Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 824
  • 905
  •   1
Отговори
# 705
  • при моите деца .....
Ех, колко напреднаха технологиите.... (аз използвах телефон с шайба в училище)
Тази вечер се пренесохме в Италия и гледах от първия ред участието на Марти.
Не съм субективна, бяха много добри...

# 706
  • някъде ... тук ...
Боби, прекрасни са децата!

Ходилите на Хилса сигурно са пили вода, разнасяна от големия син. Побачка малко като товар-разтоварач и водоноска Simple Smile На концерт и да ти плащат. Доволен, въпреки мръсната жега. Много яко било.

Ние отметнахме разчистване на около 1/4 от джунглата в двора и изхвърлянето на всичко ненужно от къщата. Добре, че долният етаж е с каменни стени и е хладно.
Утре ще съм като разглобена на работа...

Лека Ви нощ!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 00:09 от ЕлиТ

# 707
Добро утро!

Тук вална през нощта,  та сега се ядва. Вчера беше ад. Седях си скрита на климатик цял ден, даже офертата за басейн не можа да ме изкара на вън. Поне отметнах месечното гладене.

Пекох снощи пишешки крилца,  оказаха се развалени,  та по спешност бърках друга вечеря. А бяха в срок.

Спокойна седмица,  банда!

# 708
Добро утро.
Боби, чудесни деца.
Ели, браво, 1/4 е доста.
Снощи даже не спрях климатика, защото беше много топло.
Пожелавам ви спорна седмица.

# 709
  • Бургас
Добро утро и от мен с море!
Чудесни зеленчуци видях!
Браво на всички трудещи се!

# 710
  • гр.София
Добро утро ☕
И аз се крих на хладно вчера, ходихме до мола вчера с децата, не ми се беше случвало мноооого отдавна, малко пазар и седнахме да хапнем, много ми беше приятно 🥰
Изпратих сина и родата снощи, пристигали са вече в хотела, задължително трябва да правят тестове въпреки, че всички са ваксинирани и се качват на кораба! Удобри се вчера менюто, всичко се излапа😁
Последни три дена на работа и отпуск здравей 🏖️
Хубав ден момичета 🤗

# 711
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес са 40 дни от смъртта на татко. Дано е на по-добро място.
Ще ходим до Правец.
Сестра ми ще ми гостува няколко дни.
Днес Марти ще се разхожда във Венеция.
Спорна и щастлива седмица!

# 712
  • Бургас
Боби,не знаех за баща ти...😥 Съжалявам...

# 713
Добро утро. Чак сега станах, но въпреки това обвинявам децата за недоспиването си.

# 714
  • Бургас
Добро утро!

Първо ме събуди алармата за плажа, то пък валяло, легнах пак, в 9 точно шефът реши да обсъдим разни неща и дотам със съня.

Фонс, браво, супер реколта! Моят разсад както си се подаде, така и не мръдна повече на височина. Интересно че краставиците имаха цвят, въпреки само 10 см стебълце. Дадоха ми и хубав, едър разсад домати, дет се вика отгледан, същата работа. Майка от него вече бере на село по някой домат. Догодина пак ще се пробвам, явно нещо с почвата сгреших, че сложих от тази за цветята, а май не трябва.

Ели, ударници сте, бързо действате.

Браво на Марти и компания! Завиждам им.

Але, браво за месечното гладене! Аз снощи едва до половината стигнах, докато се наканя за другата и пак ще съм врътнала нови 100 перални.

Лина, коя длъжност ти се падна на събранието?

Идея нямам какво ще правя днес. Вечерта обаче съм си я планирала отдавна за винце с дружки.

Спокойна седмица, момичета!

# 715
  • на Мелмак
Друго си е да си се наспиш както си трябва Grinning Събота, неделя и днес си отспах. Добре и хапнахме. Няма да се качвам на кантара Stuck Out Tongue Winking Eye

Фонси, чудничко!

Ели, честит ви имот и много приятни емоции там Simple Smile

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 716

Але, браво за месечното гладене! Аз снощи едва до половината стигнах, докато се наканя за другата и пак ще съм врътнала нови 100 перални.

А, браво, то май и на повече от месец беше това пране Grinning. Ама строго си следвам политиката и не гладя преди да износя всичко.

# 717
Гладенето е единствената домакинска работа, която ми е приятна Simple Smile

# 718
Лин, дай да се запиша на месечен абонамент Grinning

Освен, че не обичам и не умея. Гладя, гладя и то накрая... ней чак сдъвкано и изплюто ама има какво да се желае.

# 719
И аз не умея, затова не гладя. Само при много належащи ситуации. Иначе прибирам от простора и сгъвам.

Общи условия

Активация на акаунт