Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 794
  • 905
  •   1
Отговори
# 825
Добро утро.
Бубе, здрава да е майка ти.
Тит, дано излезеш от това скоро.
Никитка, приятна почивка.
Деси, хубаво звучиш.
Спокоен петък..

# 826
  • Germany
Титина, стискам палци и аз! Всичко да е наред!
Бубе, здрава и щастлива да е майка ти!
Никита, весела ваканция!
Али, може да е комар. Пробвай с Фенистил.
Деси, сигурна съм, че ще ти хареса Simple Smile
Чакам децата да се събудят и почвам лека полека багажа. Надявам се крака на големият да е по добре и да не се наложи пак да висим при личната.
Моля за съвет от скоро правилите ремонт. Каква боя за стените бихте препоръчали?

# 827
Честита да е мама,Бубе! Здрава и щастлива да е.
И моят дядо днес има рожден ден. Да ни е жив и здрав. ❤
Тит,стискам!

# 828
  • Deutschland/HE
https://www.caparol.de/
Моля за съвет от скоро правилите ремонт. Каква боя за стените бихте препоръчали?

Ето тази, в квартирата при освежаването боядисахме с Алпина и майстора беше недоволен от покритието. Както бялото така и тонирането беше с такава боя. Ние намерихме чрез познати да дойде от България майстор и да направи ремонта, платихме му пътните с кола (за да си вземе инструментите), спа в къщата и аз му готвех и носех храна един месец. Като цени ни излезе по-евтино от немски майстори. Слага паркет, шпаклова и боядисва, а в мазата слага теракот. Шпакловката се наложи, защото ние махнахме тапетите, а не боядисвахме върху тях.

# 829
  • Germany
https://www.caparol.de/

Ето тази, в квартирата при освежаването боядисахме с Алпина и майстора беше недоволен от покритието. Както бялото така и тонирането беше с такава боя. Ние намерихме чрез познати да дойде от България майстор и да направи ремонта, платихме му пътните с кола (за да си вземе инструментите), спа в къщата и аз му готвех и носех храна един месец. Като цени ни излезе по-евтино от немски майстори. Слага паркет, шпаклова и боядисва, а в мазата слага теракот. Шпакловката се наложи, защото ние махнахме тапетите, а не боядисвахме върху тях.
Благодаря за споделеното! Дали е удобно да ми дадеш координати на този майстор на лични? Боята от БГ ли я купихме или от Германия?

# 830
  • Deutschland/HE
Тя е немска боя и я купихме от Германия (но я няма в Оби и Баухаус). За съжаление човекът вече не работи, прекфалифицира с в шофьор на ТИР.

# 831
Eни, да е здрав дядото.

# 832
Тит, стискам!

Мони и на вас, дано няма нищо притеснително и да пътувате нормално!

Честито на Бубината майка и дядото на Ени, да са здрави!

Приятно прекарване, Никита!

Деси, разшетарка такава;)
Аз мислех, че повече ще поседиш.

Петък е, довечера ще пия вино по женски, дано само не ни вали, че сме запазили маса на открито.

# 833
  • На брега на реката
Ени, здрав да е дядото!

# 834
  • София
Честити да са рождениците!
Тит, стискам!
Кой спира 6 пъти за пишкане на пътя до морето? Познахте, признавам си! Поздрави от Приморско!
Успех във всички начинания, а да - за мен най добрия латекс е миещия се от типа на Левис.
До скоро!

# 835
  • Ямбол
Добре дошла в Приморско, Мери.

Ени, Бубе, здрави да са ви рождениците.

Довечера и аз съм по женски. Две от дружките ми чакам да пристигнат и една колежка с нейна дружка. Утре ще идват още доста хора от компанията ни плюс съпружето, та няма да ми е скучно вече.

Тит, стискам.

# 836
  • Бургас
Честити да са рождениците !
Тит,стискам!

# 837
Честито на празнуващите! Здраве и късмет!
Палци за Титина и всички в нужда!
Безкрайна морска шир от мен

# 838
  • на Мелмак
Привет, девойки!

Честито на днешните рожденници! От здраве да не се отърват!

Тит, много силно ти стискам 🤞

Маре, ТМ си идва утре, нали? Фризьора отметна ли?

Аз вчера бях, сега съм късо за мен, не мога да свикна, но не ме дразни.
Така се сецнах, ходя превита на две и си охкам на воля, ужасно е!

# 839
Дам, Ети, отпетнах го. Остана епилатора. Обаче си купих и гащеризон.
Извинявам се за качеството на снимката.

На всички морски- приятно изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт