Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 813
  • 905
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро.
Боби, ще го постнем, разбира се. Ако не беше споменала, нямаше да се разтърся какво се е случило и можеше да не разбера. А всяка помощ е добре дошла, колкото повече хора се включат, толкова по-лесно ще бъде събирането на парите, за да може Мид да се грижи за останалото.
Рано станах и има промяна в плановете за днес, но дано е за добро.
Хубав да е денят ви.

# 751
  • гр.София
Добро утро ☕
Много ми е мъчно за Мид. Егати живота несправедлив!
Утре летя, дано не ми отменят полета!
Последен ден на работа!

# 752
  • На брега на реката
Добро утро!

Пожелавам го на всички и най-вече на Мид! Нека днес получи, обнадеждаващи новини! От сърце им стискам палци! Heart

Нямам нищо за казване, а и след това, което прочетох...!

# 753
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес планът е фризьор, домакинстване и мързел...
Спокоен ден!

# 754
  • На брега на реката
Деско, ама последен - последен или само преди отпуск?

# 755
Добро утро.
Ужасна новина, дано имат сили да минат през това! Мид 🤗

Чакам голямата да каже, че е пристигнала. Тръгнали са посред нощите, сега се чухме - до Бургас са вече.
Аз се глася за кафенце.

Деси, ама последен последен ден.
Малко ми е мъчно, защо ли - не зная  😊🤗

# 756
  • на Мелмак
Добро утро,

Боби, добре, че писа за Мид! Ужасно е това!

Деси, за немско ли летиш?

Върнах вчера и двата чифта сандали, едните големи, другите красиви, но неудобни, за половин час ме заболяха ужасно краката. Ще си поръчам нещо, тип Бирки и това ще е.

# 757
Добро утро.
Деси, скоро имаше отменени полети за Франция. Надявам се да пристигнеш нез промяна в плана.
На Мид пожелавам много сили и едно голямо чудо. Днес ще мина през банката.

# 758
  • Canada
Мид, пожелавам ви още дълги години да имате дни заедно, кураж!

Деси, мисли как всичко ще е наред, не какво може да се обърка 😊

Колегата щял да ходи на комисия за удължаване на болничния. Ох 😂

Ще ме умори тази жега 😁

# 759
  • Бургас
Добро утро!

Боби, Съни, благодаря, че споделихте тук, аз следя 2-3 теми и не знам дали щях да разбера, а всяка помощ сега им е важна.
Мид, кураж, момиче Hug

Деси, вълнувам се с теб. Колко сълзи пролях в последния работен ден на предишната работа. В 18 ч приключих работния ден и оттам на нощния влак за Бургас с всичкия багаж, събиран в София 7 години. Същински цигански катун Joy Предния ден бях изпратила по куриер една голяма етажерка, че нея нямаше как да нарамя във влака. Още си я ползваме вкъщи.

Фонс, наглее май този колега, той е или в отпуска, или в болничен. Плантаторът да го стяга Wink

# 760
  • Germany
Добро утро!
Аз пак ненаспана.. А навън е мрачно и прохладно, идеално за сън. Пия кафе и ще будя децата да ги карам на училище, да си вземат свидетелствата. Трябва да почна и лека полека да събирам багаж, че в неделя, живот и здраве, пътуваме за Италия.
Деси, гледай си мейла да не изпуснеш някоя промяна с полета ти. На мъжа ми вчера му пуснаха мейл, че му канселират полета и му предложиха полет с бг еър. Сега ще треперя до обяд, докато не излети.
Мид, кураж!

# 761
  • гр.София
Благодаря, момичета 🤗
Не в последен, почти, на 15 август съм на работа до края на месеца, 31 ми е последен работен ден, а официално за Германия заминаваме на 5 септември. Сега малко гъз път да види 😁 да си видя новия дом и ще се прибираме с ММ с колата неделя.
Следя Мони, за сега всичко е наред.

# 762
  • София
Благодаря ви момичета.
Шок е за нас, на 19.07 разбрахме, но правим всичко възможно и бързо.
Много хора ни помагат, за което благодаря. ❤️🙏

# 763
Мид, от както прочетох през какво минавате, все искам да напиша нещо и все се спирам. Прегръщам те виртуално и стискам палци  да я преборите тая гад.

# 764
Мид Praynig

Само това искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт