Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 44 464
  • 905
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Лято, бързо да се оправя каката.

Новинка, злото да те забрави! Да си жива и здрава!

Отиваме на плаж ние. После обяд и път към къщи.  Не ми се тръгва.
Снощи не стигнах до спешното. Като шавам ме боли, като не мърдам - не, та заключвам, че  е нещо сериозно. 

Спокоен ден, дружки.

# 76
Добро утро дами
Лято, да се оправя бързо щерката
Честито но Новинка, на патерици.
Ние бяхме малко по планини и от къде се хванах на хлапитатапнапакъла, да се допускам по пързалката на Бъндеришка поляна. Кошмар и ужас, спестяват от дебита на водата и усещането е…. Адреналина на макс и кръвното и то. Втори ден съм като парцал, а след час летим за Турция.

# 77
  • Germany
Добро утро!
Лято, да минава бързо на щерката!
Али, явно е само натъртено. Лек път!
Титина, весела ваканция и да отминат и при теб неразположенията!
С документи се разправям тези дни и ми е изнервено и напрегнато. В четвъртък, живот и здраве, съм поканена да си взема гражданството. Остава само мъжа ми. Ще го натискам от есента да учи немски и да се яви на пустото Б1, че срамота. Ще му дам за пример ентусиазъма на Деси Simple Smile

# 78
  • Бургас
Привет!

Лято, бързичко да се оправи момиченцето ти и да не я боли въобще!

Тит, весело по турско!

Деси, супер изненада.

Тъкмо стигнахме ние на плажа, час и половина не можем да паркираме, кошмар някакъв, а тук чак такъв народ не виждам, явно в кола е имало по човек. ММ от нерви успя да си счупи очилата, за таблото на колата ще стане ясно навръщане, че и по него колко пъти тропна. Очаквах да обърне към къщи и да си останем само с приготовленията за плаж. Супер спокоен е, но шофиране в такива условия го вади от равновесие.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 79
Браво, Мони!
Селесте, следващия път с такси и валериан.

# 80
Ще каже човек, че на война са тръгнали тия мъжове, като шофират, не на почивка;)
Селесте, караш ли? Ако да, почерпи го една мента и на връщане се качвай ти.

Деси, радвам ви се, пу-пу, все така да ви е треперливо да сте заедно!

Снощи правих мусака от тиквички и картофи, малко я префасонирах, че и сметана сложих, с шунка, не с кайма я готвих, стана чудна, обаче три часа се въртях в кухнята, да не говорим колко жега стана.
Та, Румка, окончателно ще спра да готвя връткави неща за лятото и ако ти се получат чушките, увий 2-3 за мен, че така да ми се ядат, не е истина.

Сега правя мляко с ориз за закуска, май съм прекалила с млякото, понеже не е гъсто в тенджерата;)
Знак от съдбата е това, да се спра и да си лежа;)
Лошото е че обичаме да ядем.

# 81
  • Бургас
Селесте, на плажа до нас ходим без кола. Мъжът ми ни кара и после идва да ни прибира. С колата сме когато ходим по курортите, където е същата лудница Simple Smile
Нямам кухня,деца и мъж. Сама съм до утре вечер. Най-добрия план ,който успях да измисля е да си лежа и да си чета книжка

# 82
Тути, как 3 часа, бреее? Ти да не си готвила всичко отделно и после объркани заедно? Важното е, че е било вкусно. И закуската съм сигурна, че се е получила.
Титина, лек път и весело.
Ети, до къде стигнахте?

# 83
  • Бургас
Лин, екстра ти е планът!
Тръгнахме с колата ние, че мислел да ходим на Солниците на плажа. Само че то това да не ти е едно време, когато никой не го знаеше, отделно е и уикенд. Коли, каравани, на места две коли не могат да се разминат. Още там подпали, но тръгнахме обратно към Флората, ама то вече минаваше 10 часа, нАдай се ти на място. Не му стига това, ами се и сецна в морето. Днес му беше първият плаж за сезона и такъв мерак имаше, а то от сутринта ядове.

Тути, не съм шофьор. Ходя си с автобусчето или пеша навсякъде, то и големите разстояния в Бургас, и хич не се напрягам за такива глупости.

Ети и аз я чакам да драсне един ред, че пътуването им върви по план.

# 84
Толкова Маре. Варих картофи и яйца предварително, после редих в йенското, после пекох и май само тиквичките бяха сурови. Докато направя заливката и като видях часовника, беше минало девет.

# 85
Тути, една манджа не става ли на две-на три, хич не се наемам да я готвя 😆
Та чушките са лесни - бъркам каймата с каквото пише там в рецептата, пълня чушките, редя в тавата и пека.
Ей сега ги сложих, щото момичетата писаха за кафе и веднага ме навиха. Прибрях се преди малко Laughing

Аз си мислех, че за вас по морето ходенето на плаж е най-лесно. То голямо приключение. Друго си е от хотела първа линия Whistling

# 86
  • някъде ... тук ...
Или от палатката на пясъка Simple Smile

Дзак за малко, че и малко остана. Трябва да се прибираме, че итре сме пак на тръстиката.
Екстра се получи - и РД на Златото, Джулаят и плажното парти снощи...

Здрави да са всички празнували и празнуващи, които пропуснах!

# 87
ЕлиТ, честито да е Златото! Да е здрав, да те обича, да те кара да се чувстваш желана.

# 88
Честит да е мъжът ти,  Ели.
Чуден ден си спретнахме с детето. Сутринта всичко запланувано свърших, по обяд пица и попивка, после кино, много свеж филм, накрая обаче в игралната зала бяхме такива каръци, че и на състезание за каръци щяхме да останем втори Grinning Но пък се забавлявахме. Приключихме диетично с KFC и вече се прибираме.

# 89
Много мързелива неделя - книжки, филми, пуканки. Една бърза баница с айрян съм приготвила за вечеря и туй то. Носът не съм си показала навън - над 35° е 😱

Общи условия

Активация на акаунт