Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 817
  • 905
  •   1
Отговори
# 720
Гладенето ме успокоява. Обожавам тази дейност. Най- много мразя миенето на прозорците.

# 721
Записвам за месечен или седмичен абонамент срещу домашно готвена храна Simple Smile Simple Smile

# 722
Лин, готвя без лук, не бъди придирчива;)

# 723
Тути, 'чудесно. Не консумирам лук Simple Smile

# 724
  • Ямбол
Ааа, гладене, миене на прозорци, чистене на бани и т.н. си го взимам предостатъчно през лятото, после не ме търсете за тези дейности. Само в краен случай, ако е много зле положението.
Утре и вдругиден нямам освобождаване и настаняване, та ще си вляза в моя си ритъм - сутрешен плаж, почивка, разходка, хапване и е така.

# 725
  • при моите деца .....
Почиваме си...
Мразя да мия прозорци.... Но ме чакат....
Марти пише от Венеция, много й харесва...
Снощи след участието са хапна ли сладолед

# 726
  • Бургас
Обичам да гладя!
Да мия прозорци- само с мече и перо,харесва ми иначе си е мъка.
Спи ми се,две не виждам вече.
Май ще мина през банята и в леглото.
Батериите ми са изхабени..

# 727
  • при моите деца .....
Ох, Марти не отговаряше...
Докато се чухме... Ми беше свито сърцето....
Хем знам, че ако има проблем ще ме потърсят....
Венеция й е харесала....
Италия й отива....

# 728
  • София
Боби,  красиво момиче, да е здраво!

# 729
  • Бургас
Прибирам се и аз след дъъъълъг разговор за минали и предстоящи пътувания. Тези ми две близки познати не спират да обикалят по света и у нас, за толкова интересни места чух тази вечер. С тях обикалях много, преди да се родят децата, май е време да подновя пътуванията. Хапнах добре, обаче как пийнах... Познат на едната жена от съседна маса беше рожденик и не спря да ни праща бира, уиски, накрая и комплимент лимончело от заведението имаше. Весела се прибирам, Stuck Out Tongue Winking Eyeще видим какво е положението вкъщи обаче, колко ще е изнервен бащата Joy

# 730
Здравейте отново. Преди около 10 дни ви писах, че искам да открия една моя учителка, която не съм виждала от много отдавна и за която нямам информация откакто завърших училище (преди 19-20 години). Някой от вас ме насочиха да я потърся във Фейсбук или да попитам в училището за нея. Аз я потърсих първо във Фейсбук, разбира се. Не очаквах да я открия, но за моя приятна изненада я открих, има профил там и със сигурност е тя (т.е. не е някой друг със същите имена) Sparkling Heart
Сега остава да й пиша и да очаквам да ми отговори Flowers Four Leaf Clover
Иначе ако попитам в училището за нея, се съмнявам, че изобщо ще ми дадат каквато и да е информация. От учителите, които някога са преподавали там, почти никой не е останал (освен двама-трима), предишната директорка също е напуснала. И доколкото знам, в училищата не пускат външни лица, освен ученици, учители и училищен персонал. Дори родители на ученици не могат да влизат свободно (т.е. няма как да вляза в училището за да разпитам). А ако се обадя до училището на посочените в сайта тел. номера, също се съмнявам, че ще ми дадат информация (най-много да ми кажат, че по телефон не дават такава информация).

# 731
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, чудна ти е девойката! Много ведра, усмихната, лъчезарна! Здрава да е и да сбъдва мечтите си!

Селесте, много ме изкефи, като те прочетох!

Обичам да гладя, да мия прозорци и да пера също, но да чистя фурна, аспиратора или пък баня, ми е мъка! Правя го, но с голямо неудоволствие, чак се налага да се самонавивам!

Да ви се похваля, че моят принц е на морето и се е научил да плува! Бабино златце, само на 2 годинки! Като се върнат в София, ще търсят да го запишат на плуване, ако има за толкова малки дечица!

Хубав ден, момичета!

# 732
Добро утро!

Крем карамел, ами пиши и.

Бубе, браво на малката рибка 🤩

Селесте, децата вече поотхвръкнаха, вписвай се  в плановете на дружката!

Матри е много лъчезарна!

Всякакви домакински дейности недолюбвам, върша ги защото се налага.

Днес трябва да отида по-рано в офиса, че ще ни сменят климатика. Барем този не издухва половината колежки...

Спокоен ден, банда!

# 733
Добро утро.
Думите обичам и домакински задължения не мога да сложа в едно изречение.  Но домашната фея избяга и се налага аз да се справям, на три места.
Боби, много ве радвам на Марти.
Селесте,  добре си си изкарала, дано днес не те боли глава.
За пътуването скоро се ядосвах, че когато имаше с кога, нямах възможност,  сега имам възможност,  няма с кого. Моят мъж си има лимит, не обича да пътува, не ми отказва, но аз не прекалявам. Тази година две от пътуванията в чужбина ми отпаднаха и ми е криво. Но току виж други ми се случат.
Хубав да е денят ви.

# 734
  • гр.София
Добро утро ☕
Спи ми се 😴
Бубе, браво на малката жабка 🤗
Селесте, време ти е, до кога ще ги дондурикаш😁
Хич не обичам нищо домакинско, еле пък да гладя, това ми е най омразното, като се сетя за ризите на ММ и лошо ми става 😁
Вчера е ходил до квартирата ни и в пощата ни е чакала сметка за ток на името на мъжа ми, брей, егати бързаците, още не сме се нанесли ама сметка имаме 😂
Моя син само дразни със снимки от кораба, нещо огромно е, цял град🚢
Днес и утре фитнес и после почивка до средата на август 🏖️
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт