Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 799
  • 905
  •   1
Отговори
# 810
Мари, не останало, днес къна, утре педикюр и ей я събота.
О, къната и педикюра са отметнати, а утре съм на фризьор. Обаче в негова чест преди малко свалях и мих полилеи. Flushed
Мери, след прахчето(то си е антибиотик) може да попиеш и някоя хранителна добавка.
Мони, как мина прегледа?

# 811
  • София
Мари, пробиотик съм купила, ти каква добавка препоръчваш?

# 812
Уробиотик (задължително прочети състава му, много е добро).

# 813
  • Germany
Според лекарката не е кърлеж и съответно лаймска болест. Нещо обаче го е ухапало и е станала алергична реакция. Защо обаче е по зле изведнъж след 10 дни и тя не можа да обясни. Даде алергозан да пие и да маже фенистил. Сега не беше толкова червено, но е подуто. Утре, ако е по зле ще го заведа пак. Ще ми се супер притеснено да пътуваме без да е минало..

# 814
  • Бургас
Мони, дано не е нещо сериозно и си се наслаждавате на почивката на макс!

Супер интензивен ден днес, само някое детенце да е посмяло да каже, че не е доволно. Преди обед на плаж, прибрахме се за бърз душ и хукнахме на кино. Ама можело ли и боулинг след киното. Ми може, що да не. После се прибрахме пеша от съседния комплекс, бързо преобличане и хайде на среща на първите ми братовчеди по бащина линия. Преди час се завърнахме, баня и по леглата.

Руми, не съм наясно с автобусите. Според това разписание има варианти.
Маршрутките за Варна, които тръгват от автогара Юг, нямат май официална спирка в Св.Влас, но може да се пита по телефона дали не спират инцидентно.

# 815
Добро утро!

Мони, да му ми минава бързо да и да се  насладите на ваканцията!

Спокоен петък, банда!

# 816
Дами имам нужда от палците Ви. Моите неща с операцията се закучиха и днес отново. Та дайте по един пръст, моля.
Мид. Кураж. Ако имаш нужда от помощ. Свиркай, тук сме.

# 817
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, стискам!

Мери, взимай мерки, че аз вече година и нещо боря бактерии! Попаднала съм в омагьосан кръг и вече в чудо се видах!  Тъкмо утрепем едната, появи се друга и така вече 2 месеца антибиотици!  Не виждам изход и съм на ръба да се откажа и да става каквото ще!

Най-после е петък! Честит да ни е!

Днес моята майка е рожденичка! Да ми е жива и здрава още дълги години, пък нека се дърляме от време на време!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 06:15 от Бубoлина

# 818
  • югозапад, под "Марков камък"
Бубе, жива и здрава да е мама!
Тит, стискам!
След малко"палим" към морето.
Хубав петък!

# 819
Добро утро. Титина, стискам палците. Буб, честита да е твоята майка. Да има здраве, дълголетие и да се радва на още правнуци.
Никитка, лек път и весело изкарване на вас?

# 820
Тит, стискам палци!

Бубе, честита да е мама! Още дълги години да те радва и да те ядосва!

Никитка, лек път и весела почивка!

Деси, стигнахте ли!

Или нещо ме е ухапало по клепача или нещо ми излиза, ама ми е зачервено,  подуто и сърби. Мазнах с псило балсам и се надам да не се подуя много.

# 821
Мерси. Ще звъня явно по телефона.
От Несебър със сигурност има, защото миналата година го е пътувала. Та варианта за сега е Бургас-Несебър  и Несебър-Свети Влас.
Дано само не нощува на улицата 😆

Добро утро ☀️

# 822
Добро утро Simple Smile
Бубе, честита да е мама ♡

Тит, дано всичко е наред.

Али, вчера една пчела реши да се разходи по мен... препотих се, докато я изпъдя.

# 823
  • при моите деца .....
Добро утро!
Тит, 🍀🍀🍀
Бубе, жива и здрава да е майка ти!
Никита, приятна почивка.
Тази нощ се прибра Марти.
Друго си е и двете деца да са при теб...
Чака ме пране....
Днес кака ще си тръгва.
Хубав ден от мен!

# 824
  • гр.София
Добро утро ☕
Тит, стискам палци всичко да е наред ✊
Бубе, да ти е жива и здрава мама 💐
Стигнах разбира се 🙂 сега си пия кафето в новия ни дом, ММ е на работа до 12ч, после ще ходим на плаж, пазар и утре ще тръгваме обратно. Имаме спирка в Австрия и към България накрая.
Вчера се разхождаме и аз се чувствам като на екскурзия, да видим как ще свикна, иначе всичко е супер, и на пешеходно разстояние, и колело карах снощи😁 не се бях качвала сигурно 10г.
Трябва сега малко да подредя багажа на ММ, от къде се е сдобил с толкова много за 4 месеца, не знам!
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт