Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 809
  • 905
  •   1
Отговори
# 765
Мид, звучи като клише, но споделяй от какво имаш нужда, все някой ще може да помогне на момента. С информация,  превоз, да излезе с децата...

# 766
  • югозапад, под "Марков камък"
Мид, 🤗

# 767
  • дядовата ръкавичка
Дано се преборите, Мид Hug. Ще помогна с каквото мога.

# 768
  • Ямбол
Прегръдка и от мен, Мид.

# 769
  • Варна
Мила Миднайт, ще се справите, силни сте! Heart
Днес моето момиче има рожден ден. Скапа се от работа, че сега има много. Но ние сме така, с тези рождени дни през лятото.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 16:52 от Стейси Грей

# 770
  • при моите деца .....
Стейси, да е жива и здрава!
Да сбъдва всяка своя мечта твоята красавица!

# 771
Ох, Мид, вчера без да знам за случващото се, докато разглеждахме змиите си мислех за теб "друго си е познавач като Мид да види кралска анаконда, а не като мен да подскачам пред всеки терариум". Помня, че и вие имахте идеи за експозиции. Вярвам, че ще  успеете да се преборите с всички предизвикателства.

Стейси, здраве и късмет за рожденичката! Хубав празник!

Съни, ето - https://tropicarium.it/

# 772
  • Germany
Мид, много ще се моля да се преборите и да отгледате заедно прекрасните си дечица. Ние тук ще помагаме с каквото можем и ще пращаме позитивна енергия към вас.
Стейси, честита да е дъщеря ти! Здраве, щастие и късмет й пожелавам!
Мъжа ми се прибра и се успокоих. Като сдъфкан и изплют беше от умора, но е успял да освободи апартамента до етап хамали и да предаде ключа на новите собственици. Емоционално също беше много натоварващо и за двама ни, но знам, че татко ще е щастлив, че парите от неговият имот ще ни помогнат за наше жилище тук.

# 773
  • югозапад, под "Марков камък"
Стейси, здрава, щастлива и успешна да е рожденичката! Много е красива и лъчезарна!
На любимо мое място е снимката.

# 774
  • гр.София
Стейси, да ти е жива и здрава хубавицата 🎂
Мони, радвам се, че всичко е приключило успешно 🤗 разбира се, че ще е щастлив, че е успял да ви помогне, а емоционално ще ви трябва време...

# 775
Стейси, здрава е щастлива да е!
Къде е този хубав плаж, на мен ми е непознат 😊

# 776
Стейси, здрава, щастлива и успешна да е

# 777
  • София
Стейси, да е здрава и успешна красавицата!
Мид, вярвам, че нещата ще се наредят за вас!
В басейна на Българско школо съм виждала да обучават малки плувци още с памперси.
Ние сме отпуск, до сега се отчитаме с два басейна, но днешния в Сапарева баня повече ми хареса в сравнение с този на Белчин баня.

# 778
  • на Мелмак
Стейси, честита да е девойката! Здрава и успешна!

Мисля цял ден за Мид, не я познавам.
ММ беше зле в понеделник срещу вторник вечерта, не сме спали. Сега е добре де, днес вече ме Идоса. Не искам да си помисля какво й е на нея.

Повече да се гушкаме!

# 779
  • София
стейси, да е здраво, усмихнато и много щастливо хубавото ти момиче!

Общи условия

Активация на акаунт