Кралски работи и клюки- юли 2022

• 62 750
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там
Крис и Фреди на музикален фестивал. Актьор споделя тяхна обща снимка.

# 631
Снимката па рожденика предполагам пак е дело на майка му?

Твърде много вече са й корекциите и с напредване на възрастта това дава обратен ефект.  А е била симпатична,  въобще не е трябвало да се пипа. Също като Рания. И двете, особено последната отдавна е минала границата и се е докарала до сестра на дъщерите си и внучка на мъжа си.
Очичките й все по-малки май стават или е от грима?? Изглежда странно.
Роклята ми хареса.

# 632
  • Някъде там
Феликс и семейство на финала на Tour de France. Добре си прекарва празника.

Прекрасната бременна София.
Красива рокля. Чудесни сандали. Значи можело и да не са еспадрили. По често да забравят за тях.

# 633
Първи снимки с принц Джордж

Май са свали пред болницата тълпите

# 634
  • София
На София сега изобщо не ѝ личи. Много  ми харесва целият тоалет.

На Мари също, много лятно, много лежерно и подходящо.
Не е финалът на целия тур, само на един от етапите, в близост до шатото им - победителят е също датчанин.

*снимката е на Мари.

# 635
Шарлийн много ми харесва в черния сет за при папата. Напоследък много добре ми изглежда. Не знам как преценихте, че е нещастна. Да, вероятно (отдавна, ако въобще някога) не е лудо влюбена в Алберт (който между другото не бих казала, че остарява като хубаво вино, лично мнение), но явно има някакъв комфорт помежду им в момента, тя изглежда спокойна. Иначе, по принцип, си има едно такова леко меланхолично излъчване, просто някак така, не е от тези с 24-каратови усмивки, които сияят като щастливи слънца на небосклона. По-скоро си мисля, че е леко интровертна и понякога й е трудно. Отплеснах се, но както и да е. Изглежда ми чудесно и много се радвам, че отново се върна.

# 636
  • Sydney
Летисия е хубава с роклята Бос, но защо пак тези грозни обувки. Трета година вече ги влачат и не ми харесват и това е.

# 637
# 638
  • Sydney
За тази рокля на Летисия говорих, ужасни обувки.

Не ми харесва роклята на Виктория…

# 639
  • Някъде там
Да е здрав Джорд.

Мегън беше добре. Харесва ми в черно.
Такъв модел гащиризон имат и Максима и Кейт.

Разбра ли се как се казва детето на Пипа? Видях, че е родила, момиче.

Това е за сега…
Роуз ? 😃
https://instagram.com/stories/dresslikeaduchess/2888838188132642 … shid=MDJmNzVkMjY=

# 640
Явно и роялите са във ваканция и скоро няма да има кралски събития.

# 641
  • Някъде там
Явно и роялите са във ваканция и скоро няма да има кралски събития.
Да, всяко лято е така до септември.

Шарлот много готина каска има с пискюл  е май ?

# 642
Чета сега, че авторът на новата книга Томчо някой си, днес казал в телевизионно предаване, че източниците му за книгата били хора, които не харесват Меган. После книгата била достоверна, ма вярвам му. 😄

# 643
Какво странно има - има хора, които харесват някого и хора, които не го харесват. Мнението на всеки един от тях е достоверно. За общата картина значение имат съотношенията между двата варианта.

# 644
Има хора, които ги използват и двете местоимения, но не знам случая какъв е с Кристин.

Жената, която пусна слуха за изневярата после обяснява как сама си го е измислила на базата на друг слух, че Катрин и Роуз са се скарали. А това нещо го е прочела в медиите, т.е. реално няма достъп до никой от участниците, нито има източници с вътрешна информация. Така, че нищо чудно не виждам в избора на Пипа, ако наистина е такъв. Роуз си е стандартно класическо име там, както Мария при нас. Хубаво е и си подхожда с имената на другите две деца. Няма причина да не го използва, ако го харесва само, защото някой някога си е съчинявал истории за зет и и семейната приятелка, която носи същото име. Освен това и да е имало някакви проблеми мужду Катрин и Роуз, явно са ги разрешили, защото продължават да се появяват заедно по събития, както беше писала Tino по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт