Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 814
  • 905
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро.
Днес ще рискувам и ще се къносам, защото има вероятност ММ да се прибере до няколко дни. Обаачеее, знам, че като го направя и ще му се обадят да остане още малко.

# 736
  • Ямбол
Добро утро!

Боли ме кръст. Вчера трябваше да бързам, че едни бяха дошли още в 7ч., а освобождаването е в 10, та нещо се пресилих. Сега съм го опънала на горещия пясък и чакам да ми мине.

# 737
Лиле, при теб горещ пясък, при нас - мокър 🤣 Други активности, различни от плаж ще мислим днес!

# 738
  • на Мелмак
Добро утро,

Като ми дойде музата, всичко върша в къщи Wink
Бубе, браво на принца!
Деси, напреднали са нещата.
Мари, не бъди фаталистка Simple Smile

# 739
  • Germany
Боби, прекрасна е Марти!
Бубе, браво на детето!
Рир, как е водата? Нямам търпение вече и ние да се опнем на плажа.
Оставих си децата вкъщи днес, защото щяха да ходят на някакъв кораб, а и на двамата им става лошо, та реших да им го спестя. Утре отиват за свидетелствата и край за тази учебна година. Междувременно успях да продам апартамента на татко в БГ, днес е сделката, та поне това няма да го мисля повече.
Хубав да ви е деня!

# 740
Много жега е днес. Ние май ги пропуснахме жегите с нашата почивка и сега ми е шоково. Свърши се, от утре на тръстиката;)
Мони, честита сделка!
И моята щерка е известна с прилошаването си, на връщане, поради завоите, спирахме да повръща. После я качих отпред и се прибрахме благополучно.
Приятна почивка на плажуващите, хубави снимки споделяте!

# 741
  • Бургас
Чакайте да се разпиша, да не решите, че боря махмурлук цял ден JoyДобре съм,  половин ден изкарах на плажа. Ама вие нали не мислите, че съм изпила всичкия донесен алкохол. Щяхте да ме четете в черната хроника иначе. Втората бира не я и преполових, уиски въобще не близнах, че не пия твърд алкохол. Лимончелото обаче си го уважих Joy , че съвпадна с разговор за Италия.

Мони, а с осигуровките наредиха ли се нещата?

Бубе, браво на малката рибка. Няма начин в София да няма подходящо място за плуване.

Страхотна Марти Heart

ММ се обади, че си тръгва от работа със замаяност, схванат гръб и разстройство. Чакам го с илачите.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:48 от selleste

# 742
  • Germany
Селесте, оправихме осигуровките, но до последно не знаех дали ще сме готови до сделката. Да се оправя бързо мъжа ти и да не прихване никой от вас!

# 743
  • при моите деца .....
Привет!
Вкъщи сме с как и Митето....
Ровя из форума...
Не знам дали е по правилата...
Но искам да пожелая сили, сили, късмет на Midnight. Flowers Four Leaf Clover
Прегръщам те!

# 744
  • Ямбол

Разхождам се. Много е приятно по крайбрежната. Чакам да зърна делфини.

# 745
Предиобеда го посветихме на Търсенето на Дори 🤣 в местния Тропикариум. Видяхме и на Мид приятелките 😝 Късно следобед, след 17.30 успяхме да направим и плаж. Мони, водата е чай, даже и след сутришната буря, днес беше разкошна.

# 746
Момичета,  нека помогнем на Мид. Пускам тук, защото може да не я видите.https://m.bg-mamma.com/?topic=1468442

# 747
Съни, добре че постна тук инфото. Колко не на място е моето включване 😳

# 748
Съни, добре че постна тук инфото. Колко не на място е моето включване 😳
Нямаше как да знаеш.
Хубави са снимките.  А къде е този аквариум?

# 749
  • при моите деца .....
Момичета,  нека помогнем на Мид. Пускам тук, защото може да не я видите.https://m.bg-mamma.com/?topic=1468442
Не знаех дали мога да постна...
🍀🍀🍀
Искрено се моля за чудо!
Както написа Ренко
"Всяко дете трябва да израстне с двамата си родители, а любимите да доживеят заедно до дълбоки старини!"

Общи условия

Активация на акаунт