
Миене на коса през ден е абсурдно.Тути е обяснила.Аз,ако имам късмет,я мия два пъти седмично.То зависи,ако ми е първото миене в сряда,другото,ако не е лято,издържа и до понеделник.От както я мажа само с едно масло след измиване се омазнява по-трудно.

# 122
Ренко, кажи кое е маслото, де!
И аз моята ксоа я мия 2 пъти в седмицата. Ако съм била на ресторант и ми мирише на цигари и манджорляци- също я мия.

# 123
Маре,с някакво турско с кератин, което мажа на още мокра коса.Фризьорката ми го препоръча за моята коса.С него ми отпада балсам/маска.
Скрит текст:
Имам и някакъв професионален кератинов шампоан,но ми идва силен за скалпа,и рядко го ползвам.

# 124
  • Бургас
Тути, Ети е на почивка, но планираха дълъг път дотам с кола и затова я мисля.

Коса мия 3 пъти седмично, до 2 рядко успявам да изтрая, а веднъж седмично ми е направо невъзможно. Мазен скалп, често миене дълги години и ей го порочния кръг, който спомена Тути.

# 125
И аз мия коса на 4-5 дена, но голямата щерка и се омазнява.
Нищо не става с тренинг, като трябва ще я мие през ден. Откачам като я видя.

Ени, честит чопър Grinning

# 126
Какъв чопър? Нещо съм изпуснала. 😂
Селесте,след 16 днес ще ходим на плаж,че Синеочка няма търпение. Утре сигурно към 9. Не знам още.
Иначе пътувахме що-годе спокойно. По едно време се разписка дребната,че й се повръща. 🫢 Никога не е имала проблеми,бързо й мина и сега. Оставихме багажа и ходихме да хапнем. Сега почивка и плаж после.

# 127
  • На брега на реката
То да не мислите, че аз искам да я мия през ден, но не мога да я понасям да стои на мазни кичури и особено бретона.
А пък и като ходя на скачанки и съм вир вода, няма начин.
Опитвала съм се с годините да я тренирам и не става.
Ако можех, бих я мила веднъж седмично!

# 128
Няма начин да ходя с мръсна коса и скалп, и евентуално след 5 години да я науча да се омазнява по-бавно. Подкрепям другата теория, че мазният скалп трябва да се разглежда като вид здравословен проблем и ако не се полагат нужните грижи, скалпът и косата страдат. Немита коса след тренировка, изключено.
И не на последно място, колкото е по-мръсна косата, толкова повече пада.

Мари, не забраниха ли пушенето на закрито в заведенията? Как успяваш да се омиришеш на цигари Simple Smile

# 129
  • Germany
И аз бих я мила по рядко, но не става. Не изглежда добре и се умирисва и не мога да я понасям. Не мога да я връзвам, защото ме заболява глава, ако съм с вързана коса дълго време, а и вечер като си легна не ми харесва как мирише. Луда съм, знам Simple Smile

# 130
  • На брега на реката
О, Лин, въпреки забраната, се пуши на доста места!
След един банкет, се къпане в 3 през нощта, защото и кожата и косата воняха, да не говорим за дрехите и бельото даже!
В големите градове има контрол, но в малките не!

Собствениците има инфо, кога ще минават проверки и или затварят или не се пуши само за момента!

# 131
  • югозапад, под "Марков камък"
Деси, честита да е рожденичката!

# 132
Какъв чопър? Нещо съм изпуснала. 😂

Аз ли съм добрата вестителка 😆

Скрит текст:

# 133
Ени, да си изкарате страхотно.
Лино, при нас е пълно безхаберие. Плащат си глобите и продължават.

# 134
Днес, честита да е щерката.
Честит 4-ти юли, честит РД на Америка, а на нас национален празник.
Кака ви днес беше на турска баня с масажи..утре смятам пак да се жертвам, заради децата

Общи условия

Активация на акаунт