Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 44 468
  • 905
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
И аз изпълних плана за днес 🙂
Рир, това вечерях сега-баница 😁 правих за ММ, и изядох всички крайчета, много ги обичам хрупкави и препечени.
Тути, благодаря ти 🤗 голяма сме си ❤️ все гледаме да се изненадаме и зарадваме.
Ходихме до мола с моята приятелка, купих си на Misha слънцезащитен ББ крем 42фактор за лицето и петната. Отделно си взех от аптеката за плажа вече слънцезащитен 100% пак за лицето, абе защитена ще съм 😁
Селесте, много перипетии днес, добре поне, че не сте се отказали 🏖️

# 91
Съни, кой филм гледахте?
Жив и здрав да е твоят мъж, Ели, и на все по-готините места да се водите. Birthday
И аз съм издигнала слънцезащитата в култ, особено що се отнася до лицето. Но и аз много държа на грижата за кожата.

Още ме държат емоциите от вчера. Концертът беше извънгалактически, невероятен, магичен, а самата атмосфера на препълнения стадион трудно мога да я опиша с думи.

# 92
Ем, аз от години съм на вълна анимации покрай детето. Та и днес така, гледахме филм за елфи Печено-сторено.

# 93
Деси, коя слънцезащита взе?

# 94
  • гр.София
Мари, тези

# 95
Днес се наспах, придобих лек тен на лицето и ме боли кръста. Беше хубава неделя.

# 96
Тути, и аз правих вчера мусака с картофи и тиквички...ама бързо стана заготовката и после си се пече, не съм засичала време. Хич не се врътках.
Пролетно-лятната ми тръпка са черешите, направо се тъпча с тях.
Деси, много се радвам на вълненията ти, все така да гледате в една посока.

# 97
  • Бургас
Ели, честит да ти е Златото! Здрав и щастлив да е! Все на хубави места да те води!

Ходих с децата в Морската, те с тротинетките, а аз пешком след тях. Близо 9 хил.крачки навъртях и по този повод си сипах сега една биричка, обирам на единия порцията, на другия, че уж не съм гладна, ама да не стават зян Joy Нещо ми се спи, а сецнатият е навън с приятели и няма да мигна, докато не се прибере, че нали съм пъзла.

Откакто спрях да правя заливка на мусаката, ми е много лесна за готвене. Запържвам малко каймата, оттам мятам всички зеленчуци в тенджерата и хич не 'и бая повече. Такива по 2-3 часа манджи не готвя ни зиме, ни лете.

Съни, "Печено-сторено" и на мен много ми хареса. Идната неделя се гласим за "Миньоните".

# 98
Миньоните съм ги оставила за рождения ден, ама много планове направихме, та може да не остане време за тях.

# 99
Деси, благодаря. Нямах идея, че Юсерин имат вече 100 фактор. В темата за слънцезащита не си спомням да е обсъждан. Моята Миша е друг номер, но е същия модел.
Момчето ми също се гласи да гледа Миньоните.
Буб, почина ли си? Днес направих за първи път измиване на косата с маска за коса.
Али, прибра ли се?

# 100
Мари, имат го от миналата година Simple Smile темите тук не са критерий Simple Smile
В ежедневието ползвам дневен крем с фактор и крем със защита срещу синята светлина. Днес нямах нищо на лицето си Simple Smile Simple Smile

# 101
  • при моите деца .....
Привет!
Пия вино...
Приготвих раничката на Митето за лятното училище... Тетрадка с тесни и широки редове, тетрадка с квадратчета, скицник, несесер, книжка за оцветяване.....
Кога порасна момчето ми....
Лека вечер!

# 102
И аз се глася за кино другата седмица, ама ще плакнем оЧо на Тор 😆
После на винце.

Втора миялна днес. За това не обичам да се завъртам в къщи.

# 103
  • На брега на реката
Добро утро!

Деси, много сте ми мили!

Ели, честит да е златото и все така да сте!

Селесте, приключения с успешен финал!

Ем, звучиш чудесно!

Карзче, къде си?

Мари, не си починах, че като си тръгнаха децата по обяд, обършах цялата къща и не остана време! Как си усещаш косата след миенето с маска?  Аз вече месец я мия така и е чудесна и най-се радвам на спрелия косопад и това, че не се омазнява толкова. Вероятно при мен, премиването с шампоан е провокирало омазняване на корените.

Добре, че ме подсетихте за слънцезащита, че трябва да я засиля малко! Едното от лекарствата прави кожата чувствителна! Все не мога да намеря такава, да попива добре и да не стои като маска.

Хубава нова седмица, момичета!

# 104
  • гр.София
Добро утро ☕
Днес, дъщеря ми има рожден ден 🎂 официално е на 12г кога мина това време 🙂
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт