Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 800
  • 905
  •   1
Отговори
# 795
Тук валя нощес и сега пръска,много е приятно. Не че е напоило нещо,всичко е сухо,но поне не е адската жега.
Стейси,честито да ти е момичето! Много е красива. 🥳
На Боби дечицата също ми пълнят душата всеки път. 😍
Не знам защо на мен днес ми е неделя. 😂

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 10:04 от Anyyyone

# 796
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Наспах се, малко работа и до Банско.

Селесте, да спахме в Риека, разходихме се в Загреб. Хърватска на мен най-не ми хареса от всички държави в, които бяхме. Стари сгради, неподдържани, паднала мазилка. Нищо общо с Ница, Барселона, Виена, всъщност навсякъде, а цените - уау!

Деси, лек път!

Мони, пепеляш викаш Joy

# 797
  • Бургас
Ети, на мен ми трябва хотел само за едното спане, близо до магистралата. Ще се пристигне по тъмно и ще се тръгне рано. Единият шеф се е запънал да не спим на обичайното място в Словения, а да търся нещо в Хърватска, ще речеш, че съм туристическа агенция.

# 798
  • на Мелмак
Селесте, ние си се отбихме, не мога да помогна.

# 799
Селесте, в Хърватска сме спали тук. Излизаш от магистралата и си в Нова Градишка.

И аз за плаж се стягам. Хубав ден!

# 800
Здравейте, искам и аз на плаж, фръц Grinning

Ще помоля бургазлийки да помагат. Как може щерката да се придвижи в неделя следобед от Бургас до Свети Влас.
Има вариант да я вземат с кола, но все пак ако нещо се размине да съм подготвена с резервен вариант.

# 801
  • Germany
Ох, ние пак сме в приключение. Големият май е с лаймска болест. Преди 10дни имаше една черна точка на крака, която уж и двамата с мъжа ми гледахме и не приличаше на кърлеж, а на мини кръвоизливче. Днес го засърбяло и вижда, че е зачервено и възпалено. Не е съвсем типичният кръг, като при лаймска болест, но прилича на една от снимките, които намерих в нета. Запазихме час за лекар за 16,20. Направо ми писна вече. Тъкмо взема малко въздух и идва нещо ново, за което да се притеснявам... Една почивка нямаме без стрес и притеснения преди или по време на.

# 802
  • дядовата ръкавичка
Мони, не се притеснявай излишно. Дори и да е лаймска болест, ще пие антибиотик и ще е ок.

# 803
  • Бургас
Здравейте, искам и аз на плаж, фръц Grinning

Ще помоля бургазлийки да помагат. Как може щерката да се придвижи в неделя следобед от Бургас до Свети Влас.
Има вариант да я вземат с кола, но все пак ако нещо се размине да съм подготвена с резервен вариант.
Руми,автобусите за Свети Влас тръгват от автогара Юг.
Виж в сайта им разписанието.

# 804
  • София
Мони, не се притеснявай, навреме сте реагирали.
Аз се обзаведох с цистит преди морето, дето се вика-да ми е честит. Сега ще трябва да сменям мокрия бански след излизане от водата като бебетата. Абе важното е да сме на морето!
Хубав ден и на почиващите, и на работните момичета!

# 805
Карз, там пише, че има само до Слънчев бряг.
Освен утре да звънна по телефона и да питам.

# 806
Мер, вземи си цистистоп рапид. Взема се при първи симптоми.

# 807
  • София
Мер, вземи си цистистоп рапид. Взема се при първи симптоми.
Благодаря, смешното е, че аз нямам симптоми. Излезе ми на профилактичен преглед урината със стойности до небесата, а аз нищо не чувствам. Монурал имам изписан, но довечера ще го вземам.

# 808
Добре, че нямаш.

# 809
  • Бургас
Директен автобус Св.Влас -Бургас няма. Варианта е автобус от Влас до Сл.бряг  и от там друг до Бургас. Може да види и за тези на Ивкони който отиват към София дали минават през Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт